A pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen, ezért Novák Katalin arról döntött, hogy ebből az alkalomból széles körben ad kegyelmet – közölte csütörtök délután a Sándor-palota.

Szentségtörés, hogy Novák Katalin kegyelmet ad a terrorista Budaházynak – A fasizmus felé haladunk Csintalan szerint
Kép: Facebook/Novák Katalin 

A köztársasági elnök mások mellett kegyelmet adott a Hunnia-perként ismertté vált ügyben jogerősen elítélteknek is, akik esetében a szabadságvesztés felfüggesztéséről döntött.

Ahogy arról beszámoltunk, bántalmazták a magyar Hír Televízió egyik műsorvezetőjét, Csintalan Sándor egykori szocialista politikust.

Csintalan Sándor csütörtök este a Media1 érdeklődésére telefonon, hogy nagyon elborzasztja a döntés, hogy Novák Katalin köztársasági elnök mai bejelentése szerint kegyelmet ad Budaházy Györgynek.

Csintalan emlékeztetett:

Budaházy a fennálló alkotmányos rendszer erőszakos megdöntéséért szövetkezett, sőt ennek érdekében cseledett is. Budaházy szervezete ennek keretében Csintalant megverte és családját terrorizálta.

Szerinte Budaházy kiengedése a börtönből még felháborítóbb úgy, hogy a köztársasági elnök arra hivatkozva teszi ezt, hogy hazánkba látogat Ferenc pápa.

A lapnak elmondta azt is, hogy a mostani aktussal Novák Katalin és társai egyfajta nemzeti hőst, Robin Hoodot faragnak egy olyan emberből, aki ennek épp az ellenkezőjét érdemelné.

A Budaházy György szervezete által megvert volt tévés azt is kijelentette a Media1-nek, hogy az egész lépés egy fasizálódó Magyarország felé vezető újabb szomorú lépés.

Forrás: Media1

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Na igen a fasiszta állatok ránk szabadítják a szélsőjobbos rohadékokat. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@ómió: Én már idős vagyok így éjszaka már nem mászkálok. Vidéki csendes helyen élek.
NKF
Csintalan menjen a jó büdös p...ba!
ómió
@szaboria1: A "rövidlátásodra", azért, ez nem mentség!
Németh István
Van egy mocskos állat szineváltó, köpönyegforgató, aljas gazember rohadt moslék kummunista szarcsomó a csintalan sándor néven elhíresűlt csatorna töltelék! Valószínű, hogy a cstorna is tőle bűzlik! Nos az ilyeneket egyszerűen az ucai henger alá kell tenni kátyusimítónak, de még arra semjó, még az eső is kiverné!! Ez egy moslék undormány koszjankó - ajánlatos volna Szécshé-nyi fürdőből kitiltani, mert azt is csak koszolja!! Sajnálom a lányát aki nyilván nevet is váltóztatott, hogy megszabadúljon a család szégyen foltjától!
Az usa-nató armada takarodjon Európából az usa nagykövete a soros-biden pöcsére szívószál-nak, az Eu vezetése a bitófára!
SÍva
Tudjátok mi a szentségtörés? Az, hogy az aljas gyilkosok szabadulnak! Na az! Pénzes Henrietta mond nektek valamit? Nem? Megerőszakolta, kikötötte, élve felgyújtotta egy aljas vadállat (bár kétlem, hogy egyedül volt) és már kiengedték! Milyen időket élünk? Rohadt pedofilokat etetünk évekig és újra rászabadítják a társadalomra aztán ha valami történik a törvényhozók mossák kezeiket? Lehetne sorolni a dolgokat, de ez valahogy senkinek sem fáj! Lehet, hogy Budaháziék nem a lehető legjobban cselekedtek de emberi életet nem követelt a tettük! Bár ha azt nézem örömömre szolgálna ha néhány politikus megkapná méltó jutalmát, hogy a többi ne veszítse szem elől a lényeget! Mert tévedés ne essék kevesen vannak akik igazán az emberek és az ország érdekeit képviselik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.