Menczer Tamás szerint Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni.

Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni

- jelentette ki a pártszövetség kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Harmadik világháborúval riogat Menczer Tamás: "Kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni Magyarország biztonságát"

Menczer Tamás. Fotó: MTI/Kovács Attila

Menczer Tamás azt kérte, június 9-én, az európai parlamenti választáson "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akik valóban Magyarországért, Magyarország békéjéért és biztonságáért dolgoznak".

Hangsúlyozta, most kell nagyon figyelni, mert nagy a baj, nagy a veszély: "a háborúpártiak napról napra közelebb nyomnak, préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz".

A kommunikációs igazgató feltette a kérdést, mikor ér véget a háború Ukrajnában, majd leszögezte: "a mi válaszunk, hogy azonnal be kell fejezni, tűzszünetre és tárgyalásra van szükség".

Hozzátette, a háborúpártiak azonban mást akarnak. Ők azt mondják, hogy a háborúnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz.

Ezzel az a baj, hogy a háború végét egy katonai eredményhez kötik, egy olyan katonai eredményhez, amely soha nem jön el, ugyanis Ukrajna nem fog győzni, nem fog nyerni, itt senki nem nyer – fogalmazott.

Itt mindenki veszít, az emberek pedig meghalnak. Magyarok is

- mondta.

Ráadásul a háború kiterjedésének, kiszélesedésének, eszkalációjának a veszélye óriási, ez pedig nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz

- emelte ki Menczer Tamás.

A lényeg tehát az, hogy vannak békepártiak és háborúpártiak Magyarországon is. A kormány és a kormánypártok békét akarnak, a baloldal háborúpárti – összegezte a kommunikációs igazgató.

Közölte: a baloldal világosan elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor azonnal mindent végrehajtana, amit a nemzetközi háborúpártiak "parancsba adnak". Tőlük kapják a dollárokat is – jelentette ki, hozzátéve, a baloldal küldene fegyvereket és katonákat is az ukrajnai háborúba.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
" Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni... "
Most egyet kell értenem Menczer Tamás mondandójával!
Tényleg, csak a Fidesz-Kdnp tudja elrettenteni bármelyik országot, a velünk való konfliktustól!
Ugyan is, amíg ezek vannak hatalmon, nincs az a bátor nemzet, amelyik háborút merne viselni velünk, illetve Magyarország kleptomán kurmánya ellen!
Mire észbekapnának, már Mészáros tulajdonában lenne minden fegyverük!
Ilyen tehetséges tolvaj banda még, soha nem volt kishazánk élén!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
" Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni... "
Most egyet kell értenem Menczer Tamás mondandójával!
Tényleg, csak a Fidesz-Kdnp tudja elrettenteni bármelyik országot, a velünk való konfliktustól!
Ugyan is, amíg ezek vannak hatalmon, nincs az a bátor nemzet, amelyik háborút merne viselni velünk, illetve Magyarország kleptomán kurmánya ellen!
Mire észbekapnának, már Mészáros tulajdonában lenne minden fegyverük!
Ilyen tehetséges tolvaj banda még, soha nem volt kishazánk élén!
teuton
Ertem... Csak akkor minek kell a NATO-tagsag??? Ki kell lepni, az Uniobol is, aztan meglatjuk, mi lesz! A gondolkodni tudok elmennek Europaba, a bolond fitymaszbirkak meg maradnak maguk között. Az orszag uj zaszlaja pedig narancsszinü lesz, a cimer helyen pedig a potrohos kepmasa, ugy sztalini modra...
Billibácsi
Köpcös a legélesebb kés a fiókban! Csak idő kérdése, hogy a világ ura legyen!
Clavigo
bazdmeg,,ez kreténebb mint a Hol(a)lik...
rücsü41
Ki mondta ezt a szöveget ennek süket palinak?Jó Istennek hiszi Orbán Viktort? Nem látta Orbánt azon az ülésen amikor szavazni kellett volna egy fontos kérdésben akkor inkább kivonult és nem foglalt határozottan állást a saját álláspontja mellett?A saját álláspontját nem tudta megvédeni, akkor az országot hogyan tudná? Ha csak ő tud megvédeni akkor minek vagyunk NATO tagok?
Peller Anikó
@nejlontacskó: Tamás, tamás legalább egy kicsit tamáskodhatnál már. Sokkal hihetőbb lehetnél ha ha például azt mondanád, hogy csak és kizárólag a viktorcár tudja megvédeni a vagyonodat de legfőképpen a nép vagyonát, egyedül ő tudja feltőkésíteni magának a nemzet vagyonát és a nemzeti vagyont mindösszesen. Szeretvetisztelt vezetőnk nagyon lehetséges és kiművelten tehetséges a lópásban de kifejezetten a hazudozásban is. Említésre méltó a tehetsége a választ csalásban, nyalásban valamint a falásban.
Ezodabasz
0rbán és a fideSS kdnp elmehetne már a büdös picsába!
Cherry
Ennyi barmot a világ nem látott. egy zsiros agyhalott cigány azt hiszi tényleg ö Isten ,,egy szerencsétlen senkiházi hájas békegalamb i,,,nkább egy Elmegyógyintézet lakója lehet de nem több...
Cherry
@Clavigo: Ez jóóóóóóóóóóóó hahahhahah
percsi
Ott tartunk, hogy dicsőíthetik "Úristen"-nek is, már az sem segít rajta!
És vajon honnan-mivel védené az országot? A függöny mögül vízi pisztollyal?
Yoda69
Hazudik a geci. Igy probaljak ellensulyozni Magyar Peter eloretoreset. Nem fog sikerulni.
Ma fel millioan fognak demokraciat es orban takarodj-t kovetelni a Kossuth teren.
RonaGyuri
Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudná megvédeni??? Igaz, mert ő maga veszélyezteti meg az ilyen trógerók mint te! =))
Pálinkás Pál
nos, rámutatnék pár dologra...,mire ez a nagy " békepárti " duma...tételezzük fel,kitör a háború...a magyar katonaság egy lepkefing, még saját laktanyáit is lölő cége védi, ergo, mozgósítani kéne,..és most jön a lényeg...a fidesz szavazóbázisa nem sok segítség lenne, a cigócsürhe kezelhetetlen, a nyuggerek,meg a románok kiesnek...tehát azok kezébe kéne fegyvert adni, akikbe 14 éve folyamatosan belerúgnak...nos a kérdés, ...fegyverrel a kezedben te harcolnál a varánuszért...vagy...-szerintem inkább a VAGY
Pusztai
Amikor valaki egy politikust istenít az csak agymosott debil idióta lehet.
Ha valaki a geczivel teszi, akkor hazaáruló gazember.
Pusztai
Ez az a Menczer? EZ!!! o))

Menczerről két külön idejű fotó a médiában, ahogy a minisztérium előtt a kocsi a járdán, mellette áll,
- akkor szállt ki,- azt nyilatkozta: sosem állt a kocsi a járdán.
Kb így lehet hinni bármék fideszesnek.
nejlontacskó
@Pusztai: ezeknek a lényükből ered a hazudozás!
Ha valamilyen fatális tévedés folytán igazat mondanak, azonnal elpusztulnak!
Nekik az igazság kimondása olyan, mintha az ördögöt arra vennénk rá, hogy szenteltvizet igyon, esélytelen!
human
Orbán max egy kuplerájt tudna elvezetni. Ez látszik is az ország állapotán.
Pusztai
@human: Gondolod?
Nőügyekkel nem foglalkozik, hülye hozzájuk!
RonaGyuri
@RonaGyuri: EZ PERSZE SZITOKSZÓ, DE TÖBB A REALITÁS BENNE, MINT KONZERVATÍVIZMUSUKBAN!!! =))

lajmusz.hu: „HOGY LESZ BÁRKIBŐL „BALOLDALI”, AKI NEM A FIDESZ BARÁTJA?”

„A Megafon arcai előszeretettel riogatnak „baloldali” politikusokkal, ám van ezzel egy kis probléma: az általuk példaként említett politikusok nagyrésze valójában nem tekinthető baloldalinak. A Megafon január óta több mint 50 millió forintot költött olyan facebookos hirdetésekre, amelyekben európai…” – írják.
A dolog úgy áll, hogy ez tényleg nézőpont és persze Nézőpont kérdése. Mármint a baloldal. Abból a nézőpontból ahol Orbán és bandája terpeszkedik – egyértelműen szélső-jobb, bár nem kevesen látjuk úgy, hogy egyre inkább annak is a jobb-széle. Az ő origójukból nézvést igen egyértelmű, hogy akár a francia Marion Anne Perrine Le Pen, vagy az olasz Giorgia Meloni is baloldalinak tünhet.
Persze én is tudom, hogy manapság ez is egy szitokszó közbeszédben. S az is tény, hogy nem kis bornírtsággal még értelmezhető is, de hogy ők konzervatívok lennének???
verőce21
No, nagyjából összefoglalta helyesen a lényeget Menczer...!
A konzervatív jobboldal sohasem a háborút, a háborúságot képviseli és akarja...! Ezért "békemenetel" és ezért támogatja Trump-ot is...!
Főleg nem akar egy szláv testvérháborúba belekeveredni...! A háborút a baloldal szeretné kiterjeszteni akár világméretűvé, az usa háttérhatalma parancsának megfelelően. Ne hagyjuk, hogy az idegen érdekeket képviselő baloldal valaha is hatalomra kerüljön kishazánkban...!
Pusztai
Mondjuk a két világháborút a konzervatív jobboldal robbantotta ki pl a szlávoknál.
Eladott Ország
Ő ugat a leghangosabban amikor bántják a gazdiját, olyan mint egy kerge csivava. Menczel büszke arra, hogy kommunikációs igazgatóként dolgozhat "Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek." Milyen sikereket értetek el, te elmeroggyant?! Talán legkorruptabb közössége a pontos definíció. Még a pártcsaládból is kib*szták őket, mint macskát szarni. Értem én, hogy nyalni kell ezerrel, de ez már röhejes. Tökéletes lesz a posztra, ennél hitványabb gazembert nem is tudtak volna találni. Már sportriporternek is kutyaütő volt. Hollik vagy Menczer. Nehéz választás, hogy melyik az irritálóbb. Mindketten hozzák ugyanazt a "minőséget".Tologatják a bábukat a táblán, de bárhova is lépnek mind egybites bunkó tahó marad.
"- Rendező Úr, milyen volt?
- Fos.
- Na de ha összeáll?
- Akkor még lehet szar." (Hofi)
csak úgy....
@verőce21: 0rbán és a konzervatív jobboldal ! :) ezen ismét jót röhögtem...
hogy tudsz összekeverni egy bolsevikbe oltott neoliberalistát a konzervatív jobbosokkal?
" Ne hagyjuk, hogy az idegen érdekeket képviselő baloldal valaha is hatalomra kerüljön kishazánkban...! " :) - persze szerinted a ruszkik + kína jöhet és ha trampli nyer,akkor ámerika segge is ismét ki lesz nyalva...

@verőce21: te az a shikari féle jajj istenem kategória!
Yoda69
@verőce21: Hulyeseget beszelsz, mint altalaban. Magyarorszag nem tud haboruba keveredni, csak abban az esetben, ha a NATO is haboruba keveredik. Akkor pedig egy olyan szovetseg oldalan harcolunk, amely a mai technologiai szinten verhetetlen. Ezert se ne neked, se mencer elvtarsnak nem kell aggodnodnotok, es leginkabb pedig nem kell felelmet kelltenek az ecceru embereknek, akik nem sokat konyitanak a vilagpolitakahoz.
Béla333
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt az elmebeteget egyéniben megválasztották 2022-ben - Szél Bernadett ellenében.
Döbbenet...!!!
Micsoda ország, milyen emberek lakják?!
Aki Én
orbán csicskáinak és a szektatagoknak mennyire nincs érdemi mondanivalójuk.
Csak libsizni tudnak mindenre.
leszholnapis
@Yoda69: ezeknek muszáj hülyének lenniük...
Eladott Ország
Ezek a teljesen here pozíciók, mint a párt kommunikációs igazgatója, meg a kovácspöcs nemzetközi kommunikációs igazgató, meg a százmilliárdokba kerülő hazugságpropaganda a tökéletes tünetei egy állandó paranoiával küzdő, önmaga faszságait és gyengeségeit a síkhülye választóinak funkciókkal és milliárdokkal eltakarni igyekvő fidesznek. Ha ennyire sokba kerül a magyarázat, ott az eredmények már önmagában is kétségesek, a valóság meg már amúgy is bizonyítja ennek a tetves tolvajkormánynak a "teljesítményét." Hollik meg Menczer egymás mellett, és akkor csodálkoznak, hogy csillagászok iker-feketelyukat azonosítottak. A lényeg az, hogy nekik továbbra is Magyarország az első, ha lopni kell. Hollikkal mi lesz? Lejárt a szavatossága, nyomja meg a piros gombot és nyugodjon békében? - Szuper, jó helyen lesz, ahhoz sem ért. Most már hivatalosan is fidesz-pitbull lesz. Eddig csak önszorgalomból ugrott rá bárkire, aki bántotta a gazdit. Apropó, eddig mi a f*szt csinált amúgy a külügyben? Mint a többi, ha kellett, ugatott. Na de azon kívül? Keresztet vetett. Továbbá keresztényüldözéssel vádolta a természetvédőket. Menczer a seggnyalás Mozartja
Eladott Ország
Euronews páneurópai hírcsatorna szerint a hsazaáruló, tolvaj románcigány Putyin után a legutáltabb politikus Európában. Orbán Viktor pénteken átvette a boszniai szerbek vezetőjétől, Milorad Dodiktól kitüntetését, hogy ez mennyire ellentmondásos? Egy éve Vlagyimir Putyin orosz elnök kapta meg azt a kitüntetést és több háborús bűnös.
Putyin embere kitüntette Orbánt a balkáni háború előkészítéséért. Dodik a Kreml bábja, ahogy Orbán is az. Képletesen szólva a felállás olyan, mintha Orbán Putyin kijelölt tartótisztje lenne Dodiknak. Így Dodik jelképesen a „tartótisztjét” tüntette ki.
nepszava.us/putyin-embere-kituntette-orbant-a-balkani-haboru-elokesziteseert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.