Az M1 riporterét propagandista helyett hülyének nevezte a DK-s Rónai Sándor.

Bayer Zsolt: "patkánypofájú, gyáva, sz*r gazember" – kire dühös most a Fidesz vasökle?
Fotó: Youtube/Hír TV

Bayer Zsolt fideszes publicista blogján idézi a vonatkozó híradást, majd saját véleményét sem rejti véka alá:

Ez is egy embertípus. A söpredék esszenciája. A Rónai. A dékás. Aki azt gondolja, mindent megengedhet magának.

Semmi baj. Hideg fej. Előbb-utóbb -de ahogy elnézem, inkább előbb- ezt is le kell majd játszani. Ezzel a patkánypofájú, gyáva, szar gazemberrel is...

- olvasható Bayer blogbejegyzésében.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
És erre a trágyaszájura igény van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Méhes
zsóti vállalhatatlan,mint a fidess
nemkati
LUCIFER
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
(Az angyalokra mutatva)
Dicsér eléggé e hitvány sereg,
És illik is, hogy ők dicsérjenek.
Te szülted őket, mint árnyát a fény,
De mindöröktől fogva élek én.
Nanya
Amikor patkánypofáról,gyáva gazemberről beszél,természetesen az önéletrajzi regényéből idéz.
Ki nem szarja le ezt a patkánypofájú gyáva gazembert?
Pegero
Ne mérgelődj Zsóti! Rónai egy köcsögény!
Clavigo
És erre a trágyaszájura igény van...
Aki Én
@Pegero: neked elhisszük, te ebben a témában jó vagy.
Aki Én
Imádnivaló mikor az ország első számú szarja stílust kritizál.
Clavigo
@Pegero: Te is megjöttél, Mahmoud ?( allah majma :)...)
Nessy
Aranyos, amikor lovagelvtárs útszéli, ordenáré stílusban mond másról egy szó (ami iga) véleményt! Tiszteletem azoknak akik ennyi "szépre és jóra, emberségre, tisztességre tanitották ifjú éveiben" ezt a jótét lelket!
Pegero
Rónai Sándor egy szar alak!
www.youtube.com/watch?v=HRqeSz3pYwQ
Teljesen jogos, amit Bayer állít!
""patkánypofájú, gyáva, szar gazember"
csak úgy....
a buzeráns nyilas- ávós csökevény már megint okádik,na de majd krétán a máté megnyugtatja!
Billibácsi
A tuskóság netovábbja! Bayer elvtárs ismét bemutatkozott: ""patkánypofájú, gyáva, szar gazember"
Clavigo
A tölcsérseggű krétai dzsigoló...
NKF
Nem szeretem a Bayert de a Rónai egy rohadék!
Ftomi
Bayer te már többszörösen megmutattad igazi arcodat!
Sajnos!
Az ilyen és hozzá hasonlók miatt tart itt az Ország!
Nanya
@Pegero: itt vagy? te csak ne legyél itt! sehol se legyél,nyasgem!
Pegero
@Nanya: @Nyanya:!
Nehogy már te add meg a koordinátákat, hogy én hol legyek?!
Amúgy meg...
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/595032.jpg
Pálinkás Pál
" patkánypofájú "...ezt pont te mondod lovag..?...
Nyírfa
Megnéztem a videókat. Méltatlan volt Róna kérdése, gyenge a kommunikációja, de az is igaz. hogy Császár meg egyértelműen provokálta. Amúgy nyugodtan vállalhatta volna Róna, hogy lehülyézte a híradóst, sőt, akkor lenne hiteles politikus, ha nem tagadna mint a fideszesek.
Eladott Ország
Bayer Zsótinak van mit kompenzálnia, s ezért kell mindig nagyon megfeleni az éppen aktuális hatalomnak. A legnagyobb "vicc" az egészben, hogy Bayer a kompenzálása közben ugyanúgy igyekszik megfelelni az épp regnáló klerikálkommunofeudálófasiszta rendszernek ( önként és örömmel szolgálja ki), mint annó az üregvizsgáló nagyapja a nyilasoknak, majd a kommunistáknak. Szép példának igyekszik feltétel nélkül megfelelni.
Nessy
Lovagelvtárs egy mocskos szájú, elvtelen, köpönyegforgató bunkó! Lelkesen képviseli a jobboldali, keresztény konzervatív kultúrát! Ugye Demeter?
kereső
"Egy normális országban nem fordulhat elő olyan eset, amilyen Bicskén – erről beszélt többek között Orbán Viktor miniszterelnök"

Há' B+ , ehhez a rinocérosznál is vastagabb pofabőr kell! Ki a lóf@x uralkodik ebben a "nem normális országban" 14 éve ? Kinek van egyszemélyi teljhatalma immár 4 éve? Ki tette ezt az országot "nem normálissá"? Te, orbán viktor- az erkölcsnélküliségeddel, az aljasságoddal, a jellemtelenségeddel, a hazug , képmutató "kereszténységeddel".
Ez az ország 22 év alatt- 2002-2024, amióta kijelentetted, hogy a "haza nem lehet ellenzékben", mármint te orbán nem lehetsz ellenzékben- azóta csak süllyed folyamatosan a te morális mocsaradba.
És van pofád "normális ország"-ról beszélni? Tudod orbán, normális országban te még most is a x@rt lapátolnád apád disznaji körül, és esetleg egy zug ügyvédi irodában gyárthatdnád a hamis adás-vételi szerződéseket.
leszholnapis
@Maccska: persze hgy nem!! De ha ellent mond kibasszák vagy megzsarolják valamivel...
csak úgy....
@Maccska: azt sem tudják,hogy a világon vagy,te tökkelütött senki!
vitriol
Hogy bajer kire mit mond, az igazán mellékes. Amit bajer kibüfög, az mind - mind visszahullik saját tök fejére!
jáger laszló
Bazsó tanár úr pedagógiai stílusa továbbra is vállalhatatlan,habár nem szokatlan!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Cicus! Most végig menjek az utóbbi két hét botrányán? Orbán teljhatalommal biró miniszterelnöknek csúfolt hűbérúrként uralja az országot. Felépitett, és immár konszolidál egy klerikűál fasiszta rendszert- amelyben az ő kijelentése szerint a gyermek az "közjószág". Csináltak egy gyermekvédelminek csúfolt törvényt- és ennek nyomán még az alapizéjüket módositották. Orbán egy egy elvek nélküli, amorális, útszéli balkáni lókupec- és ez a politikája lényege is. A fejétől büdösödik ez a hal, de nagyon.A 14 év alatt sikeresen szétverte azt a gyermekvédelmi hálózatot, a szakszolgálatokat- amelyek még képesek voltak valamennyire a bántalmazott gyermekek érdekében cselekedni.
Itt van az isztambuli egyezmény, amelyet a "gender" agymenése miatt nem lehet ratifikálni- holott kimutatható, hogy a gyermekeket ért szexuális bántalamazást 98%-ban családon belül követik el- heteroszexuális , hetero házasságban- párkapcsolatban élő , és jellemzően fériak. Szóval, miről beszélsz- nem azzal van itt a baj, hogy nem orbán irányit minden egyes embert- hanem azzal, hogy orbán létrehozott egy züllött rendszert, és ezen nem segit akárhány törvény sem. alapvetően szemléletváltásra van szükség. lenne szükség- de mert orbán homofób, meg gender agymenése van- ez nem várható.
Sámannus
zsóti valósággal éhezi az apatejet.
kereső
@Maccska: Az általa létrehozott- propagandából felépitett elhajlitott valóságban. De egyébként egy hazug dög.
kereső
@Maccska: Na.ja az"apa férfi", aki előszeretettel "szeretgeti" 6 éves kislányát, simokózza 7 éves kisfiát. Beszélj még baromságot. A családomhoz meg semmi közöd te barom
" A család az család"!!!
balos
A plazmás zsoltok verik a nyálukat a fideSS fütykösre,hogy jobban csusszon a pedofili-ánuszos seggükbe!Beeeeee...
Nyírfa
@Maccska: 17,41

Nem vádolta meg. Egy konkrét kérdés soha nem minősül még burkoltan sem vádnak. A kérdés funkciója az adott ügy súlyosságával való szembesítés. Nem vitatom, hogy rosszul sült el, de ennek oka a higgadt felvezetés elmaradása, vagyis, Róna kommunilkációs hibát vétett, nem kicsit.
Az viszont, hogy te nem tudsz különbséget tenni fogalmak, történések között, hogy nincs helyzetfelmérő- és ítélőképességed, ennek ellenére olyan magabiztosan nyilatkozol meg a felvetett témákban, mintha szakavatott tudoruk lennél , olyan röhejessé tesz téged, hogy olykor már szánlak: nem szabad egy embernek ennyire lejáratnia magát. Ha tényleg együgyű vagy, nincs mit tenni. De, ha csak szerepjáték, vigyázz, mert annyira belelovalod magad, hogy valósággá válhat.
kereső
@Maccska: Van. Mi köze orbán galádságához, rónai felkészületlenségének? Semmi- má megint csak terelni próbálsz- azt cáfold amit irtam, ne hülyeségeket hozzál ide. annyira primitiv vagy, hogy már szinte fáj. Talán ha elszakadnál a habonyrogán kommunikációs tréningen tanultaktól, akkor talán értelmesen is kommunikálnál " tanár úr"!
Nyírfa
@Maccska: 17.37

Okosabb trollok nincsenek felétek?
@kereső:-nek feltettél egy, lényegét illetően Róna kérdésével azonos fajsúlyú kérdést, amely az értelmezésed szerint kimeríti a burkolt vád fogalmát. Nos, abban a dimenzióban, amelyben a tudatod dagonyázik, ennek egyenes következménye a lemondás kell, hogy legyen, paralel feljelentés becsületsértés tárgyában. Tehát, kezdeményezem, hogy vonják vissza a megbízatásod, illetve csak @kereső:-n múlik, hogy pert indít-e ellened.
surdilloFUJT
...MÁR MEGINT A TÜKÖRBENÉZTÉL,ÉS ELBORZADTÁL??,SZARZSÁK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.