Primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék – írta a közszolgálati csatorna az oldalára Hadházy hétfői parlamenti megmozdulásáról. 

Eddig épeszű ember, épeszű ember, nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben, de ma ez is megtörtént

– mondta az M1 bemondója az esti híradóban. 

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal zavarta meg hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján a kormányfő felszólalását.

Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott elé. Azokon a többi között olyan üzenetek voltak olvashatók, mint

stop propaganda, stop korrupció. Az ellenzéki politikus később a padsorban ülve olyan trágár szöveget mutatott fel, amellyel óriási felháborodást keltett a kormánypárti képviselők között.

Bár a fideszes képviselők közbelépése miatt Hadházynak arra már nem maradt ideje, hogy a „Lónak a fa..át!” feliratú tábláját is felmutassa a szónoklat közben, a közszolgálati M1 hírolvasója, Németh Balázs mégis csak ezt emlegette.

Címlapkép: YouTube/M1 – Híradó

(444.hu)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Gondolom a cikkíró a fidesz médiára gondolt, de nem merte leírni Igaz, felesleges égetni őket. Olyan jó szakembereket sikerült verbuválni azokba a kanálisokba, hogy még nevetségessé is fölösleges tenni őket, mert társadalmi munkában megteszik ezt a szívességet az ellenzéknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakambuki
Hát ez az. Csak a közmédia borult ki, a többi nem. És miért nem borult ki a többi?? Ez lesz a stílus ezután a házban, illetve csak ilyen a stílusa és ennyi a mondanivalója az illetőknek? Egyébként pedig tényleg nem történt semmi, csak lófaszákos reklámozta magát mint mindig.
simmering73
@durbincs: Mássz rá anyádra és kussolj! Tetves faszkalap.
Aki Én
A ,,közmédia" sosem bírta az igazságot, nem is propagálja. A ,,közmédia" szerint korrupció sincs, orbán pedig talpig becsületes. (ez alulról nézve igaz is)
Gábor Szendroi
Bayerkát nem tudják überelni, ha megszakadnak akkor sem, pedig azt mindenki elolvass, ellentétben a parlamenti műsorokkal, melyet a nagy többség nem is nézi. Tehát nem az a szégyellni való, hanem Bayerke írásai/megnyilvánulásai, mely párt szócsöve.
nezelodo
Gondolom a cikkíró a fidesz médiára gondolt, de nem merte leírni Igaz, felesleges égetni őket. Olyan jó szakembereket sikerült verbuválni azokba a kanálisokba, hogy még nevetségessé is fölösleges tenni őket, mert társadalmi munkában megteszik ezt a szívességet az ellenzéknek.
nezelodo
@durbincs: Na koma a saját plagizálásodért nem fizetünk ám! Tessék alkotni, rendelkezésedre áll látom kb 15 szó, hát használd olyan zseniálisan, ahogy tőled telik!
Nessy
@nezelodo: ne kivánj tőle annyit, mint egy értelmesebb csimpánztól!
reagens
Ezt nem szabad következmények nélkül hagyni!
szaboria1
Ma végig néztem a híreket. Mily érdekes csak a kormány közeli média kifogásolta a Hadházy akciót. Kövér is megszólalt csak minek emlegette a kommunistákat mikor Ő is az volt.
Klubtag
Ajajaj:...anno a kádári diktatúra sem hagyta következmények nélkül, amikor a demokratikus érzelmű fiatalok március 15-én, meg október 23-án Budapest néhány pontján (pl. Bem-szobor) jelszavas - egyszerű - plakátokkal és bekiáltásokkal szidták az elnyomó rendszert.
Hurrá...a retró fidesz-fan feltalálta a csövön a likat...
Macskaszem
Primitív bunkókkal primitív bunkó módra kell viselkedni. A különbség csak annyi, hogy Hadházynak erőlködnie kell, hogy legalább megközelítse azt a bunkósági fokot, ami a fideszeseknek a lényéből fakad, mert eleve bunkó gecinek születtek.
Aki Én
@reagens: Szerintem sem. Annyit lopott már tényleg, hogy bűnhődnie kell. Ákos már el is kezdte a leleplezését.
Klubtag
Hadházy Ákosnak már nincs más eszköze és erről nem ő tehet...
Amíg a magyar jogállamiság (figyu: Varga Juditka, kis értetlenke, aki nem képes felfogni, hogy ez a fogalom mit is takar) azon a szinten van amin, addig igenis minden békés, rombolás- és erőszakmentes próbálkozásnak helye van.
Eriksson
Egy inszeminátornak a páciensei között a helye, nem a parlamentben. Azokkal úgy beszél, ahogy akar. Emberek között kicsit más a szokás.
Mondom, emberek között.
Klubtag
A politikai megbízatásnak csak akkor van köze a szakmai végzettséghez, ha szakpolitikusi babérokra tör.
Az inszeminátori végzettség felemlegetése - ebben a szituban - inkább szól a kommentelő zavart hajlamairól, mint a lényegről.
reagens
@Eriksson: Van egy olyan érzésem, hogy az állatorvosból ő az állat!
Nessy
@Eriksson: Talán lennél szives eme megjegyzést a királyi média felé adresszálni, első sorban a Bayer féle " Újságíró klub" c. emelkedett stílusú műsornak!
Eriksson
@Nessy: Bayer hányszor cirkuszolt a Parlamentben?
Eriksson
@Klubtag: Az inszeminátori végzettség felemlegetése - ebben a szituban - éppen arról szól, hogy az illető habitusának a parlament környezetidegen
Nessy
@Eriksson: Bayer hatásosabb! Miután nincs parlamenti közvetítés, mert ahhoz semmi közünk, mit csinálnak honatyáink és honanyáink , így ez egyszeri alkalom, amit mindenki úgy interpretál, ahogy úri kedve tartja.
A királyi média viszont nap, mint nap "szórakoztatja" a nagy érdeműt!
Eriksson
@Nessy: Ha így gondolod... Viszont itt mindenki azt mondja, hogy nem néz, nem olvas kormánypárti szemetet. :)))
Nessy
@Eriksson: Ahhoz, hogy véleményt mondjak valamiről, néha meg kell hallgatni, el kell olvasni, meg kell. nézni.
Eriksson
@Nessy: Így gondolom én is, sőt mindenkit arra bíztatok, hogy hallgassa meg a másik felet is. Így korrekt.
Ettől még igaz, hogy sokan úgy mondanak valamiről, valakiről véleményt, hogy fogalmuk sincs a dolgokról, csak csatlakoznak az előtte szólóhoz.
Madácsi Pali
Próbálnának nem "kiborúlni"! Már nem is kellene dolgozni menniük.
csak úgy....
@reagens: @Eriksson: néktek dukál a járom,-ökrök...
tudode
Ami tabu, Hadházy úriember ahhoz képest, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa Simicska, a régi csibész megítélése szerint, hogy.

----- Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
Ezek után mi keresniük van ezeknek az ORSZÁG HÁZÁBAN, mintha nem történt volna más, csak egy tyúklopás, bekebelezve a fékeket, és ellensúlyokat, mindenki kussol, mint az a bizonyos a fűben!!!
csak úgy....
én attól borulok ki,hogy a magyar (állítólagos) többpártrendszerben a közmédiának csak egyetlen párt létezik!
Aki Én
@Eriksson: Megint buta vagy. Bayered a tv-ben szitkozódik élőben.
A különbség annyi, hogy Hadházynak sajnos minden szava igaz.
csak úgy....
@Eriksson: ...és ezt a maszlagot,te természetesen beveszed! rákosi ugyan így csinálta! lejáratni,megvádolni,börtönbe záratni az ellenzéket és akkor nincs velük gond.
a fidesz milliárdokat áldozott és áldoz a ti pénzetekböl az ellenzék megsemmisítésére.
Aki Én
@Eriksson: Nemhogy türelmem nincs, de egyenesen okádok ezektől a buta, uszító, hazug, gyűlöletkeltő, mocskos hazaárulóktól. Szomorú, hogy neked ez tetszik.
csak úgy....
@Aki Én: szerintem neki sem tetszik,az a gyanúm,hogy ennek a párton kívüli ,világ esze @Eriksson: nak, valami pereputtya független :) fideszes pógármestör lett és ö ,csak az adottságai szerint védi a fekália várat...
advocat
A közmédia tudósítson. Jobb helyeken egy ilyen "affért" egy miniszterelnök észre sem vesz. Símán elmondja amit akar. Csak hát találat volt, amit az emberek nagy része nem visel el. Így Viktor sem. Szerintem ilyen egyszerű. Lenne.
Eriksson
@Aki Én: Ha nem nézel, nem hallgatsz ilyesmit, akkor honnan tudod, hogy ez "buta, uszító, hazug, gyűlöletkeltő, mocskos" ?
Aki Én
@Eriksson: ...egyértelműen nem tetszik, ezért is nem javaslom még neked sem. Ugyanakkor ez a hazaárulástól messze van.
kokopelli
@Aki Én: ..már úgy indultak be az első mondatokkal! A "Bayer" selejt is már úgy vezette be a beszélgetést...! (:-()
(60 sec. elég is volt!)
Eriksson
@Aki Én: Elvárható lenne Hadházytól mint képviselőtől, hogy az energiáit fordítsa nemesebb dolgokra mint a botrányokozás, ezerszer ismételgetett lózungok ezeregyedik felemlegetésére, meg hasonló ostobaságokra.
Szerintem az ilyen hozzáállással csak eltereli a figyelmet sokkal fontosabb dolgokról, csakhogy őróla beszéljenek, nem a megoldandó problémákról.
Macskaszem
Pár tábla felmutatása nagyobb bűn volna, mint a kokainos, kurvázós orgia? Csak mert az utóbbin egyáltalán nem volt kiborulva a közmédia.
csak úgy....
@Eriksson: neked fingod nincs arról,hogy egy normális európai országban mi az ellenzék föladata!?? szerinted csak rendbontóskodnak? te ennyire setét?
Aki Én
@Eriksson: Mi fontosabb annál, hogy orbánék ezer milliárdokat lopnak, leépítik a jogállamot, minden szavuk hazugság?
Amikor azt mondtam, hogy fájóan buta vagy, nem megbántani akartalak, hanem őszinte lenni.
Eriksson
@Macskaszem: Kisszerű embereket kisszerű dolgok érdekelnek.
csak úgy....
@Eriksson: te honnan és kitöl méred a nagyszerüséget? :)
Aki Én
@csak úgy...: Neki nincsenek ilyen gondolatai. Ő túl ,,kisszerű" ember ahhoz.
Tényleg nem lehet eldönteni, hogy sírjon vagy mulasson az ember az ostobaságán.
csak úgy....
@Eriksson: ..különben,ezzel a mondatoddal,nálam elnyerted a magyar Forrest Gump címet.
csak úgy....
@Eriksson: ..pedig a mészáros lölönek tartogattam.
evacica
És ki nem sza... le a közmédiát! Hogy egyszerre milyen kényesek lettek, és mi van a fidesz 5 sz. tagkönyv tulajdonos !mocskos szájával? Az nem zavarja őket?!
Lepényleső
Csupán egy érthető vélemény volt látható,mely még túlzottnak sem mondható?
Bár volt már olyan,hogy egy ellenzéki a tettlegességtől vissza nem riadva,a parlament körül állított
rendőrségi kordont a labda helyett bőszen rugdosta? Érte őt akkor a hatóság miért nem dorgálta?
El is szaladt vele a lovacska-de nagyon-azóta?
kokopelli
@evacica: Van egy olyan érzésem,hogy a ß@rosszájú olyan ellenfeleket választ ki (a Pápa,a gimis lány...)
akik nem tudnak válaszolni! Egy erkölcstelen "megmondó ember,aki még gyáva is,egy komcsi múlttal! ! A plebs
meg élvezi a bunkóságát! ("jómegmonta nekijek a Zsóti!")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.