Donald Trump aláírta a mentőcsomagot, aminek keretében az amerikai családok 3400 dollár azonnali készpénzt kapnak. A legutóbbi hírek szerint Steve Mnuchin pénzügyminiszter egyszeri, 3000 dolláros támogatást tervezett, de ezt az összeget megemelték az amerikai családoknak, valamint újabb, 4000 milliárd dolláros támogatást a vállalatoknak. A mai napon mind a demokraták, mind a republikánusok jóváhagyták. Ezelatt Magyarországon az Orbán-kormány egy fillért sem ad a már most bajba jutott családoknak, dolgozóknak. Fizetési halasztásokat adnak holott azonnali készpénzt kellene biztosítaniuk a bajba jutott magyar embereknek.

Forrás: afp.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: A magyar kormány keresztényi álláspontja, "ne csak halat, hálót adjunk az embereknek". :) közben,pld. az utolsó hálóval halászó, halász dinasztiáktól elvették a jogot,hogy hálóval halászhassanak.
te ebböl finanszíroztad a kétséges tallini pecód? mit kapsz soronként?te hazudós ,tallini tutajos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Milyen jól jön ez a járvány azoknak az amerikai szegény családoknak, akik egyik napról a másikra tengődnek. Életükben nem láttak ennyi készpénzt egyszerre.
division
@Eriksson: Ez nálunk sem lenne másként. Egyébként meg elég szomorú az, ha valaki mondjuk 40-50 éves koráig képtelen volt annyi pénzt tartalékolni, hogy legalább 3-4 hónapot lazán kibírjon, akár családostól is. Szívesen összeszámolnám pl. a cigire meg a piára költött pénz teljes összegét eddigi életük során. Nem akarok általánosítani, mert vannak akik tényleg nem tudtak, de szerintem a többség simán elvert főleg ezekre súlyos százezreket.
Eriksson
@division: Valóban, a legszegényebbek között van a legtöbb dohányos és alkoholista. Holott... Ezek a szerek igencsak luxusáron kaphatók.
fahrenheit451
Hirtelen már nem téma a migráció.
Olyan jó, hogy nem vagyok olyan hülye, mint a fideszesek.
Nem érzem úgy, hogy Isten segített nekem ebben.
Én, magamtól vagyok normális - senki nem segített nekem ebben.
Magamtól vagyok jó ember.
Magamtól hiszek Istenben.
Magamtól vagyok zsidó.

Én akarok mindent - jót és rosszat !!!
fahrenheit451
Én annyit tudok, hogy miattam egy magyar ember sem halt meg, míg Orbán Viktor miatt TÍZEZREK !!!
Orbán Viktor miatt ezrével haltak meg jó magyar emberek, haltak ki családok, szenvednek, nélkülöznek emberek, akik mindannyiunk fellőségge.

Orbán Viktor magyar tömeggyilkos.
Eszerint kell kezelni a továbbiakban.

Ahogy lehetőségem adódik rá, megölöm puszta kézzel - felszabadítva a magyar népet, nemzetet.
Úgy megkínzom, hogy vért fog hányni a halála előtt a büdös dagadt disznófejű nagyúr.
verőce21
A magyar kormány pedig a vállalkozásokat támogatja 600 milliárd likvid pénzzel, hogy a munkavállalóikat el-, illetve meg tudják tartani!
verőce21
A magyar kormány keresztényi álláspontja, "ne csak halat, hálót adjunk az embereknek".
Pálinkás Pál
@verőce21: na ne röhögtes...első lépésként rögtön megtámogatta a bankokat...igaz???
RonaGyuri
ez így durva csúsztatás ártunk és qurmányunk igenis, most is támogatja a családokat! Ahogy szokták: A SAJÁT CSALÁDJUKAT!!! =))
verőce21
@Pálinkás Pál: Hozzátartozik a pénzügyi szolgáltatások új dimenziójának és biztonságos bankolásoknak az elterjedéséhez...
verőce21
Nem úgy lesz az USA-ban sem, mint azt sokan szívesen értenék. Ez egy átlagérték.
Nem ám minden lumpen elemnek és frissen érkezett "menekült" latin-amerikai családnak a támogatásáról szól ez a történet...de nem ám!
Csak akik a tőzsdén be is tudják mindjárt fektetni ezt a pénzt!
Pálinkás Pál
@verőce21: micsoda??? az hogy a fizetési moratórium ,annak aki igénybe veszi nagyobb tartozást jelent??? te tényleg ilyen hülye vagy,vagy ennyire jól megfizetnek??
verőce21
@Pálinkás Pál: Védőhálót értettem!

Nem egészen ide tartozik valószínű, amit a fizetési moratóriumról írsz...
csak úgy....
@division: @Eriksson: ti csak arra nem gondoltok,hogy ezek a lecsúszott családok a ti szeretteiteket is tudják és fogják fertözni! kik terjesztették a feketehimlöt,pestist...stb. járványokat a középkorban amik nem válogattak gazdagék és szegényék között.
azt köne megbeszélnetek,hogy miért van ennyi szerensétlen lecsúszott család az országban,mikor a gazdaság (állítolag) multkor még dübörgött.
csak úgy....
@verőce21: A magyar kormány keresztényi álláspontja, "ne csak halat, hálót adjunk az embereknek". :) közben,pld. az utolsó hálóval halászó, halász dinasztiáktól elvették a jogot,hogy hálóval halászhassanak.
te ebböl finanszíroztad a kétséges tallini pecód? mit kapsz soronként?te hazudós ,tallini tutajos.
36
Hogy ezt is megértem. Bezzeg az USA! Most már nem, fúj Donald Trump.
36
Csak azért arra is gondolni kell, hogy ezzel az USA adóssága is nő. Persze az embereken segíteni kell, ez természetes.
Yoda69
Ez a fizetesi moratorium is fabol vaskarika. A kamat tovabb halmozodik, az inflacio pedig most fog majd felporogni.
csak úgy....
@36: eszem a szíved,hogy te még mindíg az amykért aggódsz ...
azt minden fideszes magyar tudja,hogy kik és mit baxtak el nyugaton a járvány kezdetén,meg úgy mindent,amiröl nyugat tehet ,közben egy csomó dologról megfeletkeznek! azok a ki..ott (most üres) stadionok,a távpöfögészeti tovalötyögö,ami szintén milliárdokba került és lehetne sorolni a tévedhetetlen miniszterelnök fölösleges hülyeségeit..., míg nem viszi falnak az országot,ti addíg bizakodtok?
peterkelemen
@Shikari: Ki a magyar emberek igazi ellensége? Az, aki elmondja a véleményét, tényeket közöl vagy az, aki álszent mondon elhallgatja a valóságot és folyamatosan kizsebeli a magyar embereket? Ez utóbbi Orbán Viktor, akinek a hobbiját finanszírozta idáig az a magyar nép, akiket most padlóra küld. Ki mondta, hogy 800 milliárdot herdáljon el sportlétesítményekre? Senki.Egy vadparaszt, makacs, korrupt ül a trónon, mert ez nem király, mivel nemesi vér sem folyik benne. Egy igazi bunkó, akinek van annyi esze, hogy hogyan lopja meg a saját népét és hogyan tartsa az uralma alatt a megtévesztett népet.
division
@csak úgy...: Ki sem fogunk mozdulni jóformán a jövő héttől úgy két hónapig (max. nagy bevásárlás, havi egyszer), és hozzánk sem jöhet senki be. Így talán meg lehet előzni azt, hogy bárkitől is elkapjuk. Nekem már nem élnek sajnos a szüleim, anyósom meg még szerencsére önellátó 80 évesen is, max. kimegy sétálgatni a kertbe, plusz délelőtt átmegy a kisboltba.
Nessy
Könyörgöm, vegye már észre mindenki a "ki a magyar, meg a mi fajtánk", nem pro kontra a másik fél, hanem jelenleg a vírus az ellenség, és annak sem pártállása, sem vallása, sem nemzete nincs!
Egy tény, hogy akár ellenzék, akár kormány ebből most politikát csinál (és sajnos per pillanat a kormány 1:0 ra vezet ebben ) , az a vírust támogatja!
csak úgy....
@division: kívánok nektek sok szerencsét ! bennem senkivel szemben sincs rosszindulat,mindenkinek a leg jobbat szeretném ...,azért az önkéntes karanténban is lehet gondolkodni,hogy mikor és miért,mennyire lett a XXI. sz kezdete elbaxva, és a kölykeink,unokáink kedvéért is kritikusabbnak kell lennünk a félnótás,stadionista,hatalomért remegö miniszterelnökökkel.
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi,jól jön ez a karanténos dolog néked,hogy nem köll járnod melózni...,
csalánkiütést is kapnál ha föl kéne emelned a buta seggedet és napi 10-12 órát köne szorgoskodnod...
division
@csak úgy...: Hidd el bennem sincs, és te is vigyázz magadra, meg a családod is. A legkevesebb ilyenkor az, hogy a politikával foglalkozzak, elég a gyerekek digitális tanulásával, meg a saját hipochondriámmal:-)
csak úgy....
@division: ezek szerint,te még egy fiatal apa! épp ezért ,kötelességed,hogy gondolkozz el az apróságok érdekében! 1944 ben,még egy arisztokrata sem tudta elképzelni,hogy a saját birtokán lesz favágó vagy koldus.
csak úgy....
@division: ok! fiam is,szóval (hozzám képest) taknyos kölykök.
neki sem szoktam tanácsot adni,szerencsémre nem szorul rám! :)
csak úgy....
@Shikari: a határokon kívüli többség,akik ugyan úgy kapják a lét ,havonta mint te a napi baromságaidér? nem szégyenled a pofád,te mint munkakerülö véleményezni valamit?
scheise,-el is felejtettem,hogy te ütödött és nem készakarva cselekszel..
Rockxy
aha.
csakhogy ez itt nem amerika.
ponyemájes?
simmering73
@Shikari: Anyád nyelt volna le te szarláda most nem ugatnál itt.
Csizmás Kond
...addig integrálta a magyarság a cigányokat hogy mi cigányodtunk el...már csak sírni és koldulni tudunk.
Rockxy
a média 99 százaléka politikai megrendelést teljesít, vagy agyilag zokni.
vagy mindkettő.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Shikari: oszt, ti ketten,mivel vagytok különbek a cigóknál? fogadok,hogy se vájogot vetni,teknöt faragni,de még hegedülni sem tudtok...,mitöl vagytok ti ketten,így látatlanban különbek egy dadénál,van rá valami bizonyíték?
Nessy
@simmering73: @Shikari: Kéretik az édesanyákat nem emlegetni! Ők gyermeket vártak! Az, hogy később politikusok és egyebek lettek, az nem az Ő hibájuk!
peterkelemen
@Shikari: Leszarom a többséget ebben az esetben, mert pl.: Hitert is a többség tartotta a hatalomban, attól még az volt ami: egy mocskos, kegyetlen diktátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.