Elképesztő videót töltöttek fel nemrég a Facebookra: részeg angol szurkolók megtámadtak egy orosz rendőrautót, az egyik a tetején ugrált. Ami ezután történt, az nem ismert a nyugati szemeknek!

„Ez nem Anglia”: brutálisan összeverték az orosz rendőrök a részeg angol szurkolót, miután autójukra ugrott (Videó)

A két huligán, akik állítólag az angol válogatott miatt érkeztek Oroszországba, láthatóan erőteljesen provokálták az orosz rendőröket: az egyikük még a terepjáró tetejére is felugrott, míg a másik a tetőt csapkodta.

A rendőrök erre kipattantak az autóból, és kegyetlenül elverték a részeg angolokat. „Az angol szurkolók elfelejtették, hogy ez az orosz rendőrség” – írja a videó felirata:

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem szeretnék olyan látszatot kelteni, hogy a ruszki rendőrök haverja lennék. De a brit""szurkoló"" csak azt kapta, amit egy részeg állat, a rendőrséggel szrmben, kiharcolt magának. Miért is kéne egy orosz (egyébként is brutális) rendőrnek egy részeg, bármilyen nemzetiségű barom ilyetén viselkedését tolerálni. A mieinknek is így kéne honi barmainkkal bánni. És akkor a stadionjainkban is "" angliai"" tipusú szurkolás lenne.
RonaGyuri
gondolom az angol rendőrök majd törlesztenek a legközelebbi részeg ruszkinál! =))
Sámannus
Ha feldugják neki a gumibotot akkor jobb lett volna neki? Na ugye!
szep napot
Ez tiszta Loreal (mert megerdemled). A szurkolo kulonben szinten orosz volt (lehet,hogy Angliaban elt?!)
Mint a mondasban: A sor nem ital, az orosz rendor nem ember, a medve (es az orosz rendor) nem jatek.
balos
Azt kapták amit a 2006-os nemzeti patkányok,csak ezért még a patkányok jártak bokáig a zsében!
Pegero
Hülyegyerekek azt hitték, az orosz rendőrök is elnézőek a babárokkal szemben?
Az EU birkalelkű rendőreinek is ezt kéne tenni, ha valaki a demokráciára hivatkozva nem fér a bőrébe!
lac008
De jó látni az ilyet nem ,mint nálunk a cigók a gumibotjával verik el a rendőrt és jókat röhögnek,rajtuk mert tudják,hogy megtehetik!
lópicigáspár
@Pegero: Tennék ők, ha ártunk és kormányunk nem a bűnözők oldalán állnának! Így meg, szolgálat előtt egy "leszarom tabletta", és tehet mindenki amit akar, főleg, ha fan!
ittott
örüljenek, hogy nem a kozákokkal húztak újat. Kaptak volna a kancsukával.
advocat
Egy dolog biztos. A részeg angoloknál nincs undorítóbb. Nemrégiben egy velencei (nem a Gárdony melletti) kempingben a részeg, üvöltöző angolok, még sötét éjjel is ordítoztak. A sörbár tulajdonosa - mert az biztos magánkocsma - nem vetette le a hangerőt az ordibáldából + részeg angol disznók (vegyesen!!!). A sok turista meg hallgatta, mert így aludni nehéz. És ezek még "békések" voltak. Magyarán. Hará oroszok! megérdemlik. Hátha valami rendet tanulnak!
Clavigo
@lópicigáspár: Plusz ,nálunk még alkottak egy " semmiségi törvényt is "... Kik is vajon...és kiknek az érdekében...( 2006 )
wagabund
az orosz rendőrök Lenin útmutatása alapján cselekedtek...nem lőtték le őket, csak bemutatták mi is a rend..

ugye arra a hírre emlékszünk, hogy több tucat migráns erőszakosan lépett fel orosz nőkkel szemben egy Minszki bárban... nos az ott szórakozó orosz férfiak elintézték a molesztálókat, ahogy oroszosan kell...a kiérkező rendőrök már nem láttak mást, csak vérbefagyott menekülteket. tanu sehol.
Pegero
@lópicigáspár: Szerinted az lett volna a normális reakció a Perlement előtt felsorakozott rendőrök részéről. hogy az őket provokáló csürhe közé lőnek gumilövedékkel és viperával jól kipicsázzák a höbörgő szarháziakat?
lópicigáspár
@Pegero: Nem! Éles lőszerrel lőttem volna közéjük!
Pegero
@lópicigáspár: Ez a jó válasz! Csak sajnálatos módon az EU azt a csürhét védi, akik most provokálják ezt a kormányt!
lópicigáspár
@Pegero: Itt az a kérdés, hogy Gyurcsány miért engedte, hogy a fidesz lángba borítsa a fővárost! Fasz volt! Már rég a sitten kellene rohadnia az egész fidesz bagázsnak, hogy ezt tették! Szar idők szar emberek!
Pegero
@lópicigáspár: Az a helyzet, hogy baromira nem vagy képben és ezért érzed magad szarul ebben a gönyürú kis országunkban!
terlasz
@Pegero: Az országunk tényleg gyönyörű, mint ahogy sok más ország is. Sajnos van okunk rosszul érezni magunkat, mert a díszletet nem tudjuk megtölteni emberhez méltó élettel, emberséggel. A humánum rombolása dívik, amit fentről irányítanak.
terlasz
Szegény idiótát nem sikerült megnevelni. Eddig!
Jozefina
Sajnos a rendőröknek lehetett igazuk. Az már más kérdés, hogy mennyire voltak brutálisak??
lópicigáspár
@Pegero: Volt szerencsém végig szolgálni minden rendszert! A legrosszabb a jelen állapot volt. Sajnos túlságosan is képben vagyok, Mélyebbről ismerem mint gondolnád!
Pegero
@lópicigáspár: Ha neked az szerecse, hogy már a gyilkos Kádár rezsimben is szolgáltad a hazát, lelked rajrta, csak ne légy rá büszke!
lópicigáspár
@Pegero: A Kádár-rendszerben sorkatonaként szolgáltam, mint több ezer tisztességes, becsületes honfitársam és nem tudom, miért ne kellene büszkének lennem rá! Gondolom neked édesapád, nem volt katona, hisz megvetnéd érte, vagy tévedek?
Pegero
@lópicigáspár: Elmondom neked, hogy édesapám már a 2. világháborúban páncélos katonaként szolgált, jómagam pedig akkor voltam katona, amikor Czinege Lajos hadseregtábornok, magyar kommunista pártfunkcionárius volt a Magyar Népköztársaság honvédelmi minisztere és nem vagyok büszke rá!
Shikari
@Pegero: Gratulálok a papihoz. Nem sok páncélos egységünk volt. Toldi Turán a végén Zrínyi. És a híres Bilnitzer Ernő.
Pegero
@Shikari: Az egység nevét, ahol szolgált nem tudom, csak azt, hogy Nimród tankja volt.
Shikari
@Pegero: A hazáért! Tiszteletem az övé. Nagyon kevés egységeinket az oroszok morzsolták fel.
dr. prédikátor
Szerencséje van a baromnak hogy csak a rendőrök osztották ki és nem a specznaz!!!mert akkor még a szart is kiverték volna belőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.