Több tiszteletet kért a magyaroknak.

"Az Egyesült Államok budapesti nagykövetének nyilatkozataival kapcsolatban azt tudom mondani, érdektelen, teljes mérték érdektelen, hogy mit gondol ő vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá”

- mondta az egyiptomi fejlesztési miniszterrel tartott sajtótájékoztatón az ATV kérdésére a magyar külügyminiszter Szijjártó Péter. 

Szijjártó keményen beszólt az amerikai nagykövetnek: "Semmi köze nincsen hozzá"

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Korábban David Pressman a Politiconak azt nyilatkozta: a magyar kormány tagjai gyakran beszélnek a béke előmozdításáról, de az uniós szankciók ellenzésétől kezdve az orosz “tűzszüneti” javaslatokig továbbra is a Putyin által hangoztatott nézeteket hangoztatják.

Pressman szerint 9 orosz oligarcha esetében az amerikai nagykövet már felvetette: miért szolgálja az Magyarország érdekeit, ha orosz oligarchákat véd a magyar kormány.

“Nem dolga beleszólni Magyarország belügyeibe, és ha arra kívánja felhasználni a magyarországi tartózkodását, hogy minősítgesse a magyar emberek által elég egyértelmű többséggel megválasztott, a magyar emberek felhatalmazását bíró kormány tevékenységét, akkor nagyon nehéz dolga lesz abban a tekintetben, hogy a két ország közötti együttműködés javítása érdekében eredményesen dolgozzon”

- üzente az amerikai nagykövetnek Szijjártó.

Szijjártó szerint a magyar emberek eldöntik, hogy a kormány jól dolgozik-e vagy sem.

“Még akkor is, hogyha a világ más tájairól, talán onnan is, ahonnan a nagykövet úr érkezett, ezzel ellentétes döntéseket próbáltak meg inspirálni. Sőt, akár még finanszírozni is” – utalt az ellenzéki milliárdokra.

"Úgyhogy, több tiszteletet kérünk a magyaroknak, még a nagykövet úrtól is!"

- tette hozzá a miniszter.

Forrás: atv.hu

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A tiszteletet nem kérni, követelni kell, hanem kiérdemelni és akkor, mit ad isten, nincs semmi gond.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
és ezt pont pötyi a mindenbe belepofázós,kioktatós ,tudálékos senki mondja!
öcsi,nyald meg a türk tanácsot alulról...
csak úgy....
@Philip Marlowe: akkor baxod kössétek meg a pötyiteket is, mikor más országok belügyeibe ugat bele! ennyi!
lusta
A tiszteletet nem kérni, követelni kell, hanem kiérdemelni és akkor, mit ad isten, nincs semmi gond.
Nessy
Akkor külügyérünk miért tart oktatást a nagyköveteknek, hogy mit kommunikáljanak az állomás helyükön?. Az állandó mások felszólítását is mellőzze Szíjjártó!
Hodie mihi, cras tibi4 ( Ma nekem, holnap neked!)
FLETÓ
@KisTehen: Tévedés! David DepressWOMAN!
Qqberci
Ki a fene látott már ugató bolhát?...
csak úgy....
@Qqberci: bárki, aki figyelemmel kíséri az m1. et !
Törölt Nick
A toporzékoló hülyegyereket öntse már nyakon valaki egy lavórov vízzel.
egyember
@Qqberci: Ugató bolháról nem tudok, de betegséget, járványt (pl. pestist) terjesztőről igen.
namihami
Azért az nem kis teljesítmény, még egy akkora világhatalomtól se, mint Magyarország, hogy komoly esélye legyen az USA-nak 80 éven belül akár kétszer hadat üzenni. Mert, megláthassa bárki, ennek az lesz a vége. Jönnek azok a ""kevertfajúak"" és csak úgy, ripsz-ropsz beszólnak a Vi...ja, még csak Európa DNS-ének és Jobbkezének, a Szuperpetinek? Ezek már semmitől nem félnek? Semmi tisztelet? Hoppá, mégsem, azt nekik kéne adni, nekünk!
Na, még egy-két ilyen beszólás és majd adnak nekik a Soknevűkatonánk élén a 30-40 éves főtisztikar vezette 5.000 mindenre elszánt honvédünkkel.
Bődületes
A tiszteletet kiérdemelni és nem követelni kell!
Eladott Ország
Te kis seggfej. Foggal-körömmel véded a ruszki gazdáidat. Majd a kijevi perben is ilyen pofát vágj, légy szíves.
uploads.disquscdn.com/images/e344fb1a7251e195af191d2d80352f25b74d0225eda89aafbf516654e42967f1.jpg?w=800&h=774
Az a helyzet, hogy Agyarország' megint rossz lóra ült. Miközben Kelet-Közép-Európa országai Putyin háborúja miatt végre a nyugat részei lettek, ez a galambfosnyi jelentőségű ország inkább keletre tartana. Hát tessék! Kipcsak testvéreinknek is csak azért vagyunk érdekesek, mert Uniós belsős infókkal rendelkezünk. Az isten fossa nyakon ezt a kommcsibérenc hazaáruló gennyes szarrakást. Petike, nem működnek a szankciók? A szankciók nem azonnali hatásúak, azoknak elég idő kell, tudod? Ki engedett át téged történelem érettségin? Azt azért tudod, hogy az EU valószínűleg már több zsét tolt ide be, mint amennyit az orosz haverjaitok anno kivittek? Amiből te is jachtozol?! Aztán itt nem érvényes, hogy tárgyalni kell, hanem itt már elveszett az utolsó remény is? Mire veszett el Petike? Hogy nem tudtok annyit lopni már, ha megszakadtok se? Vagy arra, hogy már kénsavval sem jön le rólatok, hogy oroszbérencek vagytok? Hát nem! Mindig kihúzzuk a gyufát, nincs az a kor mikor nem! Mit lehet szeretni egy Európához integrálódni képtelen népséggel? Hány ezer év kell még? És akkor a sunyi szélhámos dakotafőnök migráncsozik, meg nem keveredne más fajú emberekkel! Vicces!
Eladott Ország
Szijjártó: "Az utolsó reményét is elveszítettük, hogy bármikor is tárgyilagos és az észérvekre alapuló racionális vitát folytassunk a háborúról és Európára gyakorolt hatásairól.” Mondanám, hogy a racionális vita nem az, hogy hazugságokra alapozott oroszpárti szöveget nyomatunk éjjel-nappal. Magyarul szarba sem vettek. Vége az lesz, hogy Moldova meg Ukrajna is csatlakozni fog az EU-hoz meg a NATO-hoz. Aztán valaki megjegyzi, hogy akkor azt a két kis szar ruszki enklávét itt Európában Kalinyingrádot meg valami Hungarit fel lehetne osztani a szomszédos országok között. Ti vesznétek már a kolostordisznóval valahol a bermuda-háromszög felett, te lufifejű kanári! Petike, ha mindenki ellenetek van, nem biztos, hogy a hiba nem a te készülékedben van. Szijjártó Brüsszelben: Az utolsó remény is elveszett . Pezsgőt bontok! Szóljon valaki Graz-ban, hogy még egy kezelésre szorulót várjanak kacorisztánból. Peti bohóc, ne rohangálj tátott szájjal a "f@szerdőben"! hahaha Zsóti is megmondta ha kurvának állsz megdugnak! És kitüntetem önt, Oroszország utolsó csatlósa rend Nagykeresztjével
uploads.disquscdn.com/images/db3cc9f8ff233152c5c212fa8c6ea307a277658fa97f37564ece9d13b133a527.jpg?w=800&h=400
kereső
Presmann nagykövet nem véleményt mondott, hanem tényt közölt-és ezt a tényt továbbitja az USA adminisztráció részére.
Ez nem belpoltitkai kérdés pjotr, hanem külpolitikai kérdés, hogy Magyarország kormánya és te személy szerint szembemenve 26 Eu-s szövetséges tagállammal, egy terrorista agresszor érdekeit szolgáljátok- szóban, és tettekben.
Tényleg- nekem, mint magyar embernek, magyar állampolgárnak milyen érdekem fúződik a legnagyobb háborús uszitó kirill pátriárka megvédéséhez, vagy most a kilenc orosz putyinista oligarcha miatti vétóhoz? Semmilyen. Én ellenérdekelt vagyok, mert én az Eu-t, a NATO-t tekintem szövetségesnek, és nem putyint, mint ti.
csak úgy....
@Philip Marlowe: te fasz, állandóan és folyamatosan!
balos
@kereső: Hiába na!Nem tudunk a 97%al megbirkózni!Minden tagjuk 6ökör!Az pedig már sokk!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Ha vége lesz a háborúnak garantáltan mi szívjuk a legnagyobbat, ellenünk forditották a vezetőink az összes szövetségesünket, a ruszki és a szerb kitüntetéseiket meg feldughatjak a seggükbe. A legnagyobb károkozó a saját kormányunk! - Ha leszólnak Brüsszelből, hogy senki ne találkozzon velem, szerinted van olyan hülye, aki nem érti meg? - Igen. ( Lavrov és Szijjártó)
uploads.disquscdn.com/images/8d11f169f7c0af1279663c30a4d4389e6902576d85630440d1463454c25d46b9.png?w=800&h=437
polgarb
@KisTehen: Közel 20%-os jegybanki alapkamat mellett!! A bolondnak is megéri,hát még neked idióta agiprop tehén!
Aki Én
@Philip Marlowe: folyamatosan beleugat, te agyhalott fasz.
Még a jogerősen elítélt bűnöző Gruevskit is kilopták, te buta fasz.
Húúú, de qrva buták vagytok...
csak úgy....
@Philip Marlowe: te ökör,hát nem most szólt be éppen az ami nagykövetnek? :)
téged sem az eszedért szeretnek...
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:06 ♦ A forint - euró árfolyama 2010 január, 277 forint volt. Orbán óta csak a mélyrepülés van!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138043531_2758414701078271_2967711040788191808_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0g6diYlKvokAX8fd21W&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC4fAiSP9K2S9lCx-IuoYLH_Aru3ffu3bEbMbnTbT-v_Q&oe=640339BE
Ti hályogszemű, agymosottak, mikor nyílik ki a csipás szemetek? Vegyétek ki a fületekből a füldugót, mert nem halljátok a gazdaság dübörgését, amit ez a hazudozó törpe zeng a lakájmédiába! Tavaly év végén a magyar államadósság 42 414 milliárd forint volt , 2010-ben csak 17000 milliárd! Dübörgünk mi birkák!?
Magyarország újra leminősítve, innen lejjebb már csak a spekulatív avagy bóvli kötvények vannak!
Toller Béla
A parlamentnek követelnie kell orbántól, hogy menessze ezt a megzakkant kakadut. Mit képzel ez a fasz magáról és a magyar államról ? Ez egy kocsmai verekedő, ideje lenne kitenni az ajtó elé ! Miután alaposan szétverik a képét, a látszat kedvéért ! Nem csak szégyenbe hoz bennünket, de a nagykövetnek még véleményt mondaniaa sem szabad szerinte - ami kész röhej, ha őt magát nézzük, amint osztja az észt és lenézően minősítget mindenkit !. Elfogadhatatlan hogy egy idióta barom legyen országunk külügyeinek irányítója ! Nem hiszem, hogy az egyiptomi faszi mosolygott a viccen !
Gyurka80
@lusta: Szerinted hogyan lehet a beképzelt usa tiszteletét kivívni?! Csak úgy, hogy mindent az ő kedvük szerint csinálunk, mint amikor palmer itt volt a szadesz haverja. Ennek szerencsére vége , ha a buzi pressmann-nak nem tetszik el lehet húzni!
ittott
@KisTehen: hova? most pattant vissza.
ittott
@Gyurka80: láttál már bolhát? és elefántot?
Maxipocak
Tegyük tisztába te hazaáruló, pökhendi pojáca. A kormány nem dolgozik hanem elnyom és kirabol. Ha meg Mr. Pressman beavatkozik a belügyeibkbe, akkor ti gennyedékek mit tesztek a Balkánon, Romániában, Szlovákiában?
gina
Te meleg senki, nehogy már a magyarok nevéden beszélj te senkiházi tolvaj szemét,, minden nép utál bennetek akik titeket választottak az nem az egész nép csak az alja szemete, és még te kéred ki magadnak.??. ki vagy te ?te tetü OV seggnyaló korcsa, remélem eltakarodsz a szemét törpéddel együtt végre ebböl az országból,, hogy végre szabad legyen ez a nép és nem orosz csatlós..
gina
@Gyurka80: Beképzelt amerikai??? ezt ird meg a szemét zsiros pökhendi cigánynak meg Szijjártó buzi seggnyalójának,,,mit képzelnek magukról? az én nevemben ne ugasson, a nép nem OV és rohadék bandája,, vegyétek már tudomásul---kiismerték ezt a kormány és fidesz bandáját a világon, és gyülölik is de nem a népet, titeket elmebeteg fogatlan tanulatlan szektahivök
gina
@Csizmás Kond: Egy elmebeteg és OV szövege hahahah tesznek rá magasan erre a kis tetüre meg OV zsiros szemétre
gina
Mióta kell tisztelni aljas tolvjokat???
Aki Én
Csak agyhalott lehet fideszes?
Nem, de csak agyhalott lesz fideszes.
Hihetetlen, hogy mennyire buták.
csak úgy....
@Aki Én: csodákszó, ök a krumplisok?! :)
csak úgy....
@Őrnagy: te,mint seggnyalás specialista vádolsz másokat,ismeretleneket seggnyalással? te 45 évig politikailag üldözött...,te hazúg! :)
Qqberci
Szíjrágó, te nagyonhülye! Annyit már illene tudnod, hogy a nagykövet soha nem a saját magánvéleményét mondja, hanem a kormánya hivatalos álláspontját közli. Most lehet ugatni...
Clavigo
Mi a sz@rt lehet ebben a lófejű pöcsben tisztelni..?.Valszeg ,azt ,hogy Airbussal jár klozettre... ,ja,,meg 15 évre előre ,,ötöd áron szerzett gázt a zországnak..horkolásgátlókat,,stb. még,amikről nem tudhatunk.. + az EU. legkorruptabb országa lettünk.,.. Ezért már jár a tisztelet... Hááá..nehogy máááá nem...
csak úgy....
@Őrnagy: hazudós és bunkó vagy,na meg még buta is! :)
Lepényleső
...ez igaz,ahogy az is,hogy nekünk sincs semmi közünk hozzá,holott a mi kifosztásunkról szól általuk,
asszisztálunk hozzá,és birka mód hagyjuk,- és erre előadja,hogy ez a belpolitikájuk? Tisztelet helyett
nem inkább szánalomra vagyunk alkalmasak? Állítólag gyáva népnek nincs hazája,- csak szipolyozója?
Gyurka80
@gina: Te fordítva ülsz a lovon! A többség ezt választotta,hogy nem hunyászkodunk, mint a szadeszosok, tudod 4 x 2/3!
Gyurka80
@Clavigo: Bezzeg az eu-ban nincs korrupció, csak alakul a libbant börtöbfrakció!
Gyurka80
@csak úgy...: TE meg a pressmannt ... alulról!
Gyurka80
@csak úgy...: NEM ugat bele mások belügyeibe, példát nem tudsz mondani.Te összetéveszted presmannal!
Csizmás Kond
@Galway: ...hamár a dörgést meghallottad a szagot is érzed ?...:)
Gyurka80
@namihami: Ennyi hülyeséget, hogy tudsz összehordani?!
Csizmás Kond
Azt sem kell szemelől téveszteni, hogy az amerikai nagyköveti posztot nem érdemre, becsületre, tudásra vagy hasonlókra osztogatják hanem pénzért...minden szarházi balfasz lehet nagykövet ha eleget tejelt az elnöknek...és ez az utóbbi húsz évben meg is látszott a keleteurópai részen...tucatjával jöttek az arrogáns nagyképű csillagosrafestett faszkalapok.
bence
Tisztelet nektek ?! Örülj , hogy nem köpnek szemközt benneteket !
Alfa
hogy be vannak lázadva a kibaszott kecskebaszó narkós-pedofil fidesz-ner szektások
Alfa
mi van kecskebaszó fidesz csirák ki akartok törni a szarból
Toller Béla
Kishülye kakadu ! Az amerikai diplomácia nem az, amelyik egy kisi durvaságtól összeszarja magát és hazamegy ! Valamit nagyon elnéztél !
Németh István
@Alfa: @lusta: ti ketten aljas - mi több nagyon aljas szar barmok, címeres hazaáruló geci hulladékok miért nem mentek a náthás büdös kurva anyátokba!?
Az usa-nató armada amagyar nagyköveta buzi trógerállat takardjanak Európából a sorosbiden picsájába a rohadt kurva anyjukat! Az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
evacica
Ez a zselés hajú Zsúr Pubi olyan a diplomáciában mint az elefánt a porcelán boltba!Szemtelen, arrogáns más külföldi politikusokat minősít és fel van háborodva ha a kormányt valaki kritizálni meri! Megjegyzem a kormány nem azonos a magyar néppel ergo nem a népnek ha nem ennek a mocskos korrupt kormánynak szól a kritika! Csak úgy mellesleg a tiszteletet ki kell érdemelni és nem lehet követelni!
sunoge
Hajaj fideszes elmebetegek, keserű lesz az ébredés.
ómió
Hát, lett nekünk egy Goodfriend 2.0 efftársunk is!?
simmering73
"Amerikának joga van tisztázni, hogy Magyarország kinek az oldalán áll. Az amerikai nagykövetnek kötelessége képviselni az amerikai érdekeket és az amerikai értékeket, valamint a NATO érdekeit. Szijjártó el van tévedve, amikor azt képzeli, hogy az Egyesült Államok nem kérheti számon Magyarországtól a fegyvertársi hűséget, s nem vetheti Magyarország szemére az ellenséges propagandát, Amerika, a Nyugat és a NATO ellenségeivel való összejátszást. Mert Orbán az oroszoknak dolgozik, ez nem vitás. Ezt pedig csak megerősítik az ilyen pökhendi, alpári stílusú nyilatkozatok."
nepszava.us/amerikanak-es-a-nato-nak-van-koze-ahhoz-ami-magyarorszagon-tortenik/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.