Alekosz kiakadt A Dal 2016 verseny első elődöntője után.

Facebook-oldalán azt írja, nem érti, hogy a miniszterelnökünk hogyan engedheti meg, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon egy afrikai vagy éppen ázsiai származású énekes képviselje az országot.

Én már egyszer fölhívtam a figyelmet Orbán Viktor sleppjének médiában való kártékonyságára, amely sleppje Orbán Viktor bukását eredményezi majd. Most ismét elgondolkodtam. Nézem az Eurovíziót és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy Afrikai, egy Ázsiai, vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is Magyarul énekel. 

:(

Be kéne fejezni a Menedzsermutyi ilyesfajta létjogosultságát.

Szerényebben Urak!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Te bunkó vagy!!! Szebben beszélnek magyarul mint te. Itt születtek. Mert akkor te sem vagy magyar hiába itt születtél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Te bunkó vagy!!! Szebben beszélnek magyarul mint te. Itt születtek. Mert akkor te sem vagy magyar hiába itt születtél.
leszúrt rittberger
A származás nem meggyőződés kérdése, mint ahogy a te meggyőződésed alapján a világon nincs olyan hely, ahonnan te jó szívvel eredeztethető vagy, legfeljebb egy pöcegödör.
csa-csa
idióta fajgyűlölő, parazita faszkalap! senkinek sem a színével, a származásával van a baj, hanem a viselkedésével, szélsőséges - esetleg fanatikus durva - felfogásával, stb..
amúgy ezzel sincs bajom, de te sem vagy magyar furkókám.
Eriksson
Alekosz ne nagyon háborogjon, mert még elküldi valaki a görög anyukájába.
Knapp75
Azért lehet, hogy a kritizált versenyzők le tudják írni helyesen az "afrikai", az "ázsiai" és a "magyarul" szavakat, ezzel a Kosszal ellentétben. ;)
Rózsika Hatházi
Ezt sem az eszéért szeretik. Egyébként a múltkoriban olvastam valamelyik újságban, hogy ez a potrohos, amőba IQ-val rendelkező véglény, minden nőt butának tart. EZ??? :)))))
Kamcsatka
Íme egy igaz görög származású demokrata, Alekosz! Mielőtt ekkora baromságokat mondana, talán nem ártana tájékozódnia afelől, hogy a második világháború közbeni, utáni görög polgárháború után ez az istenadta nép és a környező országok több ezer görög menekültet fogadtak be, megmentették az életüket.
profon
Felhívnám a figyelmet a "miniszerelnök úr miért is hagyhatja" részre ! Már ez is az illetékes elvtárs hatáskörébe tartozik ? :)
micfild
@Horizont: mégis ki ez az aleKOSZ?? hogy ilyeneket szól?? és mégis kit érdekel???
ami meg az euroviziót illeti.. hát ott főleg angolul énekelnek.. - én sem értek ezzel egyet de az én véleményem sem érdekli az eurovizió szervezőit... ez az egyetlen zenés izé amit megnézek.. az biztos hogy ha magyarul énekelne a magyar fellépő akkor tuti nem jutna a döntőbe.
a tegnapi müsort nem láttam.. milyen volt??
Fradigege
Egy agyhalott beszól egy bugris vajdának.
justhpeter
@Horizont: A tanulságok tökéletes összefoglalása amit írtál. A közös orvos javaslata is találó, de sok értelme nincs, mivel egy agyrágó bogár mindkét páciensen éhen halna, így bármely orvos csak a nihil tényét tudná megállapítani.
micfild
@Horizont:Esély nincs nyerni de azért jó érzés azt látni ha szavaznak ránk külföldről. Egyébként sem hiszem, hogy meg tudnánk rendezni...mert hát hol??
micfild
@Horizont: :-D volt egy olyan érzésem hogy ezt fogod válaszolni.. :-D
micfild
@Horizont: lehet nem kéne ötleteket adnod mert a végén vityka ráharap és rendez egy egy sajátot... és épit még hozzá egy rendezvénycsarnokot.. nagyobbat mint a MÜPA. :-D
Nyuszicsibe
@Horizont: 20:07 azt írtad, Freddie jó kis pasi. Úúúú, hát nem kicsit jó, hanem nagyon-nagyon-nagyon jó pasi. Annyira tökéletes, hogy ha belenyal a fagyijába, felnyög benne a mazsola. Nem tudom, tegnap mit dalolászott, de hallgasd meg 1-2 számát, nem rossz, és gyönyörködj benne, mert iszonyat jó pasi.
vitamin51
Alekosz hozta szokásos IQ nulla formáját! Egyszer belenézhetne a tükörbe és megkérdezhetné magától, hogy mi a búbánatért szerepel ő sztárként a TV2 műsoraiban? Az énekesek és közte az a nem csekély különbség, hogy többségük tehetséges, míg őt az ország lejáratására használják! Természetesen a hiba azokban van, akik Alekosz féle celebeket tartanak el és mérgezik velük az étert :-(
Desischado
@vitamin51: Pontosan. De az utolsó mondatod a lényeg. Vannak olyan igénytelen agyhalottak, akiknek az ilyen alekosz félék a menő. Ennek a pasasnak szemernyi esze sincs, de hát nem az esze a lényeg.
Szókrakész
Majd ha nekünk is lesz egy koncsíta szalámink, akkor mindegy milyen nyelven énekelünk, nyerünk.
silber13
Ennek az izének olyan üres a feje, mint egy fogaskerekek nélküli Hammond orgona!
silber13
@Főlökött: Ez az " elgondolkodtam" az ő szájából a néhai Krokogyil címlapjára illő, úzó előidézte, hamisítatlan alekoszi sutka!
kukac50
Ha Magyarországon született akkor joga van a versenyzéshez,de Magyarországot képviselő énekesnek illő lenne Magyarul énekelni minden esetben. A származás nem fontos.
Nézd miniszterelnök.
sokanvagyunk
Lököttke! - A VV-t sem OV rendezte, mint ahogy a Dal-t se. De ha már elnézed (sőt elvárod) a sajtónak a "görög csődör" jelzőt, keress magadnak egy szamarat.
mariaberta
Alekosz,,, neked meg az agyad merült bele a sötétségbe. Ezért jobb, ha ki sem nyitod a szád. Különben ALEKOSZ mélymagyar név, vagy valami más?
mariaberta
@CHEWBACCA: Kinyilt a csipája, gondolja, hogy "ákos"-hoz hasonlóan Orbán őt is felkarolja?
Nálunk minden lehetséges, hiszen volt már arra példa, az kapott "vissza nem térítendőt" aki benyalizik Orbánnak.
nezelodo
Alekosz, azt mondod,még ezt is a Viktor dönti el? Na ez a baj, ha így van, nem a bőrszín.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.