Fideszes képviselők leszavazták a módosítót ami alapján az Európai Parlament végül vizsgálni fogja az azeriek befolyásolási kísérleteit Európában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Nagy bajban vannak itthon a kisvasút az EU-ban az Azeri pénzmosás vizsgálják mind kettő ellen fel vannak háborodva.
Pálinkás Pál
Hát aztán fidesznyikek,ha buktok,civilizált helyre nem tudtok majd menekülni!!!Mehettek a baltásékhoz...esetleg a Putyin cárhoz...persze a kis pontok nem..ők lesznek az áldozatok,akik a sittre!!
Nessy
Minő meglepetés! Ki szereti, ha a zűrös pénzügyeibe avatkoznak?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/szijjartolazarorban.jpg
Örömmel látom, hogy a határokon átívelő hisztérikus toporzékolás nagymestere, mellékállásban külügyminiszter, új szót tanult: sumákság. Szótő: sumák. Pár napja a guruló azeri dollárokkal összefüggő gigantikus korrupciós botrány, valamint a magyar kormány közötti vélt kapcsolat vonatkozásában kérte ki magának:" Visszautasítok minden olyan sejtetést, sumák találgatást, ami kapcsolatot feltételez bűnügyek és a magyar kormány között!"
A beígért napi több ezer helyett napi néhány tucat kalandvágyóval száguldozó, rossz viccnek is
beillő felcsúti csühös egy tételt jelent mindössze a rengeteg szétlopott, túlárazott, elfuserált uniós fejlesztés közül. Nincs ebben semmilyen politikai motiváció, csak az ócska fideszes sumákság. A jogos és indokolt helyszíni ellenőrzések nélkül is nyilvánvaló, hogy Viktorka vasútkája soha a büdös életben nem térül meg, hogy az uniós pénzekből lófasz se fejlődött ebben az országban. Ez az egész cirkusz (hisztis picsák toporzékolása) csak a nyilvánvalóra bizonyíték: sumák elvtársék pontosan tudják, hogy igenis van mit veszíteni, bármekkora bürokratikus, nehezen eszmélő, érthetetlenül lassan reagáló intézmény is az EU. Igen, még a magyar kormányt is bármikor számon lehet kérni, bármikor ellenőrizni lehet és kell is. Konkrétan kutya kötelesség. Már csak a magyar polgárok zömének kellene felismernie, hogy ehhez neki is joga van, ez neki is kötelessége, de főleg elemi érdeke. Ha nem akarja visszafordíthatatlanul elsumákolni a saját és utódai jövőjét.
Hellcat
Na hol vagytok fidesznyikek???Erről mi a véleményetek?
kokopelli
@Pálinkás Pál: kényszerülnek a migráncsoknak kinéző haverjaikhoz
menni,akik le sem fogják ß@rni őket,mert nincstelen scheggnyalók
lehetnek ott! Nem lesz repi ! ;--)) Azerbajdzsán!... Ezer-baj-tán? ;--))
bakegya
Ki fog derülni,hogy ORSOS SPEKULÁNS VICCTOR EBBEN IS JOBBAN TELJESÍT,mint akár az általa oly nagyon megutált Mr SOROS!-nyilvánvaló,nekünk orbánt kell megállítani-az az álljon bele mibű telik neki annyi 100milliárd,mellé a következő 100 MILLIÁRDOK IS A MÉSZÁROS LÖLŐN ÁT FOLYÓSÍTVA..KISVASÚT,KASTÉLYOK,SAJÁT KORINTOSZI LÁBAKON ÁLLÓ LÁNYAIRA,FÉNYETETŐ VEJKÓRA-A GAZSI PLÉBÁNOSRÓL MÁR NEM IS SZÓLVA...mit,miket őriz a NÁRCISZ KUVASZ??? -tója csakkk a biciklit az EU ÜGYÉSZSÉG A NYAKÁRA-de még azt is vizslathatnák mit soppingolt a lévai az alijevával-mert hogy rendesen adtak magukra az biztos.A magyar családok meg otp hitelből indítják a gyerekeiket iskolába!!!D
tudode
Már az EU-nak is TELE VAN A NEMI SZERVE a POLITIKAI KALANDOR szócsöveivel.
.
Lehet, hogy hűségesküt kellett tenniük egytől egyig, mint a Balog Orbán Viktorka apukájának, aki oszt beadta az Orbán Viktorkát az intézetbe, mert nem tudta eltartani.
.
Balogh Orbán Viktor / Fidesz aktivista / THUG LIFE / KRIMINÁLIS
www.youtube.com/watch?v=3fbxm6WlBDY
.
Aztán nemsokára
.
Apja intézetbe adta Orbán Viktorkát
www.borsonline.hu/aktualis/apja-intezetbe-adta-orban-viktorkat/79352
.
Oszt osszunk, szorozzunk, kik is TOLJÁK a szekerét a megélhetési sleppen kívül
.
Fidesz hívek kontra székházfoglalók - NolTV
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI&t=20s
.
A volt fiatal demokraták szintje a harácsolás, és a KI TUDJA MIHEZ, KIHEZ VALÓ HŰSÉG!!!
.
ÉRIK AZ AZ ÖNGÓL!

-
silber13
És természetesen ebben az akadályozásban kiemelt szerepe volt a Soros által támogatott MMOSZ-nek, vagyis a Magyar Mosómedvék Országos Szövetségének!!
human
Az Európai Ügyészséghez sem akarnak csatlakozni Orbánék. Meglepő? Nem.
Eladott Ország
@human: Ezért visítanak, mint a megszúrt malac.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/polt-1024x672.jpg
Ezt a szabadrablást, ennek a lehetőségét nem szeretnék elveszíteni, ezért hőbörögnek az ügyészség ellen. Jelzem, ezért adott utasítást az Orbán nevű is a Nyílt Kormányzati Együttműködés programból való kilépésre. A felállítandó európai ügyészség nem egy adott tagország belügyeibe akar ám beavatkozni, kizárólag a közösség pénzének elköltését vizsgálnák. Illetve fogják vizsgálni. Már csak azért is, mert az átlaghülyemagyarral ellentétben más uniós polgárok felháborítónak tartják, hogy a rengeteg támogatás ellenére Magyarország nem fejlődik, már amennyiben a visszafejlődést unortodoxul ki nem nevezzük fejlődésnek. Látják azt, amit mi is láthatunk, hogy ezeket a forrásokat – ami áttételesen a magyar polgárokat illetné meg, nem szétosztva, hanem a fejlődésen keresztül – néhány kiválasztott család teszi zsebre. Márpedig erre a pénzre az Orbán-rendszernek szüksége van. A hűséget megvásárolni csak így tudják, a saját luxuséletüket és a dédunokák anyagi biztonságát megteremteni is csak így lehet, és ami jelenleg mindennél fontosabb: a következő választást is csak ennek a pénznek a segítségével tudják megnyerni. Egyensúlyoznak a költségvetéssel, csak azt a pénzt nem lopják ki belőle, ami a feltétlen működéshez szükséges, minden mást kiszívnak. De a jövő évben nagy osztogatásba kell kezdeni, hogy az emberek elfelejtsék a hét évnyi rombolást. Béremelések, nyugdíjemelések és egyéb hangulatjavító intézkedések sora következik. Jövőre kevesebbet fognak lopni, de megéri, mert aztán amúgy is kifutnak az uniós források és akkor már nem lesz ok a közösség tagjának maradni. De ehhez meg kell nyerni a 2018-as választást és el kell kezdeni előkészíteni a kilépést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.