A külügyminiszter nem érti, hogy miért mondta az Európai Tanács elnöke, hogy a nyugat-balkáni országok 2030-ban csatlakozhatnak legkorábban az Európai Unióhoz. 
Szijjártó Pétert lesokkolta az EU döntése: "őszintén kell beszélnünk, ez egyszerűen elfogadhatatlan"

Fotó: MTI/Soós Lajos

"Őszintén kell beszélnünk: amikor az Európai Tanács elnöke azt mondta, hogy 2030-ban csatlakozhatnak legkorábban tagországok az Európai Unióhoz, az számunkra sokkoló volt."

- kezdte posztját Szijjártó a Facebookon, majd így folytatta: 

"Miért kellene még hét évet várni? Mi az, ami miatt még hét évig váratni kell a nyugat-balkáni országokat? Mi az, amit még várunk hét évig, és nem tudtunk elintézni az elmúlt esztendők során? Mi azt gondoljuk, hogy már tegnap is késő lett volna a nyugat-balkáni irányú bővítése az Európai Uniónak. A 2030-as céldátum egészen egyszerűen elfogadhatatlan."

- zárta gondolatait Szijjártó Péter. 

Forrás: Facebook

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"A külügyminiszter nem érti, hogy miért mondta az Európai Tanács elnöke, hogy a nyugat-balkáni országok 2030-ban csatlakozhatnak legkorábban az Európai Unióhoz. "
pötyi én értem és szívesem elárulom neked! elegük van belöletek és a fajtátokból, akik csak pénzt követelnek és a szarkeverésen kívül semmihez nem értenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Verjed magad földhöz.Mi fáj neked ebben a döntésben?Az országban nincs tennivaló?
Nessy
Dega külügyérünk! Azt sem tudja, hogy az "őszinteséget" eszik, vagy isszák!
csak úgy....
"A külügyminiszter nem érti, hogy miért mondta az Európai Tanács elnöke, hogy a nyugat-balkáni országok 2030-ban csatlakozhatnak legkorábban az Európai Unióhoz. "
pötyi én értem és szívesem elárulom neked! elegük van belöletek és a fajtátokból, akik csak pénzt követelnek és a szarkeverésen kívül semmihez nem értenek!
csak úgy....
nem kellenek 0rbanisták európába ,hiszen 0rbán és te is csak púp vagy a hátukon!
Béla333
Peti! Rendeld be ezt a "Brüsszelt" és igazítsd el, tudod! Ahogy mindig is szoktad!
Hülye tuskó! Mint külügyminiszternek ezt az Unióban kellett volna megtárgyalni, nem a balkáni haverokkal nagyokat mondani...!!!
Fogalma sincs ennek a hülyének az ország helyzetéről, lehetőségeiről és az érdekeiről.
Nem való ez másra, mint börtön csicskának!
kereső
Pjotr! Van egy csatlakozási időszak- amelynek ideje alatt a tagjelölt országok megteszik azokat szükséges jogi-és társadalom átalakitási lépéseket, amelyek feltételei a csatlakozási szerződési tárgyalások megkezdéséhez. Magyarország esetében ez 1998.tól tartott 2004-ig. Hol voltál pjotr, hogy még ezt sem tudod. Egyébként közlöm veled, hogy Magyarországot jelenlegi állapotában nem vennék fel az unió tagjainak sorába. Nem mellesleg, veritek a nyálatokat Ukrajna miatt, az ő legkorábbi csatlakozási időpontjuk is 2030.
Nagyon nem vagy tisztában az unió működésével, ez látszik a toporzékolásodon is. E
Egyébként meg verd a scheggedet a földhöz- érthető a tzoporzékolásod orbán szempontjából, mert a nyugat -balkán azon országok összessége, ahol a magyar adófizetők pénzén befolyást szereztetek- lásd. a legutóbbit- a dodiknak adott magyar adóforintok milliárdjait. Csakhogy meg legyen putyin kivánsága- destabilizálni a balkánt, és bomlasztani az eu-t.
Orosz ügynök vagy pjotr- ne is tagadd.
verőce21
Az illegális migrációt biztosítandó, Brüsszel tárva, nyitva hagyja a nyugat-balkáni országok felől az unió határait...!
Szigorú parancsba van nekik adva sz@ros gyurkáéktól...!
csak úgy....
@verőce21: ezért meloni téged símán lehülyézne! :) -persze egy süsü fideszesböl csak a süket fidesz mantra jöhet...,sz@ros vergödszke...!
verőce21
@csak úgy...: te naponta csak azt bizonyítod, hogy egy pitiáner, kisstílű, ócska hazaáruló patkány vagy...!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők még a legegyszerűbb összefüggéseket sem képesek meglátni, megérteni.
Elszoktak a gondolkodástól, megelégedtek azzal, hogy az Arrogáns Tóniék által eléjük adott maszlagot zabálják.
Most meg értetlenül néznek ki a fejükből, nem értik hogy lehet, hogy nem az van, amit Pötyiék szeretnének...
csak úgy....
@verőce21: te naponta csak azt bizonyítod,hogy már egy csöpp eszed sincs ,ebböl kifolyólag a rólam alkotott véleményed egy kalap szart sem ér! :) te 0rbán nemnormálisa...
verőce21
@csak úgy...: Tényleg nem ér...? Akkor miért vagy úgy kiakadva tőlem Süsü...?
Péter2
Mert nem akarnak úgy járni, mint a magyar és a Lengyelországgal , addig meglátják ,merre , milyen irányban indulnak el , nyugat vagy oroszbarát autóliter ,mert az utóbbinál 100% , hogy nem lesz eu tagság , nem engednek be több orbáni nézeteket gyakorló országokat , így is van elég anyagi , diplomáciai kára miattuk az uniós országoknak . Ezért akarták Szíjártóék a szerbek felvételét is erőltetni , és nem véletlen orbán magyar közpénzből támogatta a ma regnáló kormány választási kampányát , itt elvtársak már nem lehet pénzből helyzetbe hozott szövetségest betolni mint trójaiak a falovat a közösségbe . Ez az aljasság már felderítve -elhárítva .
csak úgy....
@verőce21: mérted a pulzusom érezted,hogy kiakadtam töled? :) veletek idiótákkal az a nagy probléma,hogy ti szentül hisztek a kitalált baromságaitokba ! -amit meg 0rbán bácsi talál ki nektek azt meg mégjobban! :) -ezért is vagytok ti sívár szellemi nyomorultak!
csak úgy....
@KisTehen: te a buta szánalom és a beteges unalom fattya lehetsz ,aki nem több értékü 1 vödör szarnál! te csak erre vagy képes...
Clavigo
@Őrnagy: Köszönjük Emese... ( hogy te mekkora barom vagy...(!) )...
simmering73
Az orbáni Magyarország után jogos a fenntartás. Ezek az országok nektek köszönhetik.
Clavigo
@Őrnagy: Szijjjjas Pötyit az szokta
sokkolni,,mikor a cipőjére térdelsz.,,( egy nemzethy mélytorkosra..)...
Clavigo
@Őrnagy: @KisTehen: @Philip Marlowe: @verőce21: ., Kiiik vágytok párásztok,,? Dikk ,máán szevasztok...( idiótak...)
jáger laszló
A Szijiártónak nagyon hiányoznak a balkáni haverok akik + támogathatnák a z EU-ba az orbán álláspontját!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
a fidnyákok elöre látják a közös,egységes európa szétesését amit a gazdáik okoznak, csak arra nem gondolnak, hogy a következö héten az alapító tagországok összeülnek és nélkülük ,a faragatlan polit proli tuskók nélkül újra alakulnak! :)
csak úgy....
@Horizont: a fideszék vezették a remegö kezét!
justhpeter
A Toporzékmanó és a gazdaállata most vesztésre áll, ezért probléma,hogy még nem kapta meg a gyógyszereit.
csak úgy....
@Philip Marlowe: 17:50 lesz de már nélkületek!
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 17:22
Sőt az egyik balkáni ország ,valami magyar nevü aminek egy csicska dagadt a vezetője kiengedett több,mint 1300 embercsempészt a szaros gyurka parancsára.
csak úgy....
@KisTehen: bár csak kirohadna és én is kukán tudnák mosolyogni minden szarra mint ti! :)
boci ,te 0rbánék után éhen fogsz dögleni a szeretteiddel együtt!
Toller Béla
Jó, akkor vegyük fel Albániát. Akkor majd jön ez az agyas genya, hogy nem erre gondoltak Nyugat-Balkán címszó alatt, hanem Szerbiára. Vegyük fel Grúziát ? Egy oroszbarát, autókat és elektronikus alkatrészeket szálltíó kománnyal ? Még kit vegyünk fel a magyar kormány javaslatára ? Magát puttyot nem kellene ? Vagy külön a kirill patriárkát, ha már úgy is mindegy ? A lényeg az EU elpusztítása lenne, nem igaz ?
csak úgy....
@Őrnagy: ezt pont te mondod,akinek a repszesz ölte ki az agyát az idióta fejéböl,te képzelgös magyar utolsó liberális,akiröl senki sem tud semmit csak az ápolóid !? :)
ha valóban liberális vagy,akkor miért tartod magad titokban ,te idióta?
Ezodabasz
@Őrnagy:ma, 20:39 Hogyne lett volna! Te egyre rohadtabb vagy...
namihami
Akkor ezt már jóelőre megérezhette, mert ez a traumás kinézet már évek óta lerí róla!
Persze, erre a megérzésre a jó szamár is...
csak úgy....
én bolond aki azt hittem a 70 es években a kádári magyarországon,hogy ennél már nincs lejjebb ,szomorúan tapasztalom,hogy nem csak kádár,de már rákosi is jelenthet a magyarok jelenlegi megbuggyant urának és istenének ! azért az már nem semmi egy népet ,állítólagos nemzeti érdekböl átbaxni...,és élni belölük mint marci hevesen...
az árpád ház kihalása után a magyarokból kihalt minden,még a józan ész is...
csak úgy....
@Maccska: az eu csak azt sejti,ill. már tudja a friss magyar statisztikákból , hogy az 0rbán hívek aluliskolázottak és alacsonyan képzettek! :) - mint pld. te!
csak úgy....
@Horizont: arra azért kíváncsi lennék,hogy ez az idióta "@Őrnagy:" ,hogyan szökött meg a bolondos házból...
csak úgy....
@Őrnagy: még arról sincs fogalmad? - hiszen itt puszizkodsz velük naphosszat , te súlyos elmebeteg! :)
csak úgy....
@Őrnagy: a te stádiumodban már illö lenne a diliház ...,de téged és a sorstársaidat 0rbán a saját szavazóinak tekint, -jó magasról lenézve rátok,kedves gyogyi pajtások! :)
Yoda69
Szerbia is puttyant szekeret tolja, mint orban, vagy fico.
Az EU-nak elege van az olyan tagallamokbol - jogosan -, amelyek csak a pénzt lesik az EU-tol, kozben ahol lehet bomlasztjak az EU egyseget, es kozben a neonacik, kommunistak es bolsevikok bejutását sulykoljak az Unioba.
kakukkmadár
@Őrnagy: te a századrészét nem bírnád ki annak, amit "szaros" Gyurka bácsi kibírt, a százezred részét nem teremtetted meg annak amit ő, és az agyad...hát az a milliomod része sincs az övének! Viszont remélem apádat és nagyapádat is szarosnak szólítod, mert ők nevelték beléd mindazt a mocskot, amit itt kihánysz magadból! Bele sem merek gondolni, anyádat hogyan szólítjátok? Persze vannak elképzeléseim...
nejlontacskó
Őszinte beszédet szeretne a kakadu?
Biztosan csak ironizált...
pultosjocó
@kakukkmadár: ne foglalkozz ezzel a csicska " őrnagy " nevű bélféreggel, kisegítőiskolába járt, félanalfabéta, a hsz-it csak bekopizza...
ómió
Nem tudja, hogy nem a Nyugat-Balkán, hanem az azovi nácikkal "dúsított" Ukrajna a brüsszeli efftársi kedvenc!?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 20:34
A kis tehen nevü nagy marha eredeti hangja.Marha aki mekeg.Pedig igazáből bégetned kellenne.Marha birka.
szeva díszhülye.
kereső
Európai Unió Alapjogi Chartájában foglaltakat tartsa tiszteletben, ami olyan nyalánkságokra vonatkozik, mint

– a kulturális, vallási és nyelvi sokféleség;

– a törvény előtti egyenlőség;

– a menedékjog;

– az oktatáshoz való jog (Az oktatási intézmények demokratikus elvek figyelembevételével történő alapításának szabadságát, valamint a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani az e jogok és szabadságok gyakorlását szabályozó nemzeti törvényekkel összhangban);

– a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadsága (Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát, valamint az információk és eszmék megismerésének és közlésének szabadságát anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhatna, továbbá országhatárokra való tekintet nélkül. A tömegtájékoztatás szabadságát és sokszínűségét tiszteletben kell tartani.);

– a dokumentumokhoz való hozzáférés joga (Bármely uniós polgár, valamint valamely tagállamban lakóhellyel, illetve létesítő okirat szerinti székhellyel rendelkező természetes vagy jogi személy jogosult hozzáférni az Unió intézményeinek, szerveinek és hivatalainak dokumentumaihoz, függetlenül azok megjelenési formájától.);

– az emberi méltóság (Az emberi méltóság sérthetetlen. Tiszteletben kell tartani, és védelmezni kell.). "

Pjotr! Valld bbe őszintén, hogy ezekből te/ti egyetlen szót sem értetek. Nektek az junió csak fejős tehén, egy kifizetőhely-és ezt veritek bele a szponzoráltjaitok fejébe is. Meg itthon a sok-sok primitiv fejébe. Igy aztán ez az ország sohanapján lesz "európai".
jáger laszló
Azt hiszem ez a jótanács Sz.P.-t nem érdekli és L sem olvassa a leírt véleményedet
Szerintem kár volt erről lelkifröccsöt tartani!
Az ilyen megjegyzések leperegnek róla
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
A maffiózók és az őszinteség olyan távol állnak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől!
Képtelenek őszinték lenni, beléjük van kódolva a hazudozás, az aljasság, a lopás!
Péter2
@Philip Marlowe: Biztos , hogy lesz , de ti lehet nem lesztek már tagjai , ugyanis Európai unió volt Magyarország belépése előtt , és lesz utána is !
Macskaszem
Petike, súlytalanok lettetetek mint a lepkefing. Átlépnek rajtatok, mint a kutyaszaron.
Lassan Putyuli is seggbe rúg benneteket, mert nulla befolyással értéktelenek lesztek számára.
ómió
@kulabombaafityiszre: Üdvözöllek, Díszhülye efftárs! Csak nem az elveszett értelmedet keresed!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:37
Még a díszhülye szó is loptad tőlem te kis köcsög.
te beszélsz értelmről lopós,csicska.
ómió
@kulabombaafityiszre: Mint efftársi "Díszhülye" írtál alá egy "Szeva" kommentet nekem címezve, bolsiék hatökre! Akkora bolsi fajkretén kupac vagy, hogy ilyen egyszerű összefüggésbe lopást meg köcsögözést is képes vagy beleokádni!? Sürgess magadnak egy donor kutyaagyat, az értelmesebb!
vitriol
szíj-ártó áhítozik az "őszinte beszéd" használata után, de aki őt ismeri az tudja, hogy ehhez neki újra kéne születnie, mert eddigi életét a hazugság jellemezte.
balos
@vitriol: Hát a családja kötelezi,mint a csúti "rókát"!Ott is volt probléma a csalárdi múlttal!
Dr. Proktor
Miért, miért?
Elrettentette őket a hozzájuk hasonlatos kurmányunk viselkedése...
simmering73
A fidesz által lejáratott magyar politika után már sokkal óvatosabbak. Mi olyan magas neked ebben toporzékpeti?
kulabombaafityiszre
@ómió: október 8., 09:38
Kurvanyád vót má köcsög díszhülye ómió,ómió,ómió.Kurvanyád,ómió,ómió.
ómió
@kulabombaafityiszre: Maradj, szarkupac, a bárcáskurva anyád kurogatásánál!
Béla333
A maffia és az őszinteség így együtt kezelhetetlen valami.
Vagy maffiózó valaki, vagy őszinte.
ómió
@kulabombaafityiszre: Dugd a bárcáskurva anyádat!
ómió
@kulabombaafityiszre: Megdugtad már a bárcáskurva mamidat!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:21
KRVNYD kis preverz. díszhülye.HAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: A bárcáskurva anyád most a "talonban", te meg helyette Bite efftársadat szopod!?
Eladott Ország
@Őrnagy: október 6., 18:15 ☻ „A nyugat haldoklik. – A Nyugat a szakadék felé tántorog. - Emberek! Ne engedjük beleesni! Hát ki fog nekünk kölcsönadni? Haldoklótól kölcsönkérni. Szemét dolog mert tudod, hogy nem kell vissza adni. Ahhoz képest a jelek szerint még mindig nem halt meg az a haldokló. -És hol járunk mi? Na hol? -Egy lépéssel előtte.” (Hofi)
twitter.com/MartonIvanyi/status/1613525247562481665/photo/1
Akkor sem érnék utol a Nyugatot, ha szembe jönne velünk. A románc cigánnyal holtbiztos!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/329341300_3414189058869224_3752481038793450411_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=qx0m-ra8XgUAX-yVUpI&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDHwkXNL7wOMADOLQkueirbMVRZOVEZXRw-U5DjDhYpdg&oe=65301305
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:23
KRVNYD.Te fideszszopó buta csicska.
A díszhülye ómió.HAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: Mondtam már, bolsiék aberrált faszszopója: a bárcáskurva anyáddal meg a tetvesbolsii önmagaddal foglalkozz!
ómió
@kulabombaafityiszre: Szóval, már nemcsak önmagadra nem ismersz, de még a bárcáskurva anyádra se!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.