Mongólia a világelső, mi az 50. helyen állunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Nyírfa: Mert O1G egy sötét paraszt :)
Nyírfa
Látjátok ott fent azt a négy betűt? Micsoda megtiszteltetés éri, az ő neve fémjelzi az új mérőszámot a sakkban: nemi egyenlőség, gender...aszta,huuuuhh. Na, ez a nem semmi! Karrier a láthatáron, igaz, nem pont ilyet képzelt el.
Egészen elégedett vagyok. Szeretem az élet kis fricskáit. :)
Sakk Matt
@Nyírfa: Mert O1G egy sötét paraszt :)
Nyírfa
@Sakk Matt: 19.46

Pedig király akar lenni! :)
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma 19:41
Kicsit jobban kibontva azok kedvéért, akik nem kívánják az index olvasottságát növelni.
"A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) egy olyan innovatív eszközt vezetett be, amely a nemek közötti egyenlőség szintjének mérésére és összehasonlítására szolgál a sakkszövetségekben szerte a világon. Angolul ezt Gender Equality in Chess Indexnek nevezik, amit G.E.C.I.-nek rövidítenek."
Ezek után nagyon röhejes és kontraproduktiv lesz (bár eddig is az volt, mármint röhejes) a fidesz vergődése a gender, mint társadalom tudományi, kutatási szakkifejezés ellen.
Ugye azt mondták, hogy az Isztambuli szerződést azért nem ratifikálták, mert szerepel a szövegben a "gender".
Most mit lépnek? Duzzogva kilépnek a Nemzetközi Sakkszövetségből (FIDE)? Vagy inkább megpróbálják valahogy elsunnyogni? Remélem, lesz még más is, aki beledörgöli ebbe az orrukat, hadd érezzék a törődést.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 20.14

Miután az indexet (direkt kicsi) én sem nyitom meg, a 444-en olvastam el a hírt. Jót mulattam, amikor elolvastam , mit is rejt a rövidítés. :) Ugyan a genderre hegyeztem ki a kommentemet, de az egész úgy érthető, ahogy azt idézted a cikkből.
Hát, én úgy gondolom, ebből most jó nagy sunnyogás lesz, hacsak nem akarják ország-világ előtt újra és újra kiröhögtetni magukat. Hogy lesznek így soros elnökök az EU-ban? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.