A DK közleménye szerint a mai európai parlamenti ülésen felszólalt a fideszes Várhelyi Olivér magyar uniós biztos is.

Lehülyézte az EP-képviselőket a fideszes uniós biztos – Azonnali lemondását követeli a DK
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Várhelyi Olivér. MTI/KKM/Borsos Mátyás

A közleményben kitértek arra, hogy nem tudják, hogy a szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős fideszes uniós biztos általában miket szokott mondani, miután a felszólalásait követően kikapcsolta a mikrofonját.

Most azonban ízelítőt kaptunk belőle, ugyanis a mai felszólalása után megfeledkezett a mikrofonja kikapcsolásáról. Várhelyi Olivér a felszólalása után azt mondta a többi EP-képviselőre utalva: "hány hülye van még?".

- írta a párt.

Ez példátlan és teljesen idegen az Európai Parlament működésétől, Európában ugyanis nem szokás lehülyézni azokat, akikkel esetleg nem értünk egyet.

- tették hozzá.

A Demokratikus Koalíció Várhelyi Olivér azonnali lemondását követeli, ha pedig nem hajlandó magától lemondani, akkor elvárjuk az Európai Bizottság elnökétől, Ursula von der Leyentől, hogy azonnal rúgja ki!

Nem történhet meg, hogy egy fideszes ilyen szégyent hoz a magyarokra, hogy lehülyézi az 500 millió európai polgár képviseletében ott ülő EP-képviselőket, akiknek éppen az a dolguk, hogy őt kérdezzék!

A DK természetesen tájékoztatja a példátlan esetről az Európai Parlament és az Európai Bizottság elnökét is, kikérjük magunknak, hogy bárki így viselkedjen az Európai Parlamentben.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Magyar az EU hivatalos nyelve?! Mert hogy mindenki rögtön megértette! Kár a sok tolmácsot fizetni!
Bekapcsolva maradt az a fránya mikrofon, a mi emberünk meg az anyanyelvén megfogalmazott egy kritikát, mely kicsit vitatható!
"Hány hülye van még?" - szólt a kérdés... Tehát kérdés!
Válaszolok: Nyugaton most mind hülye!!! Korrekt volt a kérdés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Terminátor
@Shikari: Kiket?
A lehülyézőt, vagy az egész fityisz csapatot?
csak úgy....
bunkó paraszt módon viselkedni nem probléma a fideszmagyarnak!
nejlontacskó
Miért ne hülyézhetne le bárkit is?
Fideszes!
Ez pedig, a hazai gyakorlatot nézve, mindenre felhatalmazást ad, és bármi alól felmentést!
Eladott Ország
Ezek a fideszes bűnöző és szélhámos rohadékok, már nem ismernek határt a cinikus pofátlanságban és a lopásban. Ideje lesz elszámoltatni őket és elküldeni őket a hűvösre', hogy végre befogják a mocskos pofájukat. A qrvaanyjukat vót' má?!
Gyurka80
A degenerált koalíció megint árulkodik, mint hegedűs, az egri várban tudták mit kell csinálni a hazaárulókkal.
Maxipocak
@Gyurka80: hidd el, mi is tudjuk mit kell csinálni veletek.
jáger laszló
+tévedt s lelkem
Azt hitte,hogy a budapesti parlamentben van!!!
Hát most 1 kicsit tévedett
csak ennyi
barátilagJ.L.
Nessy
itthon egy ellenzéki képviselő esetében Kövér elvtárs és a fidesz frakció tüzet okádna, és jönne a több milliós büntetés! Valamint a kioktatás a parlament tiszteletéről, stb. Nem kell "árulkodni", hiszen más is hallotta a bekapcsolva felejtett mikrofont!
jesz
nem a biztos védelmében, inkább a dk-sok miatt, de tudhatná ez
a szerencsétlen társulat, hogy pont úgy beszélnek az ep képviselők a többi képviselő és népeik háta mögött, mint ahogy a dk-sok a saját népe háta mögött...

Ők sem jobbak a Deákné vásznánál
qunta
@csak úgy...: de azu eu-s potentátoknak még kosebb
qunta
tulajdonképpen mi a probléma ? sajnos igazat mondott és még finom is volt.
rokker33
Jól tette és igaza van! Mikor orbánt lediktátorozta megpofozgatta az a vén fasz azt lehetett? Már tetlegességig fajult a dolog nem csak szóval sértette meg Orbánt és mégsem csináltak semmit !Mocskos árulkodó dékás ez tényleg óvodai szint,de még ott sem ez már a pottyantós budi legalja kb ott vannak oda valóak...
vacsi
"Várhelyi Olivér a felszólalása után azt mondta a többi EP-képviselőre utalva: "hány hülye van még?"."
Ezek szerint magukra vették...
FLETÓ
Magyar az EU hivatalos nyelve?! Mert hogy mindenki rögtön megértette! Kár a sok tolmácsot fizetni!
Bekapcsolva maradt az a fránya mikrofon, a mi emberünk meg az anyanyelvén megfogalmazott egy kritikát, mely kicsit vitatható!
"Hány hülye van még?" - szólt a kérdés... Tehát kérdés!
Válaszolok: Nyugaton most mind hülye!!! Korrekt volt a kérdés...
Clavigo
@FLETÓ: " szinkron tolmácsról " még nem hallottál... Nem baj,kipcsak haver. Kumisz legyen,,oszt jó napot.
Clavigo
@Maccska: " szinkron tolmácsról " beszéltem,,te agyatlan.. Fingod nincs ezek szerint ,,hogy mi az.. Vazzzze,,megcsókolhatod a @Shikari: haverodat. Ti rémhülyék vagytok..
Eladott Ország
A fidesz három bölcse. Varga Judit, Szájer József és Novák Katalin. A "művésznő" (hegedű, foci, zsonglőr), az "artista" (eresz + drog), és a nagy mesélő. Díszes kompánia. S hol a "gránit szilárdságú" asztalának asztalosa?! Novák Katalin pedig az alaptörvény örzője. Charlie angyalai
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272803578_2006512649553459_3021449891769584602_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MCx7rJjhWpEAX_IxH8I&_nc_oc=AQniC6TxwVDHTb-wXNAm34LPow7j-DucHl7z3R5LfBiTigWop0IhBmGbgQxywdLhM08&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCVHZ4scrmthC_sgR5cloCxTF8Z1Go4O9M1q9TMBpYomQ&oe=63F19C7D
A liba. Varga Judit büszke, hogy utódja lehet a haza bölcsének, Deák Ferencnek! Nagyon messze vagy tőle te éhenkórász! Akár a következő naprendszer! Juci , te is a haza bölcse vagy ? Csak szólok, haza bölcse meg a haza lotyója nem azonos ! A cipő pucolója se lehetne Deák Ferencnek. Kritikátlan némber!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269687978_1248796775600227_222743243489350824_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=q_DqKhvlAiQAX_pX8yq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDZ4jZ5aQ5Yzj_rVOJsLgXF_mQN45wypfjGncyRsYUR4w&oe=63F0FF91
A fideSS hősei. Itt melyik a Gulyás meg a Kocsis Csokis Máté ?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317926061_438879518401250_5229305269937115204_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=HW_vPrWJz-sAX-48G4u&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCbL6zLCiGW20Ap1e62CdVgiyXiCvReyObx4QPKWx4GHg&oe=63F10E62
FLETÓ
@Clavigo: Értő olvasásról még nem hallottál???
csak úgy....
@Shikari: @KisTehen: @Maccska: @vacsi: @rokker33: magyarország az ilyen buta bugris parasztok miatt csóró mint ti vagytok,mert a tolvaj prosztókat támogatjátok! sajnos a kedvenc politikusaitok is bunkók veletek együtt és közben nem értik,hogy miért közösíti ki öket európa, miért nem kapnak pénzt,miért szarnak rájuk és a véleményükre! a KULTÙRA és a KULTÙRÀLT viselkedés, kommunikáció nélkül a prolik európában elmehetnek haza a pitschába!
Béla333
Hogy szól toporzék standard mondása?: "Több tiszteletet a magyaroknak!"
Egy ilyen elszólás után nyilván megkapja...
szép új világ
Ez a Várhelyi még arra is képtelen, hogy a mikrofonját kikapcsolja. Nos akkor ki is a hülye?
jáger laszló
Csak azt akarta mondani
Helyes
Ügyes
Jól nevelt
Egyéniségek röviden mondva hüjék!!
Ez így ugye nem sértő!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Alfa
a kecskebaszó korrupt gerinctelen keresztény-fasiszta orbán és a fidesz-ner méltó képviselői a pedofilok .s varga judit, szájer józsef és novák katalin. A "művésznők
csak úgy....
@KisTehen: kénytelen vagyok leereszkedni a ti szintetekre,hogy legalább felét értsétek amit mondani akarok! :)
csak úgy....
@KisTehen: na mesélj akkor a magyar foci huligánokról is,akik ugyan azt müvelik külföldön,mint az az 1-2 németnek mondott akárki! boci, ti nagyon prosztók vagytok, ez a politikusaitokra is érvényes!
ómió
Jogos! Nem hülyék azok, csak a bolsija megvett korrupt! Az meg az "efftársi normál"!
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 07:11 ☺ Közlöd: "Hány hülye van még?" - szólt a kérdés... Tehát kérdés!" Veled együtt cca. 3 millióan, de soknak már nyilik a szeme és fogyóban lesz a cigány gecid pártolóinak száma, rajtad kívül, mert te egy agyatlan barom vagy!
balos
@FLETÓ: Mond nedveske köztük élsz vagy csak a kultúrha beszél belőled,mint a nyilas testvéreidből?
csak úgy....
@m73: gyurkával kár foglalkozni, ö csak egy emberszabásu 1/2 müvelt neandervölgyi.
FLETÓ
@balos: Csinálunk belőled EP képviselőt 2024-ben! Jelöltesd magad! Te leszel az egyetlen LIBERNYÁK! A többi nem hülye!
e örö e bódottá
"Hány hülye van még?"

Egy biztos. Várhelyi Olivérnek hívják, aki egy lecsúszott, elszegényedő kurva ország politikai prostituáltja.
Fenyöfa58
@KisTehen: A fedofil az milyen ??? Olyasmi mint amikor a Kis tehen ÖKÖRRÉ VÁLIK ???
FLETÓ
@Maccska: Nem is tetszik @Eladott Ország: nevű trollnak! Most kapott nyugdíjemelést, meg kiegészítést! Mellette egy szaros cigánycsicska, abból él!
Eladott Ország
@FLETÓ: Mennyi is az ifláció f@szkalap?! "igazat mondd, ne csak a valódit". Nő a különbség a nyugdíjasok és az aktív korúak átlagos jövedelmi szintje között ( bérolló) . A korábbi 70 %-ról 50 % alá csökkent. Azaz, a svájci indexálás nélkül a nyugdíjasok koldussá tétele a maffiaállam által garantált. Mi akadálya volt a bűnöző román cigánynak, hogy12 évig b@szott megadni a13. havit, csak választás előtt, hogy rohadjon meg a dagadt, szarhézi!
Clavigo
@Maccska: Asszem arra félkretén Dojcsra gondolhatott.. főleg.
Eladott Ország
A főnöke a vajda jutott eszébe, ezért mondta csak, hogy hülye. De önkritikát gyakorol, lemond. Majd elmegy a Nagykanizsai Putyilov öntőmunkásról elnevezett fröccsöntőüzembe dolgozni 3 műszakban minimálbérért. Ennél még az is jobb lett volna, ha azt mondja, hogy meghekkelték a mikrofonját. Vajon az EB miért elégszik meg ennyivel? Tudják hogy kutyából nem lesz szalonna és fideszesből jó ember. Olivér panaszt tesz a bizottságban, mert ellopták a szövegkörnyezetet a mondata körül. Jó lehet a fizu, ha ennyire ragaszkodik Oli úr! Ha ügyes, akkor azt mondja, hogy úgy értettem, hogy rajtam kívül.
FLETÓ
@Shikari: Hallod! Megint köhög a bolha: @Eladott Ország: !!!

Nem fér a bőrébe...
gina
Kik a fideszes patkányok??? kirakni a kurv@ anyjukba ezeket az emberi szemeteket... elég volt a beteg beképzelt senkikböl, kik ezek?? senkik----- megtürt emberi nép szolgák,, semmi több és emelett tolvaj hazug moslékok, élen egy hitler utánzattal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.