Kedd haj­nal­ban egy 25 éves nő vesz­tette éle­tét a bécsi fő­pá­lya­ud­va­ron. A rend­őr­ség köz­lése sze­rint az ál­do­zat fi­vére vég­zett a nővel, akit egy Af­ri­ká­ból szár­mazó, spa­nyol ál­lam­pol­gár­ságú, de Bécs­ben élő férfi­ként azo­no­sí­tot­tak. A Kronen Zeitung megpróbálta röviden összefoglalni a tragédia hátterét. A gyilkosság gyanúsítottja egy 21 éves, Afrikából származó, ám spanyol állampolgár férfi, aki már több hónapja Bécsben élt. A feltételezett elkövető családja Nagy-Britanniában telepedett le, a gyanúsított két nővére azért érkezett az osztrák fővárosba, hogy megkeressék eltűnt bátyjukat. Ugyanis a 21 éves bevándorló az elmúlt hetekben nem adott magáról életjelet, egyes források szerint egy drogcsepész bűnbanda tagja lett. Kedden hajnalban aztán bécsi főpályaudvaron bekövetkezett a testvérek közti végzetes vita, amelynek végén a fiatal férfi előrántott egy kést, és többször beleszúrta azt a nővérébe.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@durbincs: Spanyolország mióta afikai állam? Mert akéselő és nővérei is, köztük az áldozat, spanyolok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
@durbincs: Spanyolország mióta afikai állam? Mert akéselő és nővérei is, köztük az áldozat, spanyolok.
Nessy
Már elnézést, de ez egy családi dráma. Semmi köze a terrorizmushoz. A közelmúltban történt családi drámákhoz itthon sem volt köze a terrorizmushoz. Bár osztrák volt a férfi, aki majdnem megölt egy egész családot.
Lepényleső
A cím borzasztó,de a ragozás nem jó,ráadásul a cikkben nem az van,ami a címszó.
Madácsi Pali
@durbincs: igy akár O1G is lehet indiai migráncs.
lópicigáspár
@durbincs: Akkor szerencsétlenezz le, ha én teszem! Én még nem bántottalak, gondold meg, akarod e, hogy megtegyem? A spanyol mióta afrikai migráns?
lópicigáspár
@durbincs: Látom nem megy jelző nélkül! Na ide figyelj te anyád barma! Segítek egy picit, de te akkora ökör vagy, hogy hiába is erőlködök, de megpróbálom, mert alapjába véve egy optimista ember vagyok! Olvastad a címet te ökör! Megértetted mit is ír? Dehogy is értetted! Vérbe borították... Ez azt jelenti ez esetben, hogy a szerencsétlen idióta leszúrta a saját testvérét! Hol van itt a vérfürdő te szerencsétlen jószág!? A vérfürdő ott kezdődik, hogy egy AK47-el belelőnek a tömegbe! Csak a szövegértelmezés már nem megy! De neked aztán mindegy, mert oly hülye vagy, hogy a betűk egymás után rakása is gondot okoz!
lópicigáspár
@durbincs: Látom anyád jó az ágyban, hisz minden nap leszopja a fél döglött halat! Magyar identitás? Ó te büdös bozgor! Miért nem próbálsz már kibújni a vezéred valagából köcsög jószág! Tán kívül kussolnál és összefosnád magad a friss levegőtől!?
lópicigáspár
@durbincs: Csak egy idézet a Belgától! Anyád temetésén baszd meg a halottat!
lópicigáspár
@durbincs: Legalább egy értelmes mondatot hozz össze te félnótás! Ámbár a féllel lehet túllőttem a célon! Ámbár nem várok többet egy magyarul se tudó bozgor megélhetési bérszavazótól!
lópicigáspár
@durbincs: Mily brutális önbecsülésre vall, hogy saját hozzászólására nyomja a tetsziket! Erről a verés kérdésről meg nyugodtan túlléphetsz keress valami újat. A családomra sose emelnék kezet, még ha neked ez ennyire fáj is! Nem úgy mint ami nálatok ott vadkeleten a Kárpátokon túl még dicsőség is! Azt is megvetem, aki kezet emel a a családjára, de neked ez tudom új, ugye bozgorkám! Nem vagy te más mint egy a magyart is csak ugató oláh!
lópicigáspár
@durbincs: Na jóccakát! Megyek aludni a szerető családom körében, te meg hányjad továbbra is a szart a pofádból! Ezért kapod a béred! :))
lópicigáspár
@durbincs: Előkerültél kiskancsó!? Hiányzik a szopacs!? Tán otthon már lerugdostak magukról?
lópicigáspár
@durbincs: Ó te Durex szégyene! Vagy tán lombik program félresikerült egyede? Legalább egy árva, értelmes, kerek, magyar mondatot sikeredne összehoznod! Mondjuk az is csoda, hogy büdös szőröstalpú bozgor létedre ennyire is telik! Szánalmas egy bunkó vagy te! Micsoda kiéhezettség kell ahhoz, hogy ennyiszer sorba állj azért, hogy lealázzanak!
kakaósbögre
ripost,mi?jó,hagyjuk.érdemtelenek még az említésre is.
lópicigáspár
@durbincs: Családon belüli nemi erőszak a szerencsétlen anyáddal! Épp most panaszkodott, hogy a bányaló jobban teljesít nálad te idióta köcsög! A te elméd a vezíred seggnyalásába roppant rég bele. A meleg szarig benyalás után már csak erre telik kisköcsög! Szerencsétlen egy jószág vagy buzikám! Nyomjad magadnak a "tetsziket", mert amit itt összefröcsögsz nem hinném, hogy rajtad kívül másnak is tetszik! Még anyád is szégyenkezik miattad és rég bánja, hogy nem nyelt le! Na húzzál vissza a vezíred seggébe, legalább melegen leszel! Jóccakát köcsög! Én rendes ágyba megyek aludni! És te? A valagrend lovagjai seggébe felváltva? Hogy nem zavarja a szaglásod a szarszag, egyáltalán hogy kapsz levegőt a meleg szar mellett köcsög!
anima
DIE, DIE, DIE!
Azt a telebaszott vériszamos kurva életbe!
Az a sok migráns (félős vagy, kisköcsög?... ezek a fideszes szutykok tényleg félnek mindentől - főleg az élettől - és majd Orbán pajtás megvédi őket - azt büdös kurva életbe !!!)

A fideszesek életre alkalmatlanok.
Mindent leuraltak, és csak félnek... egyfolytában.
"Ahol félelem van, ott nincs szabadság."
Csak félnek mindentől és mindenkitől - és nincs békéjük.
Soha nem is lesz, fideszes görények!
anima
A félősök próbálják megvédeni a kereszténységet?
Orbán fél.
A többiek meg félnek, hogy elvesztik Orbánt.

Tudod, az a baj, hogy a hivatalos kereszténység már vagy 1700 éve sátánista szutyok.
Nem hiszed?
Tedd fel a jó kérdést, és a jó kérdésre adott válaszból egyből meglátod.

Ki vagyok én?
A sokszor sokféleképpen meghalt ember - aki még mindig él.
Túléltem a saját halálom - sokszor..
Te tudsz ilyet - vagy valami ehhez hasonlót abszolválni?
anima
Szeretek meghalni.
Olyan békés, amikor elengeded, és Isten kezébe helyezed a sorsod további alakulását.
Szeretek meghalni.
Szerencsére már sokszor volt benne részem.
DE!
A gonosztevőkre gondolva: A halál angyala pusztító, és irgalmatlan - a mocsadékokkal szemben.

Van kérdés - mindentől félős fidesznyikek?
1magyar
Az még csak hagyján ha egymást nyírják! Hogy kaptak állampolgárságot?
karma1
@1magyar: ha ezt a kerdest felteszed, tedd fel utana mindjart azt is, hogy hogyan kapott letelepedesi kotvenyt es unios, minden nemzetre ervenyes utlevelet orbantol (habonytol) majdnem 40 ezer muszlim meg kinai? Mert akkor megkapod az elso kerdesedre is a valaszt. Egy csaladi tragedia NEM EGYENLO A TERRORIZMUSSAL, barmennyire is szeretned osszemosni a kettot. Magyarorszagon minimum 1 no vagy gyerek aldozataul esik a csaladban torteno eroszaknak.
solidedge
A tálaláson múlik minden. A ripost pedig ebben bajnok, ha migráncsozni kell. Arról fogalmam sincs, hogy egy családi belviszálynak mi köze a bevándorlás ellenességhez, de gondolom mivel a Ripostot a kutya sem olvassa ennek nincs is jelentősége. Hiányolom hogy ebben a stílusban nem tálal belföldi híreket. Például. Szomolyát vérbe borították, az egész Szomolya csupa vér!! Az elsődleges adatok szerint 2018. december 4-én, 18 óra előtt egy 31 éves férfi szóváltást követően késsel megszúrta 61 éves édesapját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. Vér, vér mindenütt!!!
sokanvagyunk
Nagy hiba itt migránsozni - Afrikát, spanyolt, britet meg Bécset emlegetni - szerintem világpolgár, aki keményen a határok eltörléséért dolgozik. :)
1magyar
@karma1: De akkor Orbán akkor is okosabb mint az egész unió vezérkara, ha nem eltartatja velünk a migriket hanem pénzükkel együtt engedi be őket.
anima
Nyilvánvaló, hogy a blogom elérhetőségét nem adom meg (durbincs, meg shikari félék miatt - nekem ne szard tele az oldalam a primitív buta suttyó szutykoddal!), de majd csepegtetek ide is némi infót, a "Hogy van az, hogy tényleg van Ő, és feltámadás, és örök élet, meg ilyenek." témakörben.
anima
Addig is hallgassunk zenét.
A zene. Az élet. A művészet. Fontos!

Pl. legyen most Afrika: www.youtube.com/watch?v=k8AgERfCW7k&list=RDk8AgERfCW7k&start_radio=1
karma1
@1magyar: A Joisten aldjon mar meg! NEM AZ ORSZAGNAK HOZZAK BE A PENZT, hanem 2 darab ugyvedi irodanak, amik (mindketto) rogan-habony felugyelete alatt mukodik. Oda befizeti a VALOBAN terroristagyanus alak a 300 000 eurot, es ezt habonyek elteszik zsebre, majd letelik az 5 ev, ami alatt lejar az 5 eves futamideju kotveny, es a MAGYAR ADOFIZETOK ZSEBEBOL FIZETI VISSZA EZ A RABLOBANDA a potencialis terroristaknak. Mert akiket orban beengedett, azok kozt rengeteg lehetseges terrorista is rejtozkodik, akiket senki mas, csak orban szabaditott ra az Uniora, unios utlevelet adva a kezukbe, amivel eletuk vegeig szabadon jarhatnak minden olyan nyugati orszagba, ahova orban nelkul soha a budos eletbe nem kerulhettek volna be, mert valami vaj van a fuluk mogott.
Ezeket a penzeket te, meg a 88 eves Mari neni, meg a fellabu rokkantnyugdijas, meg a nagycsaladosok, kozmunkasok adojabol fizetik vissza!!! Mikozben ezek a penzek sohasem gazdagitottak a magyar gazdasagot, azonnal kivandoroltak ezek a penzek offshore cegekbe, meg Svajcba, maganszamlakra.
Mi a szartol vedett meg teged az az "okos" orban, mondd mar meg???
Felfogtad, hogy nem lesz nyugdijad, mert 4 evvel ezelott orban kivette az alkotmanybol a nyugdijhoz valo alapjogot? Ezentul a nyugdijat nem KOTELEZO adni, mint eddig kellett, hanem ha orban kenye-kedve ugy hozza, akkor ADHATO! Mert azok, akik megtermelhetnek a nyugdijravalot a gazdasagban, mar regen nyugaton dolgoznak, ott fizetnek adot...Nezzed csak sokat az M1-et, onnan jon ennyi hulye informaciod, mar latom...:o(((
Rettenetesen sajnallak, nem ezt erdemelne a magyar...:o(((
1magyar
@karma1: A nyugdíjhoz való jogot sosem bocsájtjuk meg neki. Azok a pénzes terroristagyanús elemek meg elsősorban őket fenyegetik hosszú távon.
Mert a pacsibarátot 1 órán belül kinyírják ha ellentmondanak.
A visszafizetésben igazad van.
karma1
@1magyar: Nem rad vagyok duhos, hanem ERTED... Meg azokert, akiket rendesen atb@sz orban. Nagyon sokan vannak, es egyre tobben lesznek. Nem ezert fizeted az adodat, az biztos. Engem nem erint, de a csaladtagjaimat, a barataimat igen. Foleg, hogy tavalytol kezdve beleptunk a nyugdijaskoruak soraba, es most szembesulnek az otthoniak olyan tenyekkel, amikrol almodni sem mertek volna 10 evvel ezelott, hogy megtortenhet.
kokopelli
@Mirabilis: és még a kutyab@ßó kérdezi,hogy hogyan kaptak állampolgárságot?
A spanyolok? Az EU-ban vannak nem kell nekik,mert a magyaroknak sem kell!
Nagy az isten állatkertje,de a Ripost és a bértollnokok még élnek!!
karma1
hahaha, a hulye budos halfarok szofosasban es identitaszavarban szenved! Igy aztan lapos szarkent azt hiszi, hogy o a baracklekvar! ... Hat a szine mar megvan hozza - ...:o))))))))
vukkocska
csak azért nem csodálkozom a cikken és címén, mert durbincs tette fel. Nem kell mást néznünk, csak az esti híradóinkat, tele vannak öldöklésekkel. Durbincs már a rémhírterjesztéstől sem riad vissza, ahogy látom. Egy embernek csak 4 és fél liter vére van, ennyiből mér körbemaszatolni sem lehet egy pályaudvart.
vukkocska
@durbincs: Muszáj mindig ilyen totális bunkónak lenni? Persze, senki nem tud kibújni a saját bőréből, a kulturált bejegyzésre is csak bunkósságokat és hülyeségeket tud írni. Meg értelmetlent.
kokopelli
@Mirabilis: én is azt kérdem! Annyira primitív,hogy a Mackó kutyám nem pisálná le!
Írjon,ha megfizetik érte! Ahhoz hogy megsértsen valakit,ahhoz az IQ-ja nagyon kevés!
Egyetlen kiscsoportos óvodás sem tud engem megsérteni,hát még egy magát prostitu-
áló gyengeelméjű, külföldi, fizetett barom! Ismétlés a tudás anyja,de ez a halom ß@r
árva! Az is lehet,hogy szerkesztőségi alkalmazott,de az meg "propellert"-t minősítené!
lópicigáspár
@durbincs: − − • • / • • • − • − − • / • • − • • • • − − − − • − / − • • − − / − − • − − • − • − − / • − / • − • − − − − • • / − − − • − • • • • • − • − • • • • − • • •
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Te ritka nagy hülye vagy...!!!A fekete pákó meg magyar mi??? mert van magyar papírja...az ilyen teféle majmoknak a feketékkel együtt nincs hely Európában!!!
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: Neked is...talán ha tudnál szöveget értelmezni!!! hol olvasod hogy spanyol??? csak spanyol állampolgár,amit a hozzátok hasonló libsik miatt kapott meg ő,vagy a családja!!! mellesleg...
www.krone.at/1843921
odakattintasz ..és megállapíthatod hogy valóban vérbeli spanyol vonásai vannak,igaz???
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: miért,talán találtál valamit az írásomban ami nem igaz??? Cáfolj...ne közhelyes baromságokkal dobálózz!!!
lópicigáspár
@Pálinkás Pál: A fényképeken, amelyet lehozott a Kronen egyértelműen látszik, hogy nem korom sötét fekáról van szó. Barna, de semmivel sem barnább egy átlagos déli spanyolnál. Egy ismerősöm a családjával Ghánában dolgozott mérnökként. Ők Magyarországon született tősgyökeres magyar szülők gyermekei. Furcsa mód legkisebb gyermekük kinn született Afrikában. Még furcsább, hogy kérdés sem volt, hogy magyar állampolgár legyen a csöppség és még csak fényt sem kapott! Hófehér zöld szemmel, szőke hajjal, mint az édesanyja! A Te szövegértelmezésedben, ha hazajön afrikai migráncs lesz? Nálam NEM! Ez a féreg egy drogos barom volt aki leszúrta a saját nővérét! Nem terrorista, nem bantu feka és ráadásul nem vérfürdő! Spontán drogos idióta! A ripost kicsit túllihegte az esetet. Javíts ki, ha bármelyik mondatom nem állja meg a helyét!
Részemről ez a cikk lezártnak tekintetik! Lehet ezt húzni, nyújtani magyarázni, a tények tények maradnak, csak vannak akik egy "picit" színesítenek rajtuk.
Macskaszem
Ne felejtsük el, hogy saját vérükkel borították be a pályaudvart, kár ezt tovább ragozni. Magyarok is szoktak családot irtani, meg családon belül erőszakoskodni, ez nem kifejezetten migráncs szokás.
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: Hát...nagy bajok lehetnek a szemeddel ,ha a képen lévő egyedet te délspanyolnak nézed...
tudode
Ez a hír annyit jelent, hogy "eggyel" több terrortámadás történt Németországban, de nem csak mostanában, mióta itthon ÜVÖLTÖZIK a migráncsokat
.
Nézzük csak:
.
---- A terrortámadások magyar áldozatai
24.hu/kulfold/2006/04/27/terrortamadasok_magyar_aldozatai/
.
"""1985. december 27. – A bécsi Schwechat repülőtéren az izraeli fellépésre utazó előadóművész, Szegedi Molnár Géza arab terrortámadás kereszttüzébe került. Vétlen áldozatként gerinclövést kapott és deréktól lefelé megbénult."""
.
A hírrel egyidejüleg kedvenc színészem, SZEGEDI MOLNÁR GÉZA története jutott eszembe, mert rossz időben, rossz helyen volt. Ennyi!!!
.
Terrortámadás nem csak a Charlie Hebdó óta létezik, illetve azóta mióta a kaKUKK fióKÁNK rájött arra, hogy a migráncsokból is lóvét lehet "csinálni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.