Előtte még egy jó kis k. anyázás is kicsúszott a száján

Nagyot fordulhatott a világ Rákay Philipppel. A producer jelenleg fürdik a sikerben, mivel elkészíthette minden idők legdrágább magyar mozifilmjét, a több mint hatmilliárdos költségvetésű Most vagy soha! Című filmet. Mint arról a propeller.hu is beszámolt: Rákay szerint „Hazafias kötelesség volt végre filmet készíteni Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról és hazafias kötelesség az elkészült alkotást megnézni”.

Rákay: „Írjátok meg ki a f… om írta a forgatókönyvét és kész b.. meg”

Idén minden idők legdrágább filmjét készíthette el/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A producer régebben nem volt ennyire konzervatív és keresztény értékrendű.

Korábban a Viva zenetévé műsorvezetője volt és fiatalon eléggé őszintén, leplezetlenül megmondta a véleményét bizonyos dolgokról. Még a forgatókönyvírásról is. Az egyik ilyen még ma is fellelhető – vélhetően adásba nem került – videóban elég szabadszájúan fogalmazott:

„K.. anyátok! Írjátok meg ki a f… om írta a forgatókönyvét és kész b… meg. Megkapjátok. Ennyi.” – eközben egy CD-t lobogtatott.

Bizony, az internet nem felejt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hatmilliárdért még a szavait is meg kellene, hogy válogassa?
Nektek már senki nem tud a kedvetekre tenni?!?
jáger laszló
Hát nézze akár élete végéig és élvezze!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Ennyit tudsz csak, te nárcisztikus orbanista agyatlan seggnyaló! Jól látom, hogy egy revolver van a képen? Ez a típus nem egy 1866 -os model? Részlet a Petőfi című filmből. Mióta lettél filmrendező te ökör?! TZe tudtad legjobban a csúti seggét nyalni, a meleg szarig?
twitter.com/AlbertZsolt/status/1768338003389284859/photo/1
Annyira vicces, ahogy ezek a Rákay féle büdös senkik képzelik magukat valakinek kitüntetés, meg rendezés, meg támogatás, meg f*sz tudja miatt. Miközben látszik ám egy-egy kényesebb kérdésnél, vagy épp csak egy kommentnél, hogy összeszorul a seggük, meg a fing lelkük, mikor ezek eszükbe juttatják, hogy valóban szart érő senki rendszert kiszolgáló gusztustalan, komplexusos, nyomorult férgek csak. Ezek mind így élnek, mert egyébként - mint ez a f*sz is példa rá - max bemondók lehetnének valami Pest megyei hatos csatornán. Annyira egyik sem hülye, hogy ne tudná, hogy egy demokratikus rendszerben, egy normális országban semmit nem el tudnának érni. Szerencsétlenségünk, hogy inkontinenciára van, inkompetenciára viszont nincs semmilyen gyógyszer. A tanulás lehetne, de ahhoz érteni kéne, amit olvas az ember ugye. Nemzethy mese: Élt élt éldegélt Kálmánka ki egyszercsak három évvel ezelőtt büfögött egyet és úgy gondolta hogy ő filmes. Pedig nem az. Elment ment mendegélt hát az Úristenhez ahol dekázott hármat a labdával - három kísérletből mert három a magyarok istene - és mit ad neki Úristen, hatmilliárd forintot. Csuhajja b@zd meg! Így kezdődött Kálmánka pályafutása . És ebből a méretes pöcsfejből mi lett? A Magyar (Közszolgálati) Televízió intendánsa. Ő fog a csatorna programjáért felelni, Süveges "Narancsnyelvű" Gergővel egyetemben. Éljen a "Szép új világ"!A Kálmán azért valaki, mert egy nagy senki. Rák a Nemzeth’ Testén Philip egy tehetségtelen, közpénzzel kitömött nímand. Akasszátok fel a vajdátokat , Petőfi verse. Mindent tönkretesz ez a rendszer. Belebetegedne szegény Petőfi, ha látná, mi lett ebből az országból.
Eladott Ország
Rákay Philip a tahó. Ez az igazi arca, ez a fideszes nívó... Kutyából nem lesz szalonna , tahóból nem lesz konzervatív keresztény Íme a Top Tv sztárja, a stílus maga az ember...
twitter.com/i/status/1666499687480696855
A magas fizetésért csak az ellenzéket kell gyalázni és az ellenzéki emberekből lejárató videókat készíteni. Ö kálmán, a seggnyaló! Ne legyél kálmán. Ilyen kocsiért sem ❗ Az a baj, hogy a sokak által megélt filléres gondok egyik okozója az ilyen érdemtelen urizálás. Örökre eltiltanám az újságírástól a médiákban való szerepléstől, mert szerintem egy tisztességtelen hazug talpnyaló gazember. Kevés ilyen tenyérbemászó, műmájer, seggnyaló majmot hord a hátán a föld. Aki a lenyomott billentyűk után, kapja a prémiumot. És minden nap fényesre polírozza a csüngőhasu seggét! Filip gyerek leszel te még bűnsegédi bűnrészes! Mi vettük neki , és ezzel dicsekszik a szemétláda. Azzal dicsekedjen amit munkával keresett meg nem a nyelvével. Szekszárdon hajdanán még Colára sem futotta.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181984855_306273284347616_9038830973491916276_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=TbBOdeXYn_AAX-1bBJj&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBFXJTvTiqgNKX7H9DqMmIJZmMnl319yfTK9z9JqX1_GA&oe=661BC8F1
dr. prédikátor
rákai!! te egy kis buzi faszjankó vagy!!! B U N K Ó !!!
lusta
Azt azért meg kell mondani, hogy pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk egy olyan rendszert dolgozott ki, amelyben a nagy senkik egy csomó, kőkemény négybetűnyalás után még nagyobb senkikké válnak.
Pegero
Bárkinek lett volna lehetősége rá, hogy filmet készítsen Petőfiről, de nem tette!
Nanya
@Eladott Ország: Nem nárcisztikus ez,csak egy egyszeű idóta,aki fürdik a pénzben.
Adja Isten ,hogy fulladjon a pénzünkbe !
Aki Én
@Pegero: kár, hogy éppen olyan tette, aki totál tehetségtelen.
Nanya
TE FÉRGEK FÉRGE ! te mocsok seggnyaló ! A jó qrva anyádat baszd teherbe ,te rohadék !
Fizetni fogsz ,a nyakadon citerahúr lesz ami értéket képvisel majd !
Meg fogsz dögleni ,ha hatalom váltás lesz ! És nem te leszel az egyes sorszámú !
Pegero
@Aki Én: Duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma!
Loksmith
@Pegero: De ö nem hős volt, (Petrovics) hanem egy "celeb"
Pegero
@Loksmith: A kisujjában több van, mint neked az agyadban!
Clavigo
@Pegero: Mesélj ,Mahmoud...Mit " éreztél " kálmánka kis ujjától..??:):):) ( allah rogyassza rád az eget...:):):). )
Clavigo
@Pegero: Gondolom,,,egy elefánt golyóit képzelted magad elé...
Lepényleső
...és állítólag ha "a kutyából nem lesz szalonna!",akkor belőle sem az irodalom,vagy bármely művészet nagyja,
a köz milliárdokat magához mégis vonzza,és azt nem az állítólagos 2/3-tól kapja,- hiszen attól felkopna az álla?
Nyírfa
Ez a kulturáltság, ez az intelligencia, bámulatos!
Pusztai
"Berettyán Nándor - a Nemzeti Színház színművésze - döbbenetesen hasonlít a költőre, bár valójában nem tudjuk, pontosan hogyan nézett ki Petőfi"

Jó mi?
o))
túszulejtettország
Kááálmááán! Hogy beszélsz b.+! Maradj ingyen tenyészgazdád csaholó kutyájának!
balos
@Nyírfa: Mit vártok a kultúrha kitüntetet-tetűjétől?Szerintem a génhibája sem köszön vissza neki!
Nyírfa
@balos: 16.31

Ez az ember egy pojáca. Tömören, ennyi. :)
Eladott Ország
Rákay Philip, ahogy a saját művészetét értékeli. Adjatok 6 milliárdot és elmagyarázom mit jelent hazafinak lenni.
twitter.com/gergo_z/status/1768991483065987568/photo/1
Nyírfa
@Pusztai: 09.40

Az Al készített képet a mai Petőfiről, nemcsak jóképű legény lenne, hanem ránézésre is egy vérbeli lázadó! :)
Előkeresem, és hozok linket.
Ja: A West Side Story ugrott be utólag.
rücsü41
Ez a szép választékos, magyar beszéd ugye jellemző a Philipekre, de nem jellemző a Kálmánokra.vagy teljesen mindegy hogy hogyan hívják ezt a fószert, nem lehet javítani a modortalanságán és az alpáriságán.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 16:52 ♦ Ezt a Petőfi képet a Barguzini leletből következtették vagy a vasárnapi húslevescsontból?
korkep.sk/wp-content/uploads/2021/03/Petofi_Barguzin-870x450.jpg
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.48

Nem tudom, de úgy tűnik, valamibe beletörhetett a foga, :))
Milyen jó lenne, ha utazgathatnánk az időben, és átugorhatnánk 1848-ba, leülnénk Petőfi mellé a Pilvaxban, és jól kipanaszkodnánk magunkat: Képzeld, Sándor, és csak mondanánk, sorolnánk a bajainkat. Erre a mi Sándorunk felvonná a szemöldökét, kivenné a kezünkből a serünket, és szemrehányóan kérdezné? Mit akar a magyar nemzet? Rabok lesztek vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!
Mi meg legyintenénk, áh, kár volt az időgép-jegyért. Se' megértés, se' tisztelet, menjünk haza, majd a Magyar megoldja. Mer' a Gyurcsánnyal össze nem fogunk, az hótziher!
Már nem látnánk, hogy az asztalra dobott , és ott felejtett 2024-es újságot lapozgatva Petőfi éppen azt a hírt olvassa, hogy Táncsics és Kossuth börtönének műemléki jellegét töröltetné Semjén Zsolt , magyar miniszterelnök-helyettes.
levarosbukta
@Pegero: Ez igy nem igaz! Bárki alá nem tolnak csak úgy hatmilliárdot, gondolom alád sem!
Pegero
@Nanya: @Nyanyus: 13:39
Unalmas mi? Akárcsak ti.
Pegero
@levarosbukta: Ha írnál egy olyan forgatókönyvet, mint Rákay te is kapnál sok-sok pénzt, hogy csinálj belőle egy jó filmet. De te erre képtelen vagy!
levarosbukta
@Pegero: Ahogy elnézem a Rákay sem a "jó" forgatókönyvért kapta a milliárdokat.
Pegero
@levarosbukta: @lekvárospiite:!
Ezt tényleg jól elnézted, vagy inkább benézted!
A 6 milliárdos Petőfi filmje miatt sivalkodik a baloldal, miközben Budapest hiánya 400 milliárd! A 2015–2016-ban forgatott "Kincsem" a maga 3 milliárdos költségvetésével drágább volt, mint a "Most vagy soha!", hiszen a filmes forgatási árak az elmúlt években több mint a duplájára emelkedtek. Egyébként az ő forgatókönyve alapján készült a film! Erről ennyit
Nanya
@Eladott Ország: " ,Nattyon, nattyon " találó !
Nanya
A madarak csiripelik,hogy rákakálmáka a zorbánról is filmet fog forgatni, A helyszín egy kínai rizsföld lesz ahol a zorbán akkumulátorokat " veszélyesít ",mert azok tudvalévően nem veszélyesek. A másik szerepló a bőrös kakadu lesz,aki félévente leszáll a luxusrepülővel a földre úgy tíz-tizenöt percre és egymás seggébe dugják a lítium lemezeket,koccintanak egy kiskanál céziummal.
Fasza lesz e kálmán a bőr rűljön rád,rátok ,büdös tolvajok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.