A pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen, ezért Novák Katalin arról döntött, hogy ebből az alkalomból széles körben ad kegyelmet – közölte csütörtök délután a Sándor-palota.

Szentségtörés, hogy Novák Katalin kegyelmet ad a terrorista Budaházynak – A fasizmus felé haladunk Csintalan szerint
Kép: Facebook/Novák Katalin 

A köztársasági elnök mások mellett kegyelmet adott a Hunnia-perként ismertté vált ügyben jogerősen elítélteknek is, akik esetében a szabadságvesztés felfüggesztéséről döntött.

Ahogy arról beszámoltunk, bántalmazták a magyar Hír Televízió egyik műsorvezetőjét, Csintalan Sándor egykori szocialista politikust.

Csintalan Sándor csütörtök este a Media1 érdeklődésére telefonon, hogy nagyon elborzasztja a döntés, hogy Novák Katalin köztársasági elnök mai bejelentése szerint kegyelmet ad Budaházy Györgynek.

Csintalan emlékeztetett:

Budaházy a fennálló alkotmányos rendszer erőszakos megdöntéséért szövetkezett, sőt ennek érdekében cseledett is. Budaházy szervezete ennek keretében Csintalant megverte és családját terrorizálta.

Szerinte Budaházy kiengedése a börtönből még felháborítóbb úgy, hogy a köztársasági elnök arra hivatkozva teszi ezt, hogy hazánkba látogat Ferenc pápa.

A lapnak elmondta azt is, hogy a mostani aktussal Novák Katalin és társai egyfajta nemzeti hőst, Robin Hoodot faragnak egy olyan emberből, aki ennek épp az ellenkezőjét érdemelné.

A Budaházy György szervezete által megvert volt tévés azt is kijelentette a Media1-nek, hogy az egész lépés egy fasizálódó Magyarország felé vezető újabb szomorú lépés.

Forrás: Media1

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Na igen a fasiszta állatok ránk szabadítják a szélsőjobbos rohadékokat. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Haladunk!?!?!?
Mellig gázolunk benne! És csak szaporodnak...
Néha egy Adolf, néha egy kőbányai Miska vagy egy fidesznyalonc ""Katica"" is elég a rohadáshoz! Csak elég, ha a pillanatnyi hangulat ellenállása csökken! És az évek ritkán segítik a helyzet javulását!
jáger laszló
MO-ra látogat ma a pápa és ennek tiszteletére Kató néni +kegyelmezett a terrorista Budaházy Györgynek békesség
nevében!!::
Ez Csintalannak fölöttébb nem tetszik!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
tothjani
Na igen a fasiszta állatok ránk szabadítják a szélsőjobbos rohadékokat. :(
Pálinkás Pál
jogállam mi...?...ez biztos segít az uniós pénzek ügyében,mi...?...
DR PRÉDlKÁTOR
Éppen eleget raboskodtak Budaházy és társai.
Gyilkosok kevesebbet kapnak a bíróságon, mint ahány évre elítélték őket!
Köszönet a köztársasági elnök asszonynak!!!
Péter2
Kihozta a fidesz a jogerősen elítélt terrorszervezetét a börtönből , ennek lesz ám nemzetközi hírverése . Ezt nem teszik zsebre .
Néro2
véresné feltette a fityma fülbevaló krotáliáját és a békés budiházit szabadjára engedte.
Na ugye , hogy a fityma-köpnömkő-ékénél mindig van lejjebb.
Határ csak a föld magja. Cinizmusa meg határtalan.
justhpeter
@Péter2: Ebben is van politikai ráció, hiszen ki tudhatja ma mikor lesz szüksége a fideSSnek erre a mérhetetlenül buta szervezetre. Csintalannak nincs igaza, ezek a derék "nemzeti" legények nem fasiszták, maximum csak azok szeretnének lenni, de ehhez is ostobák, hiszen azt sem voltak képesek felmérni, hogy a hétköznapi fasizmus történelmi ideje Mussolínivel lejárt, a partizánok is kihaltak nemsokkal utánuk.
Sziszifusz
Szerintem ez a kegyelem arra való, hogy Toroczkai László pártjától a híveket visszacsábítsák.
vitriol
novák kimondottan a pápalátogatásra tekintettel adott elnöki kegyelmet a terroristáknak. novák észjárása szerint ez az intézkedés biztosan találkozik a szentatya tetszésével. novák asszonyság vegye elő kedvenc fülbevalóját és ne éljen vissza a tévedésből kapott hatalmával!
Pálinkás Pál
uniót emlékeztetni, kiengedték a baltásat is, most meg ezt a nemzethy gennyzacskót...
simmering73
Alkalmasabb bűnözőt nem talált az ablaktisztító?
Havanagi
Az igazi megbocsátás az lenne,ha megmosná Toroczkai lábát.Lehet a pápával együtt is,úgy még hatásosabb lenne.
Macskaszem
A fideszes bűnöző jó bűnöző. Ennyike.
telegdilaci
@vitriol:Ha igazságos lenne,de nem az akkor kegyelmet adhatna azoknak a csaldoknak is akik nem tudták a többszörösére emelt Devizahitel törlesztőjét,és a leg korruptabb végrehajtók kilakltatták az utcára a családokat,ezt ugye a végrehajtók minden következmén nélkül meg úszták még milliomosok is lettek ebből!
szaboria1
Kell a fidesznek megint egy csoport felbujtó akik megint csinálnak egy kis felfordulást.
sokanvagyunk
Egy ilyen bátor harcosnak a Wagner-csoportban van a helye - vagy az idegenlégióban.
kereső
Ehhez az is kellett, hogy legyen felterjesztő a kegyelemre- az pedig nem más , a magyar jogrend szerint, mint a mindenkori igazságügyminiszter. Persze , most tudta a művésznő, hogy mit jelent a "jogállam"- bármit is jelentsen az újfideSS nyelven.
Nem azért a két fillérért , de az indoklás a sándor palota részéről nevetséges.
Inkább irták volna azt, ami a valóság- budaházy&társai elévülhetetlen érdemeket szerzett orbán viktor hatalomra juttatásában.És ezt meg kell hálálni- csak meg kellett várni a kedvező pillanatot...
nemkati
Megkezdődött a szélsőjobbos nácik a Fideszhez való édesgetése. Be vannak rezelve, hogy fogynak a támogatóik, a leszakadók helyét ezekkel a terroristákkal akarják feltölteni. Az a legfelháborítóbb, hogy Novák a pápalátogatással indokolja a kegyelmet. Remélem a pápa megtudja időben, milyen okból hivatkozott rá.
Havanagi
@Havanagi: természetesen Budaházi akart lenni...
ómió
Hát, valakinek lépni kellett, ha egyszer a "független bíróság" összetéveszti az "antifa" terrorszervezetet Budaházyékkal!
Nyírfa
2006. szele fújdogál.
Csintalan pedig téved: nem haladunk a fasizmus felé, hanem felépítette a társadalom rongy rétege.
Ne fejedjem: hagytuk.
Toller Béla
Most bánhatja schadl, hogy még nincs ítélete !
Béla333
A maffiózók csak saját magukat adják! Ezek ilyenek!
Akkor kellett volna elmagyarázni, hogy mit lehet és mit nem, amikor az azeri baltást pénzért szabadon engedték...
szaboria1
@ómió: Majd ha te házadra fognak lőni vagy molotov koktélt akkor mit fogsz itt irkálni?
nezelodo
Na, ezek után reménykedhet a sitten pihenő maffiózó fővégrehajtó és a hasonszőrű ex-államtitkár haverja is.
CsipkeRózsa
Orbán készülődik a választásokra, meg akarja szerezni a szélsőjobbosok szavazatait is, pedig Budaházyék csapatára a Mi Hazánk is várakozik.

Az ország elnökasszonya ehhez is besegít.
CsipkeRózsa
Képesek a pápai látogatáshoz kapcsolni ezt a szemét felmentést, a Pápa valóban békepárti, nem szereti a terrorista cselekményeket.
Szégyen a Pápára hivatkozniuk, sőt még az is szégyen, hogy azonos időben történhet a két esemény.
Németh István
A Novák Katalin - akiben eleve csalódtam a kezdeti megynilvánulásai okán! És jelenleg is fenn-tartásom van a személyével kapcsolatban >> óriási lépést tett azutóbbi napok cselekményeivel - nyilatkozataival - hogy elfiogadottáű válljon számomra is! Most persze mondahatnák akik mondják is nyilván >> ki ez a figura, hogy önmaga személyében ítél meg valakit! Nos ez a figura egy magyar ember >> aki undorodik az aljas szar, tetves magukat magyarnak mondó, de hazaáruló önös érdekekkel élősködő moslékoktól!
Az usa-nató takarodjon Európából, az Eu.vezetése pattanjon a bitófára, az usa nagykövete a kurva anyja picsájába!
ómió
@szaboria1: Kire hazudtátok rá "sikerrel" a házakra lövést, Molotov-koktélozást? Inkább majd akkor sikoltozz, ha egy éjjel elkapnak "antifa" terrorista efftársaid és kiverik belőled a szuflát! "Demokratikusan"!
frank
Ezt mind elhinném ha nem az "'"""fideszseggnyaló de már kimosakodó """ szenny mondaná.
szaboria1
@ómió: Én nem félek mert nincs rá okom. De a te bagázsodnak biztos lesz félni valója. Budaházy a saját elképzelését tartja szem elött, nem azzal foglalkozik ki kicsoda Ő az elveit követi.
csak úgy....
@Shikari: te miért nem vagy a diliházban?
ómió
@szaboria1: Na, majd, ha találkozol "antifa" terrorista efftársaiddal éjnek évadján, akkor majd félnivalód is lesz! Hacsak nem közülük való vagy!
szaboria1
@ómió: Én már idős vagyok így éjszaka már nem mászkálok. Vidéki csendes helyen élek.
NKF
Csintalan menjen a jó büdös p...ba!
ómió
@szaboria1: A "rövidlátásodra", azért, ez nem mentség!
Németh István
Van egy mocskos állat szineváltó, köpönyegforgató, aljas gazember rohadt moslék kummunista szarcsomó a csintalan sándor néven elhíresűlt csatorna töltelék! Valószínű, hogy a cstorna is tőle bűzlik! Nos az ilyeneket egyszerűen az ucai henger alá kell tenni kátyusimítónak, de még arra semjó, még az eső is kiverné!! Ez egy moslék undormány koszjankó - ajánlatos volna Szécshé-nyi fürdőből kitiltani, mert azt is csak koszolja!! Sajnálom a lányát aki nyilván nevet is váltóztatott, hogy megszabadúljon a család szégyen foltjától!
Az usa-nató armada takarodjon Európából az usa nagykövete a soros-biden pöcsére szívószál-nak, az Eu vezetése a bitófára!
SÍva
Tudjátok mi a szentségtörés? Az, hogy az aljas gyilkosok szabadulnak! Na az! Pénzes Henrietta mond nektek valamit? Nem? Megerőszakolta, kikötötte, élve felgyújtotta egy aljas vadállat (bár kétlem, hogy egyedül volt) és már kiengedték! Milyen időket élünk? Rohadt pedofilokat etetünk évekig és újra rászabadítják a társadalomra aztán ha valami történik a törvényhozók mossák kezeiket? Lehetne sorolni a dolgokat, de ez valahogy senkinek sem fáj! Lehet, hogy Budaháziék nem a lehető legjobban cselekedtek de emberi életet nem követelt a tettük! Bár ha azt nézem örömömre szolgálna ha néhány politikus megkapná méltó jutalmát, hogy a többi ne veszítse szem elől a lényeget! Mert tévedés ne essék kevesen vannak akik igazán az emberek és az ország érdekeit képviselik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.