Hadházy Ákos csípett el egy e-mailt, amiben Szalay-Bobrovniczky Vince, a honvédelmi miniszter helyettes államtitkárként dolgozó testvére túl kevésnek érezte a felajánlott állami pénzt.

„A k***va anyját de tényleg!” – Így reagált Szalay-Bobrovniczky testvére, amikor kevesellte a kimutyizott állami pénzt

Fotó: MTI/Soós Lajos

„A k***va anyját de tényleg!” – a hozzám eljutott e-mail szerint ezzel reagált beosztottainak Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkárocska arra a hírre, hogy a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára egy rongyos 150 ezres fizetéssel járó igazgatósági tagságot ajánlott fel neki a Posta-csoportba tartozó, a kínai eredetű küldemények e-kereskedelmi logisztikájával foglalkozó European Chinese Supply Chain Zrt-nél (mert ezek szerint ilyen is van ám, ha nem tudta volna- én sem tudtam)

- kezdte bejegyzését Hadházy Ákos.

Ezután a honvédelmi miniszter testvére inkább a Nemzeti Filmintézet igazgatóságába repítette magát, havi 450 ezerért.

A zavarba ejtő e-mailek forrása szerint ez történt a helyettes államtitkárocskával:

Delegálási javaslat igazgatósági tisztségbe – ezzel a tárggyal küldött Szalay-Bobrovniczky Vince által írt emailekben az történt, hogy a testvére, a honvédelmi miniszter megkérte Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztert, hogy adjon a testvérének egy jól fizető, zsíros tagságot. A Gazdaságfejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára, Dr. Túri Anikó megküldte a delegálási javaslatot Szalay-Bobrovniczky Vincének, aki a 150.000 Ft-tal nem volt megelégedve, így azt visszautasította, majd továbbította az ügyintézőjének, Pántos Tamásnak és a helyettes államtitkári titkárságot vezető Barlayné Körössy Évának azzal, hogy a k.rva anyját a közigazgatási államtitkár asszonynak

- ecseteli Hadházy.

Államtitkár asszony nyilván erről nem tud a másik minisztériumban, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter pedig ezt követően újabb jelzést tett Nagy Márton miniszter felé, hogy nem egy ilyen összegű tagságra gondolt sem ő, sem a testvére. Ennek hatására augusztus 28. napjától delegálták igazgatósági tagnak a Nemzeti Filmintézethez. A vállalat honlapján szereplő adatok szerint havi 450 ezer forintért…

- zárja posztját az ellenzéki politikus.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Itt kell élned ebbe trágya országban,hogy ezt elhidd...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Itt kell élned ebbe trágya országban,hogy ezt elhidd...
rakitics41
Szóval az Iczky- Vitzky- Zsebredugszi család tagjai így intézik ,hogy a család tagjai megfelelő javadalmazású állást kapjanak az állami apparátusban, vagy annak egyik alapítványában, mert ők is ismerik a jelszót hogy a "Család az család!". És ha az öcskös vagy bátyus kevesli a felajánlott pénz mennyiségét, akkor visszaírnak a másiknak, hogy "Ez pajtás kevés! Adjál mán egy kicsikével többet!", és a megszólított keres egy másik állást ahol háromszor is több a pénz.Mi ez ha nem a hatalommal való visszaélés tipikus esete, de az is lehet hogy vannak olyanok akik erre azt mondják ,hogy ez bizony a család szeretete, keresztényi módon?
Béla333
A tiedet, amikor a mi adóforintjainkat akarod a semmi tevékenységért eltenni!
Clavigo
mi van polt pötyivel...Hogy van,jól van ?
nemkati
@rakitics41: Nem kell ezeknek érteni semmihez, mert ha ingyenpénzről van szó, akkor mindenhez is értenek. Ez a fickó a nagy semmire (mindnek van egy rakás igazgatósági tagsága pár százezerért, hogy meglegyen a havi többmilliós jövedelmük) kapott volna a kínai eredetű küldemények e-kereskedelmi logisztikájának izéjében 150 000-et, ezt kevesellte, ezért majd kap igazgatósági tagként a Nemzeti Filmintézetnél 450 000-et. Tökmindegy, ért-e hozzá, vagy bármihez, mert úgyis csak a fizetési papír számít.
Sakk Matt
A nemzethy házyszárnyasch is hálát ad Istennek, hogy nem pedagógusi bérből kell tengődnie...
izéke
Nagy a család,sokba lesz a temetésük...
csak úgy....
@Maccska: ha csak hazudozna mint azt szerinted teszi, akkor hol maradnak a becsületsértési följelentések,eljárások ellene, te gondolkodásra képtelen elmebeteg idióta!?
rakitics41
@Maccska: Miért nem csinálod Te is , ha azt gondod hogy amit Hadházi csinál olyan könnyű pénz szerzési lehetőség?A Te cikkeidet is elolvasnák az emberek, mert tudod itt nem Hadházi neve a vonzó, hanem a téma!
Thorba
@Maccska: Ha téged olvaslak, nincs több kétségem, hogy a macska és a patkány rokonok.
Thorba
@Maccska: Aprófos picinyem !
"Kormánypárti képviselők tankolták el a legtöbb közpénzt, a csúcstartó 5 milliót költött"
telex.hu/belfold/2023/10/27/uzemanyag-tankolas-orszaggyules-adatigenyles-fidesz-kdnp-otmillio
Maxipocak
@Thorba: engem inkább a gerinctelen parazitára emlékeztet. Fideszes.
Qqberci
Ki a kicsit nem becsüli, nagy lófax a seggibe!...
justhpeter
Igazán gazdag ország lehetünk, ha ez a sok trágyabombszülött mind bennünket akar fejni.
vitriol
@Clavigo: Most még nagyonis jól van, de már megreccsent az ág, amin üldögél!
jáger laszló
Mint kiderült inkább a filmezéshez van affinitása Vincének,mint a postázáshoz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Úgy néz ki mint 1 ember,de fideSSes gaz ez is!
kereső
@Maccska: @Maccska: Álljon már meg a nászmenet: pöcse van a menyasszonynak. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő- aki komolyan veszi képviselői feladatát: a parlament elsődleges feladata a törvényalkotás mellett, a végrehajtó hatalom=kormány ellenőrzése. Hadházy csak ezt a feladatát végzi, úgyhogy kéretik az összhasonlitást mellőzni ezzel a "családi parazitával". Nem mellesleg a magyar kormány honvédelmi minisztere hivatali visszaélést követett el, amikor a kis öcsikéjét protezsálta egy jól fizető, semmi kötelezettséget/felelősséget nem jelentő akármilyen kinevezésre.
Hadházy nem tett mást, mint erről tudósitott- ezért aztán megérdemli azt az összeget, amelyet képviselői munkájáért kap.
Coki macsek!!!
NKF
Ez a Köcsögházy mindent tud a világon! Érdekes? Zuglóban választották meg,azóta nem járt zuglóban!Bejárta már Zalától,Nyírségig mindent! Egy ilyen hülye faszt ,hogy a Jóistenbe
választanak meg?
Clavigo
szalaji boborján ,2.0... Oszt jó napot. Szerencsére itt sem korrupcióról van szó...
namihami
De most tényleg, mégis mit kellett volna mondania, ha valóban kevés az a pénz? Persze, az ő köreikben!
Tessék normális pénzt adni, ha elvárják, hogy tisztességesen ellássa ezt az istrángszaggató, erőn felüli feladatot! Mégiscsak röhej, hogy ennyivel honorálnának egy legalább havi 2-3 munkaórát is magábafoglaló robotot! Hiába van 5-6 ilyen idő- és energiarabló munkahelye, ha ilyen keveset fizetnek értük, akkor nem marad más, mint a nyomor és éhezés!
Béla333
„A k***va anyját de tényleg!”

Mit keres a honvédelmi miniszter pereputtya közpénzes állásokban, igazgatósági tanácsokban?
Tudom! Sokat, de azért hogy a cikk címét idézzem: „A k***va anyját de tényleg!”
Lepényleső
E fizikai jelenségen alapul az angol WC működése is,- miszerint a fekália fajsúlya kisebb a vízénél,
így a csatornába kerüléskor is minig a bélsár kerül felső pozícióba,a víz meg alatta,- aki eltartja?
telegdilaci
@Clavigo:Ezeknek a Maffiózóknak csak születni volt nehéz akasztófára valók mind!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.