Marika néni: Már hetek óta olvasom a különböző nyilatkozatait, de még mindig nem jövök rá, hol is itt az a nagy atombomba, melynek ígéretével a parlament felé szállt a képzeletbeli zeppelinjével. Az meg külön elborzaszt, hogy olyan hévvel hivatkoznak az ön mondataira, mint a Jézus szaván csüngő nép, mely sietve adta hírűl az üdvözülés eljövetelét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
Kedves Marika néni! mennyi pénz kapott ezért a pár magvas gondolatért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Marika néni először mindennek elmondja, mintha biztos tudása lenne róla hogy Magyar Péter egy szélhámos, aztán hozzáteszi, hogy ha nem lesz igaza, ő lesz az első, aki megköveti. Nem kell megkövetni, csak csöndben kellett volna maradni, és meglátni, hogy mi fog történni. És ha igaza lesz, akkor mondhatja, hogy ő tudta előre. Ha meg nem, akkor örülhetne, hogy most megtartotta magának a feltételezéseit.
nemkati
@Őrnagy: Arról mit gondolsz, aki a Liberális Internacionálé volt alelnökeként illiberális demokráciáról fantáziál, és a liberálisokat lelibernyákozza?
KisTehen
@nemkati: semmi se fog történni ... csak egy kamugép :)
nemkati
@Őrnagy: Akkor mi is a baj Magyar Péter köpönyegével?
Egyébként pedig nem tudom elfogadni, hogy a politikában hazudozni kellene.
Peller Anikó
@nemkati: Mi baj lenne? Belezavarodott ez a gyökér románcigány a saját hülyeségébe. Most próbálja emészteni miket is mondott. De majd hazudik hozzá valamit nekünk. Mert neki is tudnia kell hazudni, ez követelmény egy fidesz trolltól.
Méhes
@Őrnagy: persze az. uszító,hazudozó jobbról lopó,csaló, lehetne folytatni nem is hallottál.mert csak igy tudnak " hasznosat" csinálni az elméletet szerint.Ennél aljasabb bandát még nem láttam.Te is uszítasz észrevetted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.