Szijjártó szerint a meghallgatáson a vártnál többen álltak ki a magyar kormány mellett.

Ha a magyar kormány nem ilyen politikát vinne a bevándorlás tekintetében, akkor nem került volna sor az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki meghallgatására – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A tárcavezető úgy vélte, már az elmúlt egy-másfél évben világosan látszódott, hogy a nyugat-európai politikai elit és emberek véleménye "elkezdett széttartani egymástól".

Nyugat-Európában az emberek "biztattak minket", azt mondták, bárcsak az ő kormányaik is így tennének, és "végre valaki felismerte az illegális bevándorlásban rejlő veszélyt".

Szijjártó szerint boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

Ezért egyáltalán nem volt meglepő, hogy a meghallgatáson a várakozásokhoz képest sokkal többen szólaltak fel Magyarország mellett, mint ahogy az sem volt meglepő, hogy "a minket vádoló, minket bíráló képviselők" szinte egyetlen konkrétumot sem tudtak felhozni – magyarázta.

Kijelentette: a meghallgatás "ugyanannak a boszorkányüldözésnek" a része, amelynek keretében rövid időn belül már negyedszer rendeztek meghallgatást Magyarországról.

Ha a magyar kormány nem ilyen politikát vinne a bevándorlás tekintetében, akkor erre a meghallgatásra sem került volna sor – közölte.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Petike! Mielőtt ilyen nagy szavakat használsz, gondolj a kötvényes bevándorlókra, aztán inkább szilencium! ( magayrul: kuss)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Petike aggódik, mert jól tudja mit műveltek keresztény testvérei anno a boszorkányüldözés idejében: máglyán fognak égni a fideszesek.
kissé felnőttem
Petike eljön az az idő is mint " a Szálemiek " zenés szinjáték, vagy rosszul tudom.
Máris vannak boszorkányok ja ? ajjaj lehet aggodni, akkor milliós zakó már nem lesz kukába dobva.
Nessy
Petike! Mielőtt ilyen nagy szavakat használsz, gondolj a kötvényes bevándorlókra, aztán inkább szilencium! ( magayrul: kuss)
RonaGyuri
a boszorkányüldözés az korrekt kifejezés, csak éppen arra, amit ártunk és qurmányunk művel! =))
Bár ha jól belegondolok a boszorkányoknak voltak jogaik, míg Orbán-üldözöttjeinek nem jár, sőt ha védekezni próbálnak, akkor azért is külön megrendszabályozzák! =))
bencemacska
Csak azt nem mondtad el te tarajos kakadu, hogy te vagy a boszorkány vagy én?!
Mert én úgy érzem hogy a te qurmányod üldöz engem!!!
bencemacska
"Nyugat-Európában az emberek "biztattak minket", azt mondták, bárcsak az ő kormányaik is így tennének, és "végre valaki felismerte az illegális bevándorlásban rejlő veszélyt"."
Név szerint?...
Jozefina
Remélhetőleg az egyik boszorkány petike lesz!!! Oh milyen jó a mágjyarakás!!!???
Nessy
@Jozefina: Miután a Kossuth teret teljesen lebetonozták, kiirtva minden növényzetet, remek hely lett autodafék rendezésére. :-))
qxy
Péter, hülye vagy. Ülj le egyes. Holnap küld be anyád, beszélni akarok vele.
kereső
Elő a rózsafüzért gyorsan,meg a szentelt vizet,te nagyon hüjje.!Az a nagy baj,hogy ott a néppártban is vannak bizonyára korpás hajuak, és csak ezért támadnak benneteket, nem azért,amiért igazán kéne: a jogállam lebontásáért, az alkotmány megpuccsolásáért, az európai adófizetők pénzének ellopásáért, a saját országotok mindennapi kiárusitásáért.
szép új világ
A tudósítás mögött az MTI áll, ami köztudottan gyártja, nem pedig közli a híreket.
kokopelli
@bencemacska: várgyá mán egy picinyt! A nyugati országoknak kell egy kis idő,
amíg a "zembereiket megnépszavatatják",hogy akarják-e a "magyar-utas" példát,
amit mindíg is hiányoltak!A veszély az,hogy a röhögőgörcstől transzba esett polgá-
rokkal lesznek tele a kórházak!
csipetke
Szíjjártó olyan sötét,hogy hozzá képest a néger farka a kéményben atomvillanás...Ha a gazdája széllel szemben pisál,akko' hülye,de sajnos mi isszuk meg a levét.Tulajdonképp nem Magyarország ellen folyik a boszorkányüldözés,hanem a kicsi, megalomániás ember ellen.
Nessy
Péter fiam, mit mondott Könyves Kálmán királyunk? Boszorkányok pedig nincsenek! Ergo nincs kit üldözni! Az hogy üldözési mániátok van, az más téma!
papa.49
Szargyártó ez már megint csak BŰZLIK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.