A rendőrség keddi tájékoztatása szerint eddig mintegy kilencven nő tett rendőrségi feljelentést annak kapcsán, hogy fiatal, többnyire ittas férfiak fenyegették, szexuálisan zaklatták vagy kirabolták őket szilveszter éjjelén a kölni dóm közelében.

"Teljes mértékben elfogadhatatlan, ami újévkor történt" – mondta Angela Merkel egy berlini sajtótájékoztatón.

Hozzátette, az államnak kötelessége, hogy megtalálja a helyes válaszokat, legyenek azok bármilyen, törvényi vagy a rendőrségi jelenléttel kapcsolatos változtatások.

A Kölnben történt szexuális zaklatások több síró és sokkos állapotban lévő áldozata már szilveszter éjjel a rendőrökhöz fordult, hogy védjék meg őket, de hatékony segítséget nem kaptak – derül ki a több német lap által is ismertetett rendőri jelentésből.

Vérfagyasztó kölni szilveszter – Merkel vizsgálatot kér

A rendőrök megpróbáltak közbelépni, de ehhez állításuk szerint túl kevesen voltak a több száz, talán ezer randalírozóval szemben. Azok pedig létszámfölényüket kihasználva még a rendőröket is fenyegették, például körbevették őket, hogy ne tudjanak a megtámadott nők segítségére sietni. Egy támadó meg azt kiabálta, „Szíriai vagyok, velem barátságosan kell bánni, Merkel asszony hívott ide.” Ha ez tényleg így történt, cáfolja azokat a híradásokat, amelyek szerint a támadók a rendőrségi felszólításokra azért sem reagáltak, mert nem tudtak – vagy legalábbis úgy tettek, mintha nem tudnának – németül.

A dokumentumban egy meg nem nevezett rendőrtiszt azt írta, hogy a rendőröket elkeserítette, hogy nem képesek minden áldozatnak segíteni, s nem tudják elfogni az elkövetőket.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
@JAJMÁR: Hát persze: az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján sem! Hányszor és hány módon lett elmondva, h rossz vége lesz? Ahányan csak vagytok, mind legyintettetek, h marhaság, mert ezek nem randalírozni jöttek, hanem békében dolgozni. Ezek be tudnak illeszkedni... Ja, de hova? A sittesek közé?! Akkor most mégegyszer: Ezek NEM dolgozni jöttek! ÉRTHETŐ?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bercifiu
Merkel mama elgondolkozhat a korábbi migráns nyilatkozatain, remélem a bukásába kerül.
KERKA
Ebből nem a Merkel asszony bukását kell látni, hanem azt, hogy a rendőrség tehetetlen volt.
Letépték a nők ruházatát, minden pénzüket elszedték, itt már komolyabb közbelépés kellett volna. A rendőrök állítják, hogy észak afrikai, és arab hordák randalíroztak részegen és bedrogozva, miközben szíreknek ordibálták magukat.
Van vízágyu és más lehetőség a bűnöző csőcselék megfékezésére. Toloncolják ki őket, és legyen ellenük határozott fellépés.
Január
Ma január 7-e. Végre felébredtek. Csak éppen a nyomok lassan el is fogynak.
kutyahűség
@Bercifiu: Ne abban reménykedj, hogy egy jó vezteő megbukik, hanem abban, hogy egy rossz. Mondjak neveket?

A rendőrség majd eljár, büntet, kitoloncol stb. A vétkes rendőri fejek pedig szép csendben lehullanak - mert a németek úgy szokák, nem úgy, mint nálunk.
Peller Anikó
"Szíriai vagyok, velem barátságosan kell bánni, Mergel banya hívott ide."

Hoppá, a végén még kiderül, hogy a banya zúdította ránk a hordalékot.
Mangu
Ha ez nem vicc, akkor ezek a német rendőrök és vezetőik, túltesznek a mi rendőreinken.
Merkel meg ismételgetheti Hofi mondókáját: Én elszabtam, ...
verőce21
Na ugye...csak elkezdjük a beilleszkedést…
"Henriette Reker, Köln polgármesterének bejelentése szerint a város viselkedési kódexet tesz közzé az interneten a február 4-én esedékes karnevál előtt. Az egyik szabály arra figyelmezteti a nőket, hogy tartsák a karnyújtásnyi távolságot az idegenektől, mozogjanak egy csoportban és ne engedjék, hogy szétválasszák őket egymástól."

Az őslakosságnak meg kell tanulni viselkedni. :)
Mobil123
Hát össze lehet őket szedni , azt visszazavarni oda ahonnan jöttek!
varirmag
Ha a német rendőrök nem voltak képesek a szemük láttára megalázott,szexuálisan zaklatot,kirabolt,kiszolgáltatott nőket, akkor hogyan fogják megtalálni és megbüntetni a horda tagjait ???

Vagy a német férfiak és a német rendőrök ezentúl is tehetetlenül,tétlenül nézik majd hogy mi történik mert azt az utasítást kapják/kapták hogy kuss legyen???
Sanyi2015
És ez még csak a kezdet, lesz ez még rosszabb is...
Január
@Sanyi2015: Ennyire azért nem lehet Európa engedékeny és főleg tehetetlen.
Sanyi2015
@Január: Márpedig lesz, mert különben saját liberális értékrendjükkel kellene szembefordulni...
verőce21
Aki idiótákat választ meg-, az ide jut. Darwin szerint ki kéne halniuk.
(Közeleg a Német Tavasz.)
Peller Anikó
@Jani: Nem-e? Európa tehetetlen, az elmebeteg politikusai rabságban tartják Európát, mekergellel az élen. Aztán még ő van felháborogva, ó jaj majdnem teljesen elgfogadhatattahatattalan amitt ettek a kedves vendégei, mindjárt sírok.

"..az államnak kötelessége, hogy megtalálja a helyes válaszokat"

Az a vén banya állad akkor miért nem találta már meg: kerítés, határzár az Eu körül, senki emberfia ne mehessen át rajta útlevél nélkül. Ezt olyan nehéz megoldani hazug banya?
JAJMÁR
Legszebb öröm a káröröm, ugye? Hú, de gonoszak vagytok! :)

Ennek az esetnek a következményeit mégis bízzuk a németekre! Foglalkozzunk a magunk bajával, a saját zsebünkkel. Abban is idegenek turkálnak, csak a hangos örömködős ámuldozásban nektek fel se tűnik :)

@Peller Anikó: nagyon sötét vagy.
varirmag
"rendőrtiszt azt írta, hogy a rendőröket elkeserítette, hogy nem képesek minden áldozatnak segíteni, "
Elkeserítette ??? És elkeseredetten végignézték ahogy alázzák,erőszakolják,kirabolják a nőket a mocskoshorda tagjai ???
Elégedett lehet a merkel-soros tengely !!!
MI JÖHET EZEK UTÁN ???
KIRE SZÁMÍTHATNAK A CIVILEK ???
rugacs
@JAJMÁR: Hát persze: az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján sem! Hányszor és hány módon lett elmondva, h rossz vége lesz? Ahányan csak vagytok, mind legyintettetek, h marhaság, mert ezek nem randalírozni jöttek, hanem békében dolgozni. Ezek be tudnak illeszkedni... Ja, de hova? A sittesek közé?! Akkor most mégegyszer: Ezek NEM dolgozni jöttek! ÉRTHETŐ?!
darwin
@verőce21: Nagyon be lehettem rúgva. :)
JAJMÁR
@rugacs: 20:57 Hm, a rokonaid? Ismered mind?
Ez nem a vége Rugacs. A beilleszkedés egy folyamat, nem megy egyik napról a másikra, még neked se! Jobb lenne kárörvendés helyett megtanulni a helyzetet kezelni, felkészülni, mert a menekültek jönni fognak. Semmi sem állítja meg őket, - mivel a béke messzebb van, mint valaha - a kerítés egy könnyed lepkefing nekik, és könnyen szembesülhetsz a problémával testközelből. ÉRTHETŐ?
Fradigege
Én elkezdeném egyesével összefogdosni őket. Csehszlovákiában még érvényben van a kollektívbűnösség, nem használják egyelőre, de van. Itt is azt kellene alkalmazni. Egy ideiglenes táborba begyűjteni és szelektálni. Beteg nyugat európa. Ezzel élnek vissza.
verőce21
Elvetemültség, hogy Európában egyesek megpróbálják megőrizni a keresztény fehér többséget!
Nincs jövőképe. Kell 50 millió muszlim bele, keresztezni.
fekete
Markelt kell birosagra vini.SZelhamos. GYertek csak gyertek. Az egesz EU-ilyen lokott alapon
mukodik,kinek a fo kolomposa Markell.Ki mas lehet.Brusszelbe minden gyules elott a sok
lokott fenykepeszkedik,mint a majmok a ketrecben.Es hulyitik a 28-allamot.
Mangu
@KERKA: Én azt látom, hogy "felkészültek" voltak minden vonatkozásban. Úgy kell nekik.
Mangu
@varirmag: Ők csak a feladatukat teljesítették. Remélem érted, mivel ők a mindenkori politikai hatalom erőszakszervezete.
Mangu
@JAJMÁR: Ne izgulj, van megoldás a kerítés semmibevételére is. Voltál te egyáltalán kato-na? Te sem engedsz be akárkit a lakásodba, ugye?
JAJMÁR
@Mangu: 16:40 Értem. Szóval felmosták veled a folyosót, vagy fogkefével pucoltad a wc-ket... talán egy tárat is ellőttél, de főként hónapokat henyéltél az állam pénzén. Nos, erről a "migránsok" nem tehetnek, dolgozd fel valahogy magadban.
De nincs jogod mások életéről dönteni, persze, a véleményedet fröcskölheted.
Mangu
@JAJMÁR: Nem értesz te semmit. Gőzöd sincs arról, hogy mi a katonaság és miért van. Másnak van joga mások életéről dönteni? Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy milyen baromságokat firkálsz?
eugen4402
@JAJMÁR: Látod, mennyi potenciális kancellárjelölt van itt a Propin?
Tutira okosabb mindegyik a most regnáló Angelánál, csak nehezen tudnák elmagyarázni, hogy ezer szemét bevándorló aljassága miatt miért kell gyűlölni a másik 999 ezret, akik ugyanúgy elítélik a bűnösöket, mint mi.
bfir
@JAJMÁR: ha feleseged megdobjak akkor meg van a beilleszkedes,mert ez benne van a hitukben
bfir
fogadj be te is a lakasodba 2-3 nagyfaszu feketet es fektesd a feleseged haloszobajaba,lassuk mi lesz ,beilleszkednek mint gyurcsany tata villajaba.
JAJMÁR
@Mangu: @bfir: Ne ítélj a látszatból! Főleg a politikában, az mindig olyan, amilyennek látszatni akarják mások! A látszat sokszor csal, persze van amikor el kell fogadni, az, ami!
Nem voltam katona, és nincs feleségem. Feleség vagyok, és nő, ez tény, és ez a látszat is, hahaha...
ugye, milyen könnyű tévedni??
JAJMÁR
@eugen4402: Tipikusan jó alanyok a hatalmi emberek számára, ezekből azt gyúrnak, amit akarnak. Ha majd az érdek úgy kívánja, holnap pont az ellenkezőjét hirdetik, mint ma. Szemrebbenés nélkül!
Mangu
@JAJMÁR: Te vagy tévedésben. Maradj csak "nő", gyereket pedig ne szülj, ne nevelj ennyi ésszel. Ma már nőnek katonának lenni természetes dolog sok más egyéb tevékenységgel egyetemben (cégvezető, űrrepülő, motorversenyző, stb), csak alkalmasnak kell rá lenni szellemileg és fizikailag.
JAJMÁR
@Mangu: 11:22 Nekem mondod tanárnak, hogy füle van a szamárnak...? :-D

Pihenj, katona!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok