Újra csillant egyet a külügyminiszter diplomáciai érzéke. Szijjártó Péter az osztrák Pressének adott interjújában reagált arra, hogy Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter az uniós források megvonásával fenyegette meg Magyarországot és Lengyelországot, ha továbbra sem viselkednek szolidárisan.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vitatkozni csak érvekkel és tényekkel lehet, ami Szijjártónál hiánycikk.
Már egymillió euró a kerítés? Lesz az még több is verbálisan!
Ma már bárki, bármit mond a kormányzatunkra és Orbánra, az nyomást gyakorol, politikai támadást indít, migráció támogató.
De amiről szó van, azt egy épkézláb mondattal nem tudja megcáfolni, megindokolni, érvelni az igaza mellett.
Egy óvodás jobban tudja megmagyarázni miért akar csokit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Jellemző! A zselés kakadú megint hozta a formáját!Ennyit az észbeli képességeiről!!!
RonaGyuri
A kakadú megfenyegette Toncsiékat?

a derék külgarázda nem csak nem-létező diplomáciai érzékét csillogtatta de arrogáns pofátlanságát is

A 444.hu számol be arról a cikkről, ami „Szijjártó Péter az osztrák Pressének adott interjúról” számol be.
Nos a cikk nem csak – ahogy a 444.hu fogalmazott -: „Ungarns Außenminister: „Das ist eine Erpressung, wir haben es satt“”, de ennek szerencsétlen baromnak a lelkivilágáról is árulkodott. Nem igazán zavarta, hogy valójában hülyét csinált magából.
Azonban a kinyilatkozás ennél is továbbment, s lényegében durván megfenyegette a Rogán-Habony vállalkozást. Igaz úgy fogalmazott, hogy „Magyarországon következményekkel kell számolnia annak, aki jogalap nélkül segít valakinek menedékkérelmet beadni, mert nemzetbiztonsági érdekeket sért.”, ami kicsit más, de a nemzetbiztonsági kockázatok emlegetése ….
Nessy
Vitatkozni csak érvekkel és tényekkel lehet, ami Szijjártónál hiánycikk.
Már egymillió euró a kerítés? Lesz az még több is verbálisan!
Ma már bárki, bármit mond a kormányzatunkra és Orbánra, az nyomást gyakorol, politikai támadást indít, migráció támogató.
De amiről szó van, azt egy épkézláb mondattal nem tudja megcáfolni, megindokolni, érvelni az igaza mellett.
Egy óvodás jobban tudja megmagyarázni miért akar csokit.
Clavigo
Tahóságban nem maradhat el a kevlárbugyis Főnöke mögött..
vacsi
Teljesen igaza van! Mi a fenéről kellene vitatkoznia Sorossal, akinek egyetlen célja, hogy Magyarországot tönkretegye?!
karma1
@vacsi: Je, te ki a franc vagy? Koszi, de nem kerunk beloled, van mar egypar hulye sajat trollunk, ok is eleg idiotak...:o))
Eltunhetsz oda, ahonnan elobujtal. Jelentsd a fonokeidnek, hogy itt mar telitett a piac...:o)))
karma1
@RonaGyuri: @Nessy: Es vajon arra sosem tette fel neki senki sem a kerdest, hogy vajon a nemletezo Soros-tervrol Soros Gyorgy akar-e BESZELGETNI??? (Nem vitatkozni, mert a vita az ket egyenlo IQ-ju egyent feltetelez, ezek meg nem lennenek egyenloek, egy Empire State Building nagysagu embernek kellene leereszkednie egy banyaszbeka segge alatti szintre, ha barmilyen parbeszed letrejonne koztuk. De nem fog.
magyarbakancs
@Nessy: "Vitatkozni csak érvekkel és tényekkel lehet, ami Szijjártónál hiánycikk."
Ki egészíteném a mondatodat ha meg engeded.
Hallucinációval,téveszmével nem lehet vitatkozni.
Azt kezelni kell megfelelő intézetben.
Mondjuk az IEMI-ben
Commenter
@RonaGyuri: wir haben es satt genau wir haben es auch satt. Mit szijjarto und orban. Jetzt reicht es!
magyarbakancs
@vacsi: "Teljesen igaza van! Mi a fenéről kellene vitatkoznia Sorossal, akinek egyetlen célja, hogy Magyarországot tönkretegye?!"
Már rég megtehette volna ha akarná.Van a világ gazdaságra akkora befolyása,hogy meg roppantaná a kemény magyar forintot.
Nessy
@magyarbakancs: Pártunk és kormányunk esetében reménytelen kísérlet lenne!
kereső
@magyarbakancs: a "kemény "magyar Ft köszöni szépen jól van.Mivel árfolyama ma reggelre a 327,17Ft/Eur-ra ugrott, igy úgy döntött,hogy ágyba kéri a reggelt. Mindezt azután,hogy egyik hitelminősitő sem változtatott az ország adósságbesorolásán, ellenben szijjártópapagáj,a magyar külügyminiszterek legdiplomatikusabbja nyilatkozott.És azt találta mondani többek között,hogy a francia elnök az Európai Únió egységének megbontásán dolgozik. Véletlenül nem ti vagytok azok ?Rákenitek ismét másokra azt amit ti csináltok?
kereső
@Commenter: ebben a "viccben" semmiféle tréfa nincsen.Keresztény ország mi? 150 év alatt nem lettünk törökké,nem lettünk iszlám vallásúak, na majd most.Jól mondta orbán 2010-ben.Olyan országot épitenek,amelyre nem lehet ráismerni.Nyolc év elmúltával teljesült az igérete.
kereső
@Commenter: mi a szent szart keres MÉG mindig az a parlementben,aki tényleg ellenzékinek tartja magát?És nem csak!! szavakban az. Van még ilyen?
Commenter
@kereső: érdekes multikultit építget: török, nomád, muszlim, keresztény. Nincs itt valami aprócska ellentmondás. Az nem zavarja hogy török hódoltság volt, ahogy írod is? Ha ez kell a hatalomban maradáshoz akkor nyilván nem.Egyébként hódoltság ide vagy oda, a törököknek többet köszönhetünk mint ennek a szellemi fizikai toprongynak aki épp szkanderező magyarokat nézeget Kirgizisztánban miközben az eü, szakértő szerint is életveszély van a Honvéd kórházban és nem csak ott. Ja és ma van a Horthy emléknap is...
Meddig mehet ez így és fel fog e robbani?
kereső
Ja,most olvastam a jó előbb Demeter Márta exmszp-jelenleg lmp-s képviselő nyilatkozatát."Az lmp nem támogatja a Sargienti jelentést".Köszönjük Márta.Te állitólag azért hagytad el az mszp-t,mert tele van kollaboráns árulókkal.Tükörbe néztál már ma?
Commenter
@kereső: Nincs ilyen. Ez a honvéd k. helyzetével végképp eldőlt. 72 óra eltelt és egy szavuk nem volt. Már rég az utcán lenne ha volna, és nem a parlamentben és nem csak a szavak szintjén politizálna.
Commenter
@kereső:na a fiókpárt lmp az valóban a vicc kategória.Ha nem lennének ki se kellene találni őket, a gusztustalan up-vel az élen.
kisrigó
@RonaGyuri: Természetesen a "mi kutyánk kölykére", meg a gyevi bíróra nem vonatkozik az új törvény, pláne nem visszamenőleg. A jövőre nézve majd kreálnak maguknak "jogalapot" (országgyűlési többség, igazságtalan igazságügy miniszter, no meg a fényestekintetű!) Az ő szemszögükből nézve már van egy jogalap: a pénz!
Commenter
@kereső: ha képviselő és orvos lennék, most biztosan a honvédban lenne a helyem és nem a nomád játékokon vagy épp mallorcán...két szelfi közt...de biztos vagyok benne hogy van az (ellenzéki) képviselők között orvos...nem is egy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.