Cseh Katalin momentumos EP-képviselő pénteki Facebook-posztjában arról írt, az UEFA segítségét kell kérni, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját. Erre válaszul igen trágár és gyomorforgató kommenteket kapott, de itt nem volt még vége a sokkhatásnak.

Szülész-nőgyógyász főorvos írt gyomorforgató, alpári kommenteket Cseh Katalin Facebook-posztja alatt – A nyíregyházi kórház őrjöngő orvosát kirúgták

Fotó: Cseh Katalin Facebook-oldala

Mint kiderült a borzalmas kommenteket Kornafeld János, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kórház egyik szülész-nőgyógyásza írta.

 A csoportvezető főorvos a következőket írta a poszthoz, amiben a Momentum EP-képviselője bejelentette, hogy az UEFA-hoz fordulnak, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját:

Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a v.gin.don keresztül fordítson ki, s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc'...ha már nem sz@pta le inkább édespapát...anno!

Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben...akár 9 hónapos magzati korodban is…

A Telex kérdésére az intézmény azt nyilatkozta, vezetésük az Etikai Bizottsághoz fordul, hogy tisztázza, mi történt, és amíg nem zárul le a vizsgálat, az orvost felfüggesztik. A vizsgálatot azóta soron kívül le is folytatták, és úgy döntöttek, hogy azonnali hatállyal megszüntetik Kornafeld János egészségügyi szolgálati jogviszonyát – fogalmaz a HVG.

Az orvos posztjait ITT olvashatja.

Forrás: hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Azt a ...
Ennek lesznek következményei?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
na tessék

hullnak a fejek az ellenzéki miatt is

ja ... most jut eszembe, hogy ner péter is ellenzéki

HAHAHA
Levendula
Azt a ...
Ennek lesznek következményei?
KisTehen
@Levendula: lesz ... az ellenzék megint kiabál majd, hogy kirúgtak egy embert a véleménye miatt

... ja nem ...
balos
@Levendula: Hát egy ilyen nemzethyleg áldott vagy megvert "ember" már-már eichmanni "magasságokba" rőpíti a kultúrha zászlaját!A bayer volt a mestere!
Billibácsi
Egy fidesz szimpatizáns kultúrált állásfoglalása. Szerinte így kell hangot adni a véleményének. Ez sajnálatos és egyben elszomorító, hiszen nem egy tudatlan buta parasztról, hanem egyetemi végzettségű orvosról van szó.
Yeromos
@KisTehen: az ellenzék miat? Nem igazán értem miköze ez elenzéknek ehez, poitikai hovatartozástól függetlenül ez ilyen stilusu komment nem megengedhető,
KisTehen
@Yeromos: aha értem ... de ezt nem a moderátorra kellene bízni?
Yeromos
@KisTehen: valóban a moderátornak ezt tiltani kellet volna,. Bár szerintem csak akkor tiltanak, ha jelenti valaki. De ez a tényeken nem változtat az alpari stilus nem megengedhető.
KisTehen
@Yeromos: látom nem érted :)

erről nem a munkahelye dönt
KisTehen
@Yeromos: már csak azért sem, mert a munkahelyének nincs nyomozati jogköre ... nem tudja eldönteni, hogy a facebook fiók az ővé-e vagy esetleg valaki létrehozott a nevére egy kamu fiókot
Yeromos
@KisTehen: ez jogos is lehet, de gondolom azért megkérdezték és vélhetően nem tagadta.
csak úgy....
a fideszben hemzsegnek a bunkók, még a diplomás sem kivétel!
KisTehen
@csak úgy...: lásd ner pétert ... bunkó is a nőkkel ... meg diplomás is
csak úgy....
@KisTehen: ökör,náladnál unalmasabb szervilis barmot még sosem láttam! teged direkt idiótának terveztek a szüleid?
namihami
Lovagkeresztet neki!
Hitet tett meggyőződése és irányultsága mellett! Olyan 7-es tagkönyves módra.
NKF
Miért kellett kirúgni? A TV-ben,filmekben rengeteg trágár duma megy!
Csehkata meg elmehetne a bús p...ába! Ja a pártjával együtt!
izéke
@NKF: emlékezz vissza arra a nőre,aki csak lájkolta a lombkorona nélküli sétány egy kommentjét,a drága polgármester szankcionálta...sok olyan emberkét ismerek személyesen,akiket behívattak igazgatók egy ellenzéki hozzászólásra adott lájk miatt,majd megfenyegették őket kirúgással emiatt ( állami cég ) szóval ennyire szabad ellenzékinek lenni ma itt. Ha szerinted egy szülész főorvostól egy ilyen írás normális...hogyan bízhatna ezek után benne egy kismama? Én biztosan elkerülném ezek után,menjen a bayershowba,vagy megteszik sportállamtitkárnak...ennyire sportfanatikus vagy ennyire fideszes ez a féreg???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.