"Gyurcsányék a kormányzásuk idején elvettek a nyugdíjasoktól és a dolgozóktól" – közölte a Fidesz a DK pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott bér- és nyugdíjemelési ígéretekre reagálva az MTI-vel.

Ennél durvább fideszes közleményt nehezen lehetett volna összerakni: Brüsszel, Gyurcsány, háború
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

"Teljesen mindegy, mit hazudoznak Gyurcsányék, mindenki emlékszik rá, hogy kormányzásuk alatt épp az ellenkezőjét csinálták, mint amit most ígérgetnek: elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, elvettek egyhavi bért a közszolgáktól, a nyugdíjakat hagyták elértéktelenedni, a fizetéseket agyonadóztatták, eltörölték a családi adókedvezményt, háromszorosára emelték a gáz és az áram árát" – sorolta a nagyobbik kormánypárt a közleményében.

Hozzátették: Gyurcsányék évek óta támadják azt a gazdaság-, család- és adópolitikát, amelynek köszönhetően Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre.

"Ha Gyurcsányékon múlna, az infláció is teljesen elszabadulna, mert ők Brüsszelnek behódolva belesodornák Magyarországot a háborúba és az energiaválságba, eltörölnék a rezsicsökkentést és az adócsökkentéseket"

- fogalmazott a Fidesz.

A közleményben azt írták: a kormány intézkedéseinek köszönhetően az infláció 10 százalék alá csökkent, és mindent megtesznek azért, hogy jövőre újra növekedési pályára álljon a gazdaság és emelkedjenek a bérek.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Igen, ez igaz - akármit ígérgetnek most.
Nessy
Drága fidesz! Hány év után adták vissza a 13. havi nyugdíjat??? A "reál érték megőrzését" meg tessék elmesélni egy demens otthon lakóinak. Ja, a közszolgák kapnak 13. havit?? Nem a minisztériumokra, álomtitkárokra, kedves állami vezetőikre gondolok! Ők kapnak, többet is!
Péter2
Ezek egytől 1-ig pszichiátriai esetek , de főleg akiknek szól a mantra , az idiotizmus már szinte látnokká tette őket , vagy szívnak valami hallucinogén anyagot mint az valamikor a sámánok , "Ha Gyurcsányékon múlna, az infláció is teljesen elszabadulna, " Hát az infláció el is szabadult Európában egyedüliként Magyarországon ! Ha ezeket a szemét söpredéket nem takarítja el valaki , valakik előbb utóbb valami a mostaninál nagyobb katasztrofális helyzetbe sodorják az országot akkor megnézhetik magukat , de még azok a szavazók is akikről tudják , hogy ezt a kizsákmányoló nemzethy állkeresztény hordát támogatták , lesz itt még olyan , hogy a magyar magyart öl , a történelem ismételni fogja magát , csak az okok lesznek mások , Romániában már megtörtént , mondhatóan elég békésen ,. de itt szerintem nem fog , jól osztott a nép ! De ha már Gyurcsányoznak , akkor nézzük meg az ország pénzügyi és gazdasági mutatóját , 2010 előtt sokkal jobb volt !
vacsi
@Sakk Matt: Természetesen, ami a cikkben van! Miért, mire gondoltál?
namihami
Nnnna, akkor megint okosabbak lettünk!
Köszönjük nektek, bölcs fideszesek, élen a Vezérrel!
(csak ne ezt és így hallottuk volna már vagy tízezredszer---amitől persze még nem vált hihetővé)
Nessy
@Eladott Ország: O.V. mondta egyszer,, hogy ő soha nem hazudott! Na, addig biztos, hogy ennél nagyobbat nem! De ez már rég volt, azóta ő is fejlődött, csak nem vallja be!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 18:37
Jövöbe látott gyúcsány ezekkel a kijelentésekkel,csak mindenhol 13 évet kell írni.
Peller Anikó
@Macskaszar: Nem a te eszedhez való az öszödi beszéd.
Béla333
Figyeltek hülyemagyar maffiahívők?
Nem kell gondolkodni, elég az ha helyettetek a maffia vezérkara kitalálja hogy miről mit gondoljatok!
Ezodabasz
Miért feltételes módban fogalmaz a fideSS? Mi lett volna ha???...Lehet hogy jobb lenne úgy.
24.hu/fn/gazdasag/2023/11/10/meszaros-tiborcz-erdekeltsegei-oszthatjak-szet-eu-s-palyazati-penzeket-ha-megerkeznek/
Ha nem csinálnának semmit és nem lopnának jobb lenne mindenkinek. Bekapcsolva maradt a mikrofon!: hvg.hu/itthon/20231025_Latorcai_KDNP_mikrofon_parlament
Ezodabasz
@Peller Anikó: Ezt olvasd el ha van rá időd! hvg.hu/itthon/20231107_schadl_vizmotor_sztori_tanukihallgatas_1

Elméleti szinten is lehetetlen dologra szereztek támogatást? Hasonló mint a Gőz László féle baromság:szkeptikus.blog.hu/2017/06/29/ingyenenergia-gep_kifejlesztesere_itelt_meg_felmilliard_forintnyi_eu-s_tamogatast_a_magyar_allam
Ja meg a Széles Gábor...huuu
Ábel
A Fidesz be van sz@rva. Tele van kudarcokkal, és szokása szerint megint a régi bevált sémát alkalmazza. Gyurcsány, Soros, migránsok.
pultosjocó
milyen adócsökkentés, húgyagyú szardarabok...?...
Eladott Ország
@Maccska: tegnap 18:39 ☻ Orbán Viktor az ellenzéket támadta a Kossuth nevét viselő közpénzből fvenntartott lakájcsatornán, holott 2010 óta miniszterelnöke az országnak. Az beszél, akinek a háza ég!
Ő az…
❗️ Aki ezermilliárdokat lopott ki a haverjainak
❗️ Aki a gázszerelőjével nyúlta le az adófizetők pénzét
❗️ Aki a kiváltságosai érdekében hozott politikai, gazdasági, külpolitikai döntéseket
❗️ Aki asszisztált a csókosai drogos, pornós luxuspartijaihoz
❗️ Aki a közszolgálatból Orbán-szolgálatot csinált
❗️ Aki lehallgatott és megfélemlített civileket
❗️ Aki a Covidot is a saját és a haverjai meggazdagodására használta fel
❗️ Aki az emberek akaratát semmibe vette és lenézi őket
❗️ Aki felépítette a nyomor és a szegénység országát
❗️ Aki az ellenzék jobbító szándékú javaslatait is lesöpörte az asztalról
❗️ Aki az ellenzéki önkormányzatok kivéreztetésével is üzent a magyaroknak
❗️ Aki Európa szégyenpadjára ülteti az országot
❓ Soroljuk még, Orbán?
Ez a sátáni vigyor mindent elárul róla ! Maga a megtestesült ördög ! Segítette is a magyarokat megszabadítani az állami vagyontól és az Európai Unióból érkező pénzektől és mint jó szamarinátus elis osztogatta azt család és strómanjainak.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272863815_493646255465261_5331212539604293832_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Tp2Cv5Cb2pgAX_uKk8x&_nc_oc=AQnXUfdfjdHy2p_wzGHFBvJW8TqKbq0JhhXEGmBR2ipNmfGMQnfxCecEkkWvMLQEYxA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCh1AicF1qAucP3KrkBk8909uveQvuLp-0gqbOhtgLTPg&oe=65545E17
Eladott Ország
@Maccska: A magára valamit is adó, becsületes, tisztességes ember, pártállásától és vallásától függetlenül, a saját, gyermekei, unokái és az ország jövőjére való tekintettel, nem szavaz hazugokra, hazasárulókra, tolvajokra, köztörvényes bűnözőkre és ezek képviselőire! Legyen Magyarország, újra Magyar Köztársaság!
A jövő a jó oktatás lett volna.
A jövő az euro bevezetése lett volna.
A jövő az olcsó, kis állam lett volna, egyszerű bürokráciával.
A jövő a Nyugat lett volna, nem a Kelet.
A jövő a jogállam lett volna és a független igazságszolgáltatás.
A jövő a családi pótlék emelése lett volna, nem a leggazdagabbaknak kitalált CSOK.
A jövő az elesetteket és szegények (az ország kétharmada) felemelése lett volna, nem az oligarchák feltőkésítése.
A jövő az innováció támogatása lett volna, nem az összeszerelő-üzem.
A jövő a demokrácia lett volna, nem a pártállam.
A jövő a tolerancia propagálása lett volna, nem a gyűlöleté.
A jövő az idegennyelv-oktatás lett volna, nem a hittan.
A jövő a szabadság lett volna, nem az autokrácia.
Az ország anyagi és mentális lemaradása behozhatatlan.
Magyarország olyan, mint a lopott pénzből épült vidéki NER-stadion. Üres, kifűthetetlen, és senkinek sincs kedve benne játszani.
kereső
@Maccska: 03:46 Szegény Magyarország, hogy egy ilyen aljas gonosztevő , aki hazudozásból él 33 éve még mindig Magyarország miniszterelnöke lehet.
telegdilaci
@Sakk Matt:Nem is tudom ki vette el a 210-es kormányra kerülése után a melósoktól az adójóvá írást,és a többkulcsos SZJ-ból egy kulcsost csináltak az viszont csak a nagy fizetésüeknek kedvezett,ezt is maguknak alkották hogy még ebből is hasznuk legyen,néha illene tükörbe nézni!
kereső
@Maccska: Már megint elkalandoztál macsek. Nem Sooros György bir teljhatalommal az országban, hanem orbán- immár 14. éve. Nem soros György rabolta ki-és le az országot, hanem orbán viktor- hiszen nem Soros Gyürgy, vagy iskola társa lett ezen idő alatt Magyarország legazdagabbja, és nem Soros Györgynek épült fel hatvanpusztája. Nem Soros György gazdagodott a magyarok halálán 180 milliárddal, hanem mészáros lölö/orbán viktor.
ahhoz értesz csak, hogy hozlo ide nem éppen releváns indokokat, hogy mentegesd az országpusztitót. Szünj meg macsek.
ómió
És a történtek ennyire sértik az efftársakat, vagy ezt mind a mai napig nem sikerült még félrehazudnotok!?
Toller Béla
Megint ott tartunk, hogy ezeknek a közelményeiben egyelen szó sem igaz ! Miközben ezerrel megszorítanak, túladóztatnak, lopnak tovább és félre is vezetik az országot !
kereső
@Maccska: @Maccska: @Maccska: Ne hadoválj mellé- teljesen átmentél bodónéba, állandóan másról ,mesélsz, mint amiről a téma szól. Ne is válaszolj, mert nem vagyok kiváncsi a mellébeszélésre.
kereső
@Maccska: Te meg primitiv tudatlan, buta tahó.
bence
@sgl: ! Miután a parlamentben minden felszólalása után visszadobja a labdát orbánnak , még mit kellene tennie ?!
jáger laszló
Csak a primitíveknek,akik mindent beszopnak
Ez az ő nyalókájuk a mai napra...
csak ennyi
barátilag
J.L..
Yoda69
A költségvetés hiánya közel 4 ezer milliárd forint. Soha ilyen magas hiány meg nem volt. Az infláció 3x akkora mint az uniós átlag. A forint 50%-ot vesztett vásárló értékéből amióta a fideSS van kormányon.
Akkor miről is beszélünk?
Lehet visszafelé mutogatni, de a ma az ma van. A fideSS 13 év alatt teljesen tonkrette az országot gazdaságilag, az embereket morálisan.
bence
@sgl: ! Ezt én sem értem ! Talán mert a kövér alkotta házszabályok ezt nem teszik lehetővé neki , vagy hiába is tenné a fidesz 13 évi mocsoksága mind az ő nyakába van varrva amitől a köznép jelentős része is legyintene rá ha tisztázná .
Sámannus
Szorozzátok meg a harminc negyven százalékos inflációt tíz hónappal, és máris megvan a tíz Bokroscsomag elvonás cél és kompenzáció nélkül. Kaptunk helyette egy csüngőhasú választási sertést, aki minden bátorságát a disznószaros bocskorába fossa, kijátsza az országot a muszlim világnak és betelepít minden jöttmentet, és velük is csak magyarok nyomorúságát növelik, és a háborúsbűnössel üzletel parolázik szalutál és guggolóst táncol kecskepásztorokkal.
rakitics41
Horthy meg lepaktált a németekkel, és még sem ítlik el annyira mint Gyurcsányt!Orbánt is leváltotta Gyurcsány és mégsem ezt az időszakot értékeli a sajtó hanem azt amikor hatalmon tudott maradni.Érthetetlen az összehsonlítás a a különböző koroknak mert nem azonosak a viszonyok.Ha pedig nem azonosak a feltétételek akkor nincs miért összehasonlítani több ember munkáját.Soha nem az dönt egy választásnál hogy korábban egy vezető mit csinált és hogyan, hanem az hogy a választáskor kiben bíznak jobban az emberek.A választást kell megnyerni , és nem az elő csatározásokat, akkor kell a döntő indokokat előhozni, és bemutatni!Ha ez nem megy akkor minden hiába, csak gyenge próbálkozás marad az egész választási cirkusz!
balos
@utánam a vízözön: hát putyin erdőgén és a többi?A hatalomban ha volt is agy az agyrágó bogár mindent visz!A választó meg eszi nem eszi nem kap mást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.