Elég vicces, hogy a TISZA párt csak egy maréknyi emberből áll, amelytől rettegnek a kormánypártiak.

Magyar Péter elárulta, hogy a Tisza Pártnak 19 tagja van, munkájukat a Talpra Magyarok Közösségében 15-en segítik önkéntes alapon, nem kapnak érte juttatást, saját szabadidejükben, munka mellett dolgoznak nekik. Ez egy YouTube-on közvetített vasárnap esti Discord-beszélgetésből derült ki, melyet a nepszava.hu szemlézett.

Nem kellenek ide milliók, egy 19 fős párt veszélyezteti Orbán Viktor hatalmát

Magyar Péter pártja összesen 19 főből áll/Fotó: YouTube/Magyar Péter

Úgy véli, visszanyal a fagyi, hiszen nem tudnak olyan atombombát rá dobni, ami megsemmisítené őt, mivel nincs csontváz a szekrényébe, ami kiesne, de gyártani még bármit lehet ellene. Pedig úton-útfélen próbálnak belekötni Magyar Péterbe és ha ez valóban így van, akkor ugyan a világ vicce, de egy 19 fős párt tehet alaposan keresztbe Orbán Viktornak. 

Forrás: nepszava.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Sőt!
Valójában elég ha a párt kommunikátora egy kiválóan, hatékonyan, ütősen, kommunikáló aránylag jó megjelenésű, felkészült pártvezér aki a fideszbe visszagyűri a xart, nem dadog, jól artikulál, azonnal riposztol, nem hagyja a karaktergyilkolást maga ellen hanem ügyesen visszafordítja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
ciasztok

19 fős párt + a mögötte lévő 333 milliós ország
KisTehen
magyar egymaga átnézte a több ezer jelentkező anyagát és még interjút is készített a jelöltekkel ... egyetlen éjszaka alatt
Peller Anikó
@Tehén: Keserű a fallajt ugye kispöcs? Újszerű ellenzék született ami a geciknek nagyon fáj, bár megszeppent a székekbe kapaszkodó aligvalamit érő ellenz ékis.
Peller Anikó
@Macskapöcs: Bízhatunk benne, hogy gyakorlatilag megszünteti a teljes magyar kormányzati ganajdombot.
KisTehen
@Peller Anikó: újszerű ... az ellenzék ellenzéke

HAHAHA
KisTehen
@Peller Anikó: az ellenségem ellensége vajon a barátom? :)
KisTehen
@Maccska: hadházi és magyar péter a két volt fideszes már összeborult ... alakul a NER 2 :)
KisTehen
@Maccska: találkozott hadházi és magyar péter ... és ott péter elmagyarázta, hogy ő csak áldozat ... a NER 1 áldozata volt a diákhitel központ vezérigazgatójaként ... és ákos ezt megértette ... és már egyből nem volt érdekes számára az az 50 milliárd
Pusztai
Sőt!
Valójában elég ha a párt kommunikátora egy kiválóan, hatékonyan, ütősen, kommunikáló aránylag jó megjelenésű, felkészült pártvezér aki a fideszbe visszagyűri a xart, nem dadog, jól artikulál, azonnal riposztol, nem hagyja a karaktergyilkolást maga ellen hanem ügyesen visszafordítja.
Eladott Ország
Magyarország gazdaságilag hatalmas bajban van, külföldről teljesen – politikailag, katonailag és mentálisan is – elszigetelődött. Belső erőforrásai nincsenek, az állam külső eladósodottsága fenntarthatatlan (rövid távú deviza kölcsöneit már régebben hosszú távúra transzferálta, további tartalékok már nincsenek), belföldön pedig inflációval és költségvetési összeomlással kell szembenéznie. Törleszthetetlen államadósság, félbe hagyott beruházások, a hivatalok (KSH, Állami Számvevőszék, ügyészségek, rendőrségek) hazudozásai. Teljes külpolitikai elszigetelődés, minden nemzetközi szervezetből való kiebrudalás, pária sors. Az idő már nem a kolostordisznónak dolgozik.
uploads.disquscdn.com/images/39bf7a0df29652711ababdd79b14c7f69f36008f27750fd516e27b065d94a327.gif?w=800&h=665
Eladott Ország
@Maccska: „Senki sem olyan konok és veszedelmes mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” ( Márai Sándor) Csak a zsákmány és a hatalom érdekli őket!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274682539_2026339450904112_4270137531423392927_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=MYSq1XGtoykAb5wjP-q&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCG3cPvhoVsc0zCNvgMbHgJhitmK9NQfN-5AnmSapg9Sw&oe=6636659A
„Akármi következik is: azokkal szemben, akik mindezt kitervelték és végrehajtották, akik a magyarság becsületét e szörnytettekkel beszennyezték...nem kell a végén érzelmesnek lenni.”... ( Mátrai Sándor)
twitter.com/janos_hary/status/1675049486412922880/photo/1
„És ha eltünnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok.”
easypiceditor.com/pic/img/admin/_1599424228.jpg
Pálinkás Pál
@Maccska: " Keresztbe elsősorban azoknak az ellenzéki pártoknak tesz,akik ez miatt meg fognak szűnni. " ez jó,...semmi szükség a mikropártokra...
Pusztai
@Pusztai: egyébként ezt kérem számon, kb 2007 óta, amikor a fidesz hazugmédia rákapcsolt és nem tudta kezelni Gyurcsány és a többi a rájuk hazudott gazemberséget. Rájuk égett, azóta is szopunk.
legelább 100x beírta: a VÁLASZTÁS SIKERE A KOMMUNIKÁCIÓTÓL FÜGG LEGALÁBB 90%-BAN!
Tessék!
Magyar lehet igazolja állításom, igaz csak kb 3-4 hónappal a választás előtt jelentkezett, de két hónap alatt letarolta az egész szarhalmot akik 14 év alatt nem tudtak annyit elérni, mint Magyar 2 hónap alatt!!!
kereső
@Pusztai: Erre majd térjünk vissza, június 9 után, hogy mit ért el- és mi lett az eredménye. Természetes azon kivül, hogy lesz 3-5 mandátuma az EP-ben, és az EPP-ben...tovább vinni orbán eu-s poltikáját.
kereső
@Pusztai: Ja, és majd nézzük meg kitől veszi el ezeket a mandátumokat...a momentumos lányoktól-e, akik kikaparták a Bpestnek a 300 milliárdos közvetlen eu-s támogatást, a dk-soktól, akik motorjai és kidolgozói voltak az eu "Tisztességes bér" szabályozási koncepciójának, vagy a fidesz-től.
Pusztai
@kereső: én azt írtam: nagyon régi állításom igazolja: A KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGÁT!
Qrvára ki vagy akadva magyarra, nálam az első: aki a fideszt leváltja és elszámoltatja.
Magyar azt is kijelnettet, a lopott vagyont visszaveszik elszámoltat.
Semmi más nem érdekel!
3x volt hatalmon a mai ellenzék, megtehették volna a geczit elszámoltatják: bűne ismert volt sőt elismerte,- de az impotens hatalom akkor futni hagyta.
Isszuk a levét.
Ha nincs büntetés sosem lesz vége a lopásnak.
Pusztai
@kereső: szerintem a legtöbb szavazatot a fidesztől vesz el, csak nem látható annyira, mert leszarom tablettásokhoz mentek, majd csak onnan Magyarhoz, tehát a kimutatásban a fidesztől elvonnt szavazatok nagy része nem látható közvetlenül.
Géza
Hát akkor hajrá gyerekek, a cirkuszba is kell bohóc!
Dr. Proktor
Azért félnek Magyartól mert olyan mint ők!
csak nem lop - ami az egyik megbocsájthatatlan bűn a fideszes univerzumban!
A másik megbocsájthatatlan bűn az, ha valaki nem adja le a köteles részt az illetékes elvtársnál - na azt eléri a gazságszolgáltatás...
jáger laszló
Parlamenti lista állítás nem lóverseny!
Itt igazán nem, lesz komoly egyébi vetélkedés!
Ez olyan jutalom lista,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
levarosbukta
@Peller Anikó: Csak nehogy megint pofára esés legyen belőle mint amikor úgy volt hogy Simicska borít, meg amikor Márki Zay lett a messiás. Nem bízom ebben a Magyarban.
Dr. Proktor
@levarosbukta: Narancslekváros bukta vagy?
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, mint ahogy a gyözedelmeskedö bonapartét is pofán vágta valaki, úgy a ti lopós dagi napoleonotokat is ,még pedíg hamarosan!
Sakk Matt
"nem tudnak olyan atombombát rá dobni, ami megsemmisítené őt, mivel nincs csontváz a szekrényébe, ami kiesne"

Négy Fidesz kétharmadhoz asszisztált, emellé milyen csontváz kellene még?!
Sakk Matt
@Pusztai: Elég nagy baj, hogy szájkaratéban kell jobbnak lenni! Egy korrekt programot is bemutathatna MP!
Menőmanó
Nem vagyok Magyar Péter fan, de azt el kell ismerni, hogy nem lopott. Maximum elfogadta a javakat, amiket hivatalosan kapott a cégektől, amelyekben akár kamu, akár valódi munkát végzett.
Az, hogy nem lopott, megkülönbözteti mindegyik fidkánytól, ez tény.
Kommunikációban meg magasan veri az összes politikust. Várom a Medián felmérést, a héten meglesz az is.
Peller Anikó
@KisTehén: 7:16, "'"találkozott hadházi és magyar péter"'"

Ha találkoztak azt jól tették. Nem a hibákon kell lovagolni hanem keresni az együttműködés lehetőségeit. Az ellenzékünknek eddig csak az jött le, hogy jajnekem egy újabb ellenzék. De ez bármikor változhat. A magyar nem az ellenzéket akarja leváltani hanem a viktort. Az ellenzéket csak nem kedveli. Viszont a politikában nem kedvelni kell hanem együttműködni.

Az ellenzékünk egy balfék, libát libára halmoznak, mert nem támadni kellene a magyart hanem kussolni és nyitva hagyni a kapukat, dehát a szokás hatalma.
KisTehen
@Peller Anikó: persze hogy jól ... mondom ... megalapították a NER 2-őt ...
KisTehen
@Peller Anikó: nem a hibákon kell lovagolni

ákos 50 milliárdról közpénz sorsáról érdeklődött a találkozó előtt

B+ HAHAHAHAHA
KisTehen
@Peller Anikó: 50 milliárd közpénzről, ami ner peti kezein folyt át ... amikor még a diákhitel központ vezérigazgatója volt :))
Peller Anikó
@KisTehén: "'"meglapították a NER 2-őt"'" Egy olyan lapos ner2-t amiben a hadházi benne van, csak üdvözölni lehet. Ha lecserélnék a ner1-et legalább az első tízzel együtt akkor az ellenzék ennek tapsolhatna, mert ők ennek ezrelékére sem képesek maguktól.

Ha. Pillanatnyilag magyar az orbángecit szándékozik lecserélni, de ez kénye kedve szerint változhat, jól-rosszul.

A hadházi érdeklődött a pénz sorsáról? Ez még nem baj tudode?

Nerisztánban az a szokás, hogy ezer milliárdok folynak szét kézen közön, elveszítve annak közpénz jellegét.
Peller Anikó
@Maccska: Azt nem gondolod, hogy az orbán lop? És pont ezért hajt a mentelmi jogra.

Mert ő már lopott eleget, neki a megtartás okoz problémát, de már rezeg a léc.
KisTehen
@Peller Anikó: ez történhetett a ner péterednél is ... de az ákosod hamar visszavonulót fújt ...
KisTehen
@Peller Anikó: ne feledd ner péter nerisztánban élt 14 évig
KisTehen
@Peller Anikó: 2018 szeptemberétől a Magyar Fejlesztési Bank EU Jogi Igazgatóságát vezette.[12]

2019. június 8-tól 2022 februárjáig a Diákhitel Központ vezérigazgatója volt. Ezután a magánszférában dolgozott jogászként és vállalkozóként.

2022 augusztusában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatósági tagja lett. 2023 áprilisában bekerült a Volánbusz Lázár János által felfrissített igazgatóságába.
KisTehen
@Peller Anikó: de még a LÖLÖ BANK felügyelőbizottságában is benne volt
Peller Anikó
@KisTehen: És? Orbánod mikor fúj visszavonulót?

Hadházi is élt ott és a makizé is. Nem úgy néznek ki mint aki szarrá lopta magát.
Peller Anikó
@KisTehen: És szerinted az a bűne, hogy volt állása?

A fidesznek sem az a bűne, hogy dolgoznak, hanem az hogy lopnak. Csalnak. Hazudnak. Közbe szereznek. Szándékosan tönkretesznek mindent amihez nyúlnak. Hazug propagandát terjesztenek, mit te is.
Pegero
MP egy antiszociális, közönséges pszichopata, nárcisztikus briganti.
CsipkeRózsa
Ebből is az látszik, hogy nem a párt, hanem a mögötte álló tömeg a fontos.
Dr. Proktor
@KisTehen: Na és hova érkezett az a pénz! Ne titkold!
sándorbence
simatata gyökér dobjael a villát kiganajoznak magahelyet elég gyorsan
Méhes
@Maccska: jól idézed zsótit,látszik jó tanitványa vagy, ő is fizet?
kereső
@Pusztai: Akkor nézegesd!...és cáfolj!
A Medián április 26. és 29. között készült legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártja, a Tisza Párt 24 százalékon áll, magasan megelőzve a többi ellenzéki pártot, így az intézet megállapítása szerint jelenleg a legerősebb ellenzéki párt, írja a HVG-nek készült áprilisi elemzés alapján a HVG360.

A kutatás szerint a Fidesz támogatottsága 46 százalék, a Demokratikus Koalícióé 9, a Kutyapárté 6, a Momentum pedig 5 százalékon áll. A Medián mérése szerint így ez az öt párt jutna be az Európai Parlamentbe, ha most vasárnap lenne a választás, a 4 százalékon álló Mi Hazánk, a 2 százalékon álló Mindenki Magyarországa Mozgalom és az 1-1 százalékon álló Jobbik és LMP nem jutna be.
kereső
@Maccska: Biztosan-a ti szemszögetekből, hiszen ugyanaz a véleménye az Eu-ról, mint orbánnak.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 07:38 ♂ Okos ember tudja, hogy mikor kell hülyének lenni!
twitter.com/xmedardc/status/1704763255665692721
Eladott Ország
@Pegero: Egy kis retro... vagy valami olyasmi. Két dicsőséges vezér, mindkettő csak egyet akart: békét.
twitter.com/i/status/1784601244759117938
Ő nem jobboldali , ő nem baloldali. Egyszerűen csak egy elvtelen tolvaj...
twitter.com/szerelem1133/status/1678882711602077696/photo/1
KisTehen
@Peller Anikó: igazából engem nem zavar, hogy ner péter átbasz titeket

csak azt akarom, hogy tudjátok ezt

HAHAHA
KisTehen
@Dr. Proktor: gondolom mészároshoz ... ner péter közvetítésével ... vagy rosszul mondom ... javíts ki
kereső
@kereső: 14:34 Ha, jól rémlik, akkor ez majdnem megegyezik az iránytú mérésével, bár ott a fideSS 50%-on áll, itt meg 46 %-on. Kár , hogy az egész Medián jelentés csak a hvg fizetős oldalán van közzétéve...egyenlőre.Mert azért azt is jó lenne látni, hogy mennyit változott, változott-e hibahatáron kivüli eltérésseel a "bizonytalanok tábora". Na, majd megtudjuk azt is, mint ahogyan azt június is június 9-e után, hogy ténylegesen mennyi az az adófizetők kárára aláirt szerződések összege.
Pegero
@CsipkeRózsa: 1407
Ebből is látszik, hogy nagy az Isten állatkertje!
Pegero
@Eladott Ország: Te nyomorult kis féreg! Kezeltesd magad!
Béla333
@kereső: 14.51
Azt meg tudod magyarázni, hogy pl. Zuglóban miért ragaszkodik a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség ahhoz a Horváth Csabához, amelyik a helyi maffiával igen jó kapcsolatban van?
Kis segítség a gondolkodáshoz: a következő 5 évben sokszáz milliárd adóforintot szándékozik elkölteni a maffia a kerületben kormányzati negyed építésére?!
Vagy mégis miért kell nekik Horváth annyira, hogy még az előválasztásba sem mentek bele, nehogy bukjon a Csabi?!
kereső
@Béla333: Miért engem kérdezel? Kérdezd illetékes elvtársat. Sem budapesti nem vagyok, sem dk-tag, sem mszp tag- sőt egyetlen pártnak sem vagyok tagja.Kérdezd a zuglóiakat.
Amúgy ennek mi köze van a témához?
jáger laszló
Szerintem csak 1 kis epizód!!
Rövidesen L fog múlni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
Vélhetően sokan esnek majd pofára,aztán apátiába,- ha feldereng nekik,
hogy szirén zenét hallanak,ami a nagy bán szemenszerzett kottája?
Dr. Proktor
@levarosbukta: Bocs, nem akartalak vérig sérteni! :-)
Oszi
@Maccska: Magyar Péter azt az utat követi mint Emmanuel Macron.
És letarolta a francia kormánypártot..
Magyar Péter ügyesen kommunikál, és a helyi problémákra kínál választ.
Nem a futbal a stadion és a szabadrablás a célja.
Ahogy franciaországban, itt is lehet komoly meglepetés.
Oszi
@Philip Marlowe: 2/3-ad azért lett mert a kutyapárta szavaztak sokan. Vagy bárki másra aki nem tudott labdába rúgni.
Az is csak felbukkant vicces volt és fricskákat nyomott a regnáló politika orrára.
"Kevesebb, mint kétszáz bejegyzett párt maradt Magyarországon." (fideszmédia) Magyar Nemzet
Ha sok a párt, szétszóródnak a szavazatok.
Sok ilyen kispárt tag végre talált valakit aki felkavarja az álóvizet.
Aki reflektorozza a közélet és a magyar nép problémáit.
Aki az EP képviselőkből láthatóan szakembereket akar alkalmazni.
A rendszer váltás elött az országgyűlésben elhanyagolható volt a gazdasági szakember.
A jelenlegi kormányban pedig közelít a 0%-hoz.
Ez olyan amikor a falusi javasasszoy dönti el hogy kell-e műtét.
Aki pártpolitikát akar az halgassa a hordószónokokat.
A miniszter jelentése az hogy szolga aki a népet szolgálja.
Mutassatok eggyet akinek köze van a választókhoz, a problémákhoz, vagy a megoldásokhoz.
Dr. Proktor
@KisTehen: Hogy féltitek a lopáspártot!
Csurran - cseppen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.