Ismét tájékoztatott az operatív törzs, ez hangzott el a mai napon.

Van gyerek is a hazai fertőzöttek között – ezek hangzottak el az operatív törzs mai tájékoztatóján – ÉLŐ

Minden korosztályra kiterjednek a hazai fertőzések, gyerekek is elkapták a koronavírust, mondta Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy a világban terjedő sok teszt igazolatlan, és csak korlátozottan alkalmasak a vírus kimutatására. Elmondta, hogy a megbízható, laboratóriumi vizsgálatokat nem tudnak minden esetben végezni, az hosszadalmasabb folyamat, amiknek szükségességéről az orvosok döntenek.

A mintavételek száma fokozatosan növekszik, már több mint 13 ezer tesztet végeztek. Még mindig a csoportos megbetegedések fázisában vagyunk, a fertőzések egyenletesen oszlanak el az országban, tehát konkrét gócpontok egyelőre nincsenek.

Müller Cecília továbbá ismét figyelmeztetett a szabályok betartásának fontosságára. Külön felhívta a figyelmet, hogy az idősek a legjobban teszik, ha otthon maradnak.

Elhangzott, hogy habár a legtöbb lakos érti és értékeli a rendőri intézkedéseket, vannak, akik nem tartják be őket: 739 alkalommal került sor rendőri intézkedésre.

A teljes tájékoztató itt nézhető meg:

Kép: Magyarország Kormánya/Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azt persze nem mondta, hogy honnan vannak azok, amik hatástalanok! =))
Gyütt Mönt
"Csatlakozunk az EU védelmi programjához", de hiszen az EU meg Brüsszel ellenség! A fene sem ismeri itt ki magát.
Pálinkás Pál
Persze hogy van...csak ők max náthatünettel átvészelik...nos pont ezektől a csúsztatásoktól kapok hányingert...nagy a gyanúm hogy a lakosság jó részén át fog futni,csak éppen nem olyan mértékben,hogy akár orvoshoz kelljen fordulni!!!
dr. prédikátor
müller cecil!!!TI VAGYTOK A FELELŐSEK MINDEN EGYES FERTŐZÖTTÉRT ÉS HALOTTÉRT!!! A TI DILETTÁNS HOZZÁ NEM ÉRTÉSE MIATT VAN A SOK FERTŐZÖTT ÉS HALOTT!!!
tudode
Több bibije van ennek a rendvédelmisekből őfőméltósága által összecsődített un. háborús OPERATÍV TÖRZSNEK, hogy
..
1/ Kinevezte magát pártunk, és kormányunk vezetője annak vezetőjeként
.
2/ Müller Cecilia mb. tisztiorvos a EMMI alárendeltségébe tartozik, ellátva szájkosárral
.
3/ Az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG közepette a jól müködő ÁNTSZ-t romjain veszik fel a "harcot" a világjárvány ellen
.
----- .Az ÁNTSZ átszervezése
www.google.com/search?q=Az+%C3%81NTSZ+%C3%A1tszervez%C3%A9se&oq=Az+%C3%81&aqs=chrome.1.69i57j69i59l3j46l4.4920j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nagyjából 19 300 találat (0,39 másodperc)
--------------------------------
.
A kötelező tüdőszűrést is megszüntette őfélesége csipet csapata, ebből következően ki tudja hány gűmőkoros köpködi szét a kórt!
division
Így van, maga a Fidesz idézte elő a vírust, sőt ők hozták létre, és az olaszok, franciák, spanyolok, amerikaiak, stb. mind-mind maguk generálták szándékosan, minden országnak szar az ellátórendszere. Fröcsög az ellenzék és híveik, elvégre jobb dolguk nincs. Azért az fura, hogy több ország is Brüsszelt szidja...
division
@tudode: Valóban nem kötelező már a tüdőszűrés, de bárki megcsináltathatja. Nem kötelező ezen kívül még sok más szűrés sem, de mindenki megcsináltathatja. Én tavaly végig mentem több MRI - n, tükrözésen, voltam fontosabb CT vizsgálaton is, oké, nem volt olcsó, de egy év cigi és pia árából meg lehet csináltatni a legfontosabbakat, akár kétszer is.
division
@dr. prédikátor: Az olaszoknál is csupa dilettáns van ezek szerint? Meg a spanyoloknál is? Meg lassan mindenhol?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Mindenhol van gyermek a betegek között. Csaxólok. A nagy%-uk csak hordozó, de van amelyik komolyan megbetegszik. vírus nem válogat. Tudunk 90 sot 100 év feletti emberekről, akik túlélték, de halottunk gyerekről is, akik meghaltak. Magyarul senki sincs védve, gyakorlatilag egyéni, kinél hogyan zajlik le.
tudode
@division: .
MR árak:
.
medicoverdiagnosztika.hu/arak/#mr-arak
.
Ez az út nem járható a lecsúszott rétegnek, pl. hontalanok, nyugdíjasok, stb-k részére!
dr. prédikátor
@division: igy van ahogy írod !!! a fitymasz csürhe lelkén, élükön O1G vel, mivel a járvány megjelenésekor NEM INTÉZKEDTEK!!! nem tettek semmit anna k érdekében hogy megfelelően felkészüljenek!!! azt hitte a füstös cigány hogy a határkerités majd megakadályozza a vírus terjedését!!!miért nem zárták le időben a határokat???miért nem szereztek , szereznek be megfelelő védőfelszerelést???de sorolhatnám tovább de minek, ha nem akarod úgy sem fogod megérteni!!!
division
@dr. prédikátor: Oké, de akkor ezek szerint az összes országot dilettáns csürhe irányítja szinte, hiszen az olaszok, amerikaiak, németek, stb. mind komoly gondokkal küszködnek. Azért ez nem ilyen egyszerű, ne a gyűlölet vezéreljen vírus idején is.
division
@tudode: Nem, persze, de időpont alapján is megvizsgálnak amennyiben indokolt, legfeljebb nem azonnal. A tüdőszűrés volt mondjuk a fő dolog amit felvetettél, azt viszont bárki megcsináltathatja könnyen.
tudode
@division: .
Tessék tájékozódni a szociális hálóról, mert több millióan nem engedhetik meg maguknak a magánrendelőkben való kivizsgálást:
.
g7.hu/kozelet/20171017/csak-a-legszegenyebbekrol-feledkezett-meg-a-kormany-mikozben-nekiesett-a-szocialis-halonak/
.
Rosszabb volt a leszakadtak helyzete, és rosszabb lesz!
dr. prédikátor
@division: rajtad nem is csodálkozom elvakult fitymaszos vagy, mindíg is az voltál.De béke veled vállalkozó!!!
Jozefina
Ennek a nőnek már régen le kellett volna mondania ha lenne vér a pucájában a sok-sok hazugság és mellébeszélés után!!!??
division
@dr. prédikátor: Nem vagyok már elvakult "fitymaszos", csak reálisan nézem a a kialakult helyzetet. Nem lehet a vírus miatt hibáztatni a kormányt, nem csak a Fideszt, egyiket sem. Mindenki megteszi a legtöbb tőle telhet ebben a helyzetben (az embereket leszámítva sajnos).
division
@tudode: Persze, de egy tüdőszűrés nem a világvége.
tudode
@division: .
Van arról fogalma, hogy micsoda szegénységben élnek családok. Úgy érzékelem, hogy nincs tisztában! Nézze csak meg
.
www.youtube.com/results?search_query=szeg%C3%A9ny+falvak+magyarorsz%C3%A1gon
.
Tessék tájékozódni! Nem csak nézni, látni is kellene micsoda nyomor van, lesz az országban, és micsoda gazdaggá váltak azok a kódisok, akik visszaélnek a hatalmukkal
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01fmqdNT56W-1LvW-m8Y_QWtkWMkw%3A1585584338865&ei=0hiCXte4NO2rrgSEtbnoAQ&q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=ner+tagok+lop%C3%A1sai&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDDIECCMQJzIECCMQJzIECCMQJzoECAAQR1C2WFjKaWCuiwFoAHACeACAAWWIAfkEkgEDNi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjX6Z36ycLoAhXtlYsKHYRaDh0Q4dUDCAs
.
Jó tájékozódást!
.
jesz
@Jozefina: ha lecseng a vírusfertőzés, akkor lecserélik. Minden nap kérik néhányan, hogy ne ő...
Sámannus
Nem hiszem hogy a vírus ellen harcolnak. A sok titkolódzás csak súlyosbítja a bizalmatlanságot.
Sokkal inkább a portyázóink keresik degeszre magukat az "unió semmit nem segítettel"
Kik azok a portyázók hogyért adják veszik a szereket legfőképpen MIBŰ?
Kérdezni kéne ilyesmit is a szarjankóktól mert a rengeteg pénzt mint ha a föld nyelte volna el.
division
@tudode: "Akötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény 10. § d, db pontjai és a fenti szabályok figyelembe vételével 40 éves életkor alatt térítésmentesen tüdőszűrő vizsgálat nem végezhető, továbbá foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat céljából történő mellkas röntgen vizsgálat végzésére is csak orvosi beutalóval kerülhet sor, a 284/1997. (XII. 23.) Korm. rendelet 2. melléklete alapján meghatározott 1700 Ft térítési díj ellenében."
Valóban, kibírhatatlan összeg az az 1700 ft egy évre. Most az MRI meg a CT vizsgálatoktól tekintsünk el, legalábbis a magánoktól.
Málna
@division: Ha jól tudom, kb. másfél doboz cigi ára. De lehet, hogy egy dobozé.
solidedge
Magyarázta a hölgy hogy a teszt azért sem jó mert azt a hamis képzetet generálja hogy negatív eredmény esetén az egyén megúszta a koronavírust. Nos akkor a mellrák szűrés is felesleges, mert valaki úgy gondolja hogy a jövőben is megúszta a daganatot?
dr. prédikátor
@division: Ha nem tudnám hogy ki vagy talán még hinnék is neked!!!De elég régről "ismerek INNEN A PROPELLERRŐL!!!Egy fideszes soha nem fog megváltozni!!!
division
@dr. prédikátor: Teljesen valóban nem, de kritikusabb azért lehet az idők során:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.