Győztek a tüntetők! Rogán Antal bement a Kossuth Rádióba, és döbbenetes bejelentést tett. A Fidesz is levonta a konzekvenciát. Rogán Antal bement ma a Kossuth Rádióban, és elmondta a jó hírt. Azt, amire mindannyian vártunk, és ami miatt a tüntetés valóban elérte célját.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Én mikor meglátom ezt a halszemű meztelencsigát azzal a gonosz szájával , és ahogyan folyik ki belőle a szar , szóval nagyon ideges leszek . Mikor megy már börtönbe?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezt elmondhatta volna egy helikopter fellépőjéről is. Odaúton egy esküvőre. Esetleg már visszafelé, hóttkokszosan.
Értelme kb. ugyanennyi lenne.
Nessy
Tóni! Hol az a 16 milliárd? Azt is elloptátok? Mert te tudod az összeget, de mi egy centet sem kaptunk belőle! Csak nem a Farkas Flóri, vagy Matolcsy vette át "fidesz féle megőrzésre"??
Grafix69
Én mikor meglátom ezt a halszemű meztelencsigát azzal a gonosz szájával , és ahogyan folyik ki belőle a szar , szóval nagyon ideges leszek . Mikor megy már börtönbe?
bencemacska
Én viszont azt gondolom, tonyó tud valamit!
Tudja, hogy Soros mennyi pénzt küldött a tüntetőknek. Ami hozzájuk nem érkezett meg, ezért voltak kénytelenek kalapozni!
Tehát, ha tonyó tudja, netalán látta is azt a pénzt, de a címzettek nem kapták meg, akkor neki azt is kell tudni, KI LOPTA EL útközben!!!
Csak nem ő maga???
bencemacska
@Nessy: ma, 15:24
Megelőztél, lassú vagyok!!!
Grafix69
@bencemacska: Azt nem lopja el mert annak egy gazdája van aztán ha keresi akkor nagyon hamar megtalálja . Inkább ír valami kis trükkös keresztény törvényt ,hogy jogilag a közpénzt vehesse el . Tóni okos lég olyan mint Tóni :)))
cikicakk55
@Grafix69: ma: 15:29
Én is így vagyok ezzel a féreggel. Annyival egészítem ki,hogy nálam még Balogh Atya látványa tudja úgy kiverni a biztosítékot,mint Csotrogány Tonyó . Annyi pénze van Sorosnak ami mondott és ez lehet,hogy igaz is,ám most erre a tüntetésre egy fillért sem küldött. Gondolom bosszankodnak is Orbánék,hogy a rendőrségi + kiadást közpénzből kellett kifizetni. Azért nem kell ám mindent a Soros szervezeteknek megköszönni. A tegnapi tüntetés egy 21 éves szinte még fiú fejéből pattant ki,még a választások éjszakáján. Gyorsan meg is írta a facebookra,ahol tegnapra országos megmozdulássá nőtte ki magát. Az ellenzéki pártok segítsége sincs benne,mert ők is úgy csatlakoztak be. Itt egyértelmű,hogy a Magyar fiatalok mutatták meg,hogy ők is itt vannak és most már elég volt. Tonyó! Tudomásul kell vennetek,hogy a Magyar fiatalokat sem megvenni,sem megrémíteni nem tudjátok. Ők nem Románok, nem Ukránok,nem Szerbek és főleg nem a megvehető és zsarolható cigányokból állnak. Nem kéne alábecsülni ezeket a fiatalokat. Ők nem akarják migránsként leélni az életüket egy idegen Országban,viszont nem akarják,hogy a jövőjüket egy korrupt,tolvaj kormány ellopja. Szartok ti még keserűt.
Grafix69
@cikicakk55: Értem és hidd el ezek a szemetek a saját népüket a saját hazájukban idegenként kezelik , ezek a senki bűnözők .
emerencia
@Grafix69: Tipikus oroszos mentalitás a saját honfitárs lenézése. Orbán is ezen minta átvételén dolgozik a belmagyarok között. Soha nem felejtem el azt az akkor kb. 10 éve a Kádári Magyarországon élő orosz hölgyet aki nem volt hajlandó a magyar kollégáival szolgálati útra menni a szülőhazájába mert ha ott látják, hogy orosz biztos, hogy zaklatásokkal kell szebenéznie.
csipetke
Ezt vajon saját kútfőből mondta,vagy a gazdi kiadta,hogy még Sorosozzunk egy kicsit,mert még nincs új ellenség.Annyira szánalmasak már ezzel a Soros-rizsával.Ez az "Ellenségképet a népnek" a Mein Kampf-ban jelent meg először,mert Hitler azt mondta,hogy így lehet kordában tartani a népet,ha félelemben él.Valószínűleg innen vette Finkelstein,aki orbánt "okosította.De már abbahagyhatnák,mert kiröhögtetik magukat,minket meg bosszant.
Desischado
@cikicakk55: Minden szavaddal egyetértek. Nagyon tisztelem azt a srácot, és mindenkit, aki ott volt, de nekem ez a hirtelen megmozdulás ekkora számban, - bizonyíték rá, hogy a nép nem ilyen eredményt akart! Már csak a csodában reménykedem, de nagyon el vagyok keseredve!
JAJMÁR
"Ami fontos: számtalan civil, mégpedig aktív korú civil, fiatalok és középkorúak mozdultak meg. Az a generáció, amelyiket nagyon nehezen szólítja meg a politika. És ez nagyon fontos, az eddig apolitikus réteg eszmélése. És az is nagyon fontos, hogy nem a kormánypártot, hanem az ÖSSZES pártot, a teljes politikai elitet – az ellenzéki pártokat is – azonnali változásra szólították fel. Belátták, a társadalom gondolkodó része belátta, hogy bizony a hatalmon lévő párt és az ellenzéki pártok összetartoznak. Az egyik a másik nélkül nem létezhet és nem lehet úgy változtatni az egyiken, hogy a másikat érintetlenül hagyjuk. Szerves egészről van szó, egyetlen organizmus, közös tápcsatornával, közös tüdővel, közös végbélnyílással. Azt hiszem, ez a legfontosabb felismerés és ez mindennek az eredője. Ennek felismerése nélkül nem lehet semmin változtatni. Így már igen. Ha összefogunk és kitartunk.

Nem feltétlenül a tüntetések hozhatnak eredményt. Legalábbis nem úgy, hogy az összegyűlt tömegtől úgy megrémül a kormány, hogy kiírnak egy új választást, vagy önként koalíciós kormányt hoznak létre. Nem fognak. Ragaszkodnak a gennyes módszerekkel kicsikart hatalmukhoz, ragaszkodnak az összerabolt vagyonukhoz és főleg ragaszkodnak ahhoz, hogy soha ne kelljen elszámolniuk a bűneikkel, ne kelljen bíróság elé állniuk"

kolozsvaros.com/2018/04/15/amilyen-az-ur-olyan-a-szolgaja-gondolatok-a-tuntetesrol/
cikicakk55
@Desischado: ma 7:56

Én is így vagyok ezzel.Nagyon büszke vagyok a magyar fiatalokra. Őket nem félemlíti meg orbán a Soros és a Migráns dumával.Ezek a fiúk,lányok pár éve még gyerekek voltak és gondolom élénken emlékeznek amint szüleik egyre elkeseredettebben próbálták Őket iskoláztatnii,megteremteni a minden napra való élelmet és az alapokat legalább.Ők bár gyerekek voltak,de érezték a saját bőrükön is ahogy süllyed az ország lefelé . Örömmel tölt el,hogy ilyen rengeteg embert,fiatalt megtudtak mozgatni és most látszik igazán mekkora csalás volt az egész választás.Most kiderült,hogy a 2/3 nem a nép véleménye volt,hanem a megvett határon kívülieké és a médián keresztül a rettegésig fejlesztett agymosásé. Féltem a fiataljainkat,mert Ők nem fognak megállni.Amennyiben a kormány marad ezek, a békés fiatalok megmutathatják azt is,milyen az ha túlfeszítik náluk a húrt.A mi korosztályunk már a szülők,nagyszülők korosztálya és bizony nem szeretném,ha a fiaimnak,vagy az unokáimnak véres harcokat kéne átélniük. Orbánnak túl nagy a tét,és ismerjük már annyira,hogy az Ő pribékjei pár százan is képesek lángra gyújtani Budapestet. Érdekes,hogy 100.000 ember békés tudott maradni,még pár száz börtönből szabadult,és a foci lelátókon edződött vad szurkoló közt mekkora a különbség..
Eriksson
@cikicakk55: tegnap, 17:03
Azt írod, hogy " Annyi pénze van Sorosnak ami mondott és ez lehet,hogy igaz is,ám most erre a tüntetésre egy fillért sem küldött."
A Pestibulvár.hu-t olvasva ezt találtam:
" összetehetjük a kezünket, és szívből megköszönhetjük Soros Györgynek a segítségét abban, hogy a magyar és magyar között húzódó szakadékot áldásos munkával betemette, hogy a fotelből az embereket kimozdította, pedig ezt a sok pénzt annyi másra is fordíthatta volna, ő mégis úgy döntött, minket támogat.

Hálásak vagyunk neked, Gyuri bácsi!"

Most hogy is van ez?
JAJMÁR
@Eriksson: Az egyik hazudik. Szerinted melyik?
Á, ne válaszolj, tul.képpen nem érdekel.
Eriksson
@JAJMÁR: cikicakk figyelmét hívtam fel az ellentmondásra.
cikicakk55
@Eriksson: ma 9:31

Szerintem ez úgy van,hogy a Pestibulvár.hu kombinált.Én is olvastam azt a cikket és addig el is hiszem,hogy sokat köszönhetnek a civil szervezetek neki. Én konkrétan erre a szombati tüntetésre gondoltam,amire Sorosnak egyetlen fillért sem kellett költenie.Ezt a 100.000-es tömeget az Ő segítsége nélkül a Magyar fiatalok kezdték és teremtették meg.legjobb bizonyíték rá,hogy a tüntetésen kalapozták össze a színpad, a világítás és a kihangosítás árát. Nem voltak fizetett buszoztatások,sem közpénzből sem pártpénzből a vidékieknek. Ez is a facebookon szerveződött minden segítség nélkül. Itt mondhat bár mit bár melyik online híroldal ezt a szombati tömeget maguk a Magyar fiatalok oldották meg,egy fillér segítség nélkül. Ez azért is nagy öröm,mert ,kiderült,hogy vannak még olyan emberek az országban,akik nem a pénzért politizálnak,nem a pénz miatt csapódnak egyik párttól a másikig. Ebben az országban ameddig ez a kormány van és ez az ellenzék,itt nem lesz változás. Csak is ettől a friss generációtól várhatjuk,hogy Ők tesznek valamit.Az meg sem döbbent már,hogy egy online felület legalább megpróbálja ebbe is belekeverni Sorost. Mondjuk a Pestibulvártól pont nem ezt vártam,de ez már az én problémám. Nem véletlen lógok a propin a legtöbbet.
JAJMÁR
@Eriksson: Igen, tudom. De nyilvánosan, én pedig tudok olvasni :)
Azért van egy tanácsom: keress - és mások is - hiteles portálokat. Nem fontos minden zagyvaságot "értelmezgetni".
Eriksson
@cikicakk55: Kicsit kételkedem, hogy a fiatalok mindezt anyagi segítség nélkül meg tudták oldani, de ha te ezt elhiszed, legyen.
Kizárólag a propin lógni nem túl egészséges a jólértesültség szempontjából, mert elég egyoldalú a hírfolyam. Ahhoz, hogy az ember megértse a világot, többfelől kell, hogy informálódjon.
Eriksson
@JAJMÁR: Tégy te is tanácsod szerint.
verőce21
Győztek a tüntetők? - Nagyon jó és megnyugtató hír ez a nekik.
Grafix69
@Shikari: Rogánra? ( ott volt propaganda miniszter nem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.