A milliárdosfeleség néhány napja óriási port kavart nyilatkozatával, amely szerint távol áll tőle az anyaság, és megőrülne egy gyerek mellett.

Csősz Boglárka színésznő egy török építkezési vállalkozó feleségeként már közel egy évtizede folytat luxuséletmódot Isztambulban – ezzel a Viasat 3-on futó, Feleségek luxuskivitelben című realityben is büszkén villog. Nemrég azonban úgy nyilatkozott, az anyaságot nem neki találták ki: agyára menne egy gyerek. 

A megjegyzés sokaknál kiverte a biztosítékot, sokan a kommentekben estek neki a színésznőnek, még a Dumaszínház két sztárja – Dombóvári "Dombi" István és Kormos Anett – is megszólalt a témában. 

Minden kedves és tisztelt Nőnek és Édesanyának üzenem, ha bármi bajotok lesz az életben, álljatok meg egy picit és örüljetek annak, hogy ti nem vagytok ilyenek mint ez az egybites aranyásó

- írta Dombi, míg Anett így fogalmazott:

Bogi azonban nem hagyja magát ilyen könnyen, alaposan beolvasott mindkettejüknek: 

Kedves Dombóvári István és Kormos Anett, az én gyerekvállalós témámról Dumaszínházat kellett volna összehoznotok, hogy a különálló megszólalásaitok együtt egy kicsit is humorosra sikerüljenek

- tette őket helyre már rögtön az elején, majd azzal folytatta: 

Ha érthetetlen lett volna számodra a mondat, számomra először légy ember, majd nő, majd megkoronázásául anya! Mivel nem vagy se nő, se anya, se színésznő, egyik kategóriában sincs alapod a kérdéshez bármilyen hozzáértő gondolatot fűzni.

Szülés után mint nő, nem csak a rendezőknek hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy mint előtte! Egy ilyen társadalomban élünk, amit tudom sok embernek fáj kimondani. Az anyaság, ami egy csodálatos dolog egy teljes állást igényel, főleg az elején mindent fel kell adni érte!

A teljes bejegyzés itt található: 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Donáld Tramp
Ki ez Csajok ?! Mint egy Nyálas Ncafe- vagy mi afarkam szereplői akarnátok lenni ti is... Ébresztő !!! :P :P :P Picsák !!! Valahol máshol vitassátok meg, mélyreható fürdőszobai véleményeteket !!!
Olvastatok már mi Pasiktól mélyreható tanulmányt EGY ÚJPEST - FRADIRÓL ?!
Kétlem, Viselkedjetek !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Csősz Bogi most valóban, csak szerencsétlenül fejezte ki magát, vagy magyarázza a bizonyítványt!? Ugyanis nem avval van a baj, hogy nem akar gyereket!
volvós
Nem csak, hogy " háremhölgy " lett ,hanem agyatlan, buta ringyó !!
Ezek azt hiszik, hogy van egy milliárdos haverja, különbek . Pedig NEM !!
Azzal, hogy belépett ebbe a világba, azt hiszi, hogy " valaki lett "
Neki csak azt kell számolni, hogy melyik nap jut rá a sor,
az or(v)ális szobába letérdelni a rabszolgatartója elé, és elvégezni
a napi " teendőit " Ocsmány egy némber az ilyen !!
ila51
@Katalina62: hanem hogy a gyerek akarná - e Őt ?
ila51
bizony ezt a kurva nagy karriert derékba törné , még fel van töltve itt ott botoxszal , ki kell aknázni
papa.49
A gödörből kiszólt a lyuk, ez a spiné olyan sötét a Negró világít a lepcses pofájában !!!
Én meg pont leszarom mennyi pénze van a ,,férjének,, mert ha ő megöregszik repülni fog szárnyak nélkül is a picsába !!!
csipetke
Ez a nő ugyanaz a kategória,mint Palácsik,Sarka Kata(lánykori neve:Sarki Kati,és a lista nem teljes,ez a fajta amőbaszerű lény(esze is csak annyi van)osztódással szaporodik..Ha valaki elvenné a telójukat,amivel naponta a fenetudja hányszor posztolják magukról az ilyen olyan magamutogató fotókat,és persze azt,hogy a párjuk által mire tettek szert.Ők még nem kerestek meg egy doboz gyufáravalót sem,bár ha belegondolok,az is munka,ha esténként a párjuk elé térdelve ledolgozzák a kapott javakat.Tulajdonképp csak ehhez értenek.Ez a fajta ne szaporodjon...
grincss
Ez, az a riherongy, aki a személyzetet cselédeknek nevezi?
TASzSz
Bogi! Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!!!
ágimami
UNDORÍTÓ egy nőszemély, ahogy teszi-veszi magát (persze nem a saját erejéből él ilyen életetI!!!)
Az ilyen NE is szüljön, szegény gyerek látná kárát!:DDD
Zeta
@papa.49: ezt szeretné elodázni.
Nem fog menni, ha a kedves pénztárcának most még nem is kell a gyerek, majd kellesz egy fiatalabbtól. A háremben lesz meg hely, hátúl.
Zeta
@ágimami: csak kérdem, a nőket, teljes lehet az élet anyaság nélkül? Mert én férfiként , nem hiszem, hogy teljes életet élhetnék az apaság élménye , tudata nélkül.
Pedig elég szépen kivettem a részem a "szabad" életből.
Donáld Tramp
Ki ez Csajok ?! Mint egy Nyálas Ncafe- vagy mi afarkam szereplői akarnátok lenni ti is... Ébresztő !!! :P :P :P Picsák !!! Valahol máshol vitassátok meg, mélyreható fürdőszobai véleményeteket !!!
Olvastatok már mi Pasiktól mélyreható tanulmányt EGY ÚJPEST - FRADIRÓL ?!
Kétlem, Viselkedjetek !!!
division
Mindenki azt csinál a saját életével amit akar, mért akar mindenki beleszólni egy másik ember életébe?
Persze ilyenkor azonnal tudom melyik országban is élek. Létezik egy olyan mondás hogy először mindenki a saját háza táján...
papa.49
@Zeta: Na majd akkor fogja ,,telezokogni,, a médiát, hogy kisemmizte az ura, mert abban az országban a férj az úr a feleségek meg mind szolgálólány ...
reagens
Ez hasonlatos a homoszexualitáshoz. A természet kijelöli azokat, akiknek nem szükséges szaporodniuk, hiszen a többségből ez mindig újratermelődik!
Boginak és a képzelt gyerekének is jobb, ha nem találkoznak.
division
@Horizont: Ő abból él hogy kiteregeti az életét. Figyelmen kívül kell hagyni szerintem.
division
@Horizont: Pörögnék én, na de már nem lehet:-)))
human
Azzal kezdeném, hogy ki a f..om az a Szőcs Bogi?
Saját rokonságban volt egy lány aki elmondta, hogy ő ugyan nem akar gyereket. Aztán összeismerkedett egy vállalkozóval. Csodák csodája lett gyerek. Nem is tartott sokáig a házasság. A gyerek meg el van hanyagolva.
division
@human: Gyerekeket csak olyanoknak szabad vállalniuk akik valóban akarják és el is tudják őket tartani. Itt vagyok pl. én:-)) Látom nap mint nap azt a sok szerencsétlen kisgyereket a sötét szülőkkel, műköröm van a gyerektartásból anyukának de cipőre nem a gyereknek.
Atha
A gyermekvállalás komoly felelősség, életünk legynagyobb küldetése.
Nem fogyasztói, pláne nem élvezeti termék.
Aki belekakál a ventilátorba, ne csodálkozzon ha fröcsög rá a cucc.
Desischado
@division: Téves lájk. Horizontnak igaza van. És minden normális nőnek, embernek kinyílik a bicska a zsebében ettől az undormány lénytől. De belegondolt bárki is, hogy milyen sajnálatra méltó ez a némber? Milyen élete van ennek meg a többinek? Üres, értéktelen. az az élet, hogy megveszi a nem tudom hányadik ezer ruhát ékszert, ezenkívül mi van? Csinál valami értékeset? Fogott egy könyvet a kezébe, segített másokon, kiállt valami jóért? Szive, lelke sincs, a legcsodálatosabb ajándékot, amit egy nő kaphat, elhajítja magától, idegesítőnek tartja. Hát kérdem, nem egy értéktelen üresfejű némber? Van értékes dolog az életében a villogáson és a magamutogatáson kívül? Nem. nincs a világnak annyi pénze, amiért cserélnék vele.
szaboria1
Kár ezen a csajon rágódni 18 évesen már túltett mindenen.
volvós
@Desischado: 5:37
Kár magunkat idegesíteni az ilyen ribancon...
Neki meg vannak számlálva a napjai a fényűző
pompában, telnek az évek a kuplerájban ( is )
KisGenyo2
Én semmilyen élőlényt nem bíznék egy "ilyenre", pláne nem egy gyermeket. Szerintem nem is baj, hogy az evolúció kegyetlenül "lekeveri"...
glorianna
Bocs, de ki az a Csősz Bogi? Méghogy színésznő... ááá... de attól még szíve joga, hogy azt gondoljon a gyerekvállalásról, amit akar, és az "okosságait" ott szórja szét, ahol akarja. Legfeljebb nem kell odafigyelni. A "visszavágott" pedig errős túlzás, leginkább valami magyarázkodásféle, nehogy a korábbi megnyilvánulás megártson az imidzsének. Lehet, most ismerkedik azzal a valósággal, amelyben nem lehet bármit megvásárolni a férj pénzén.
Csizmás Kond
...szerintem a szülei is ugyanígy képzelték el az ők életüket...ezért sikerült ilyen félkegyelműnek.
ágimami
@Zeta: Egy nőnek szerintem az élete legnagyobb élménye, mikor megszül egy gyermeket!
Ennek a nőnek - amilyen a hozzáállása - nem való gyerek, azért is írtam a fentieket!!

@Donáld Tramp: Ezeket a "beszólásokat" pedig kikérem magamnak!!!
division
@Desischado: Én nem azt mondtam hogy ez a normális, csak azt hogy ő választotta ezt az életet. Az mennyivel jobb amikor egy gyerek úgy nő fel hogy még egy kis szeretetet, törődést sem kap? Akkor már inkább ne legyen egy sem. Egyébként cukrod rendben? :-)
1magyar
Azon gondolkodom,hogy az ilyen sokat és semmit érő szövegekért az újságokban ők maguk fizetnek?
Mert nem hinném, hogy magára valamit adó kiadó is ilyen cikkekért fizetne.
mackoka46
Ilyen szégyentelen botrány országba ne szülessenek gyermekek, annyi emberi méltóságuk sem lesz, mint egy leesett mákszemnek.
Desischado
@division: Igazad van, az ilyen inkább ne szüljön. Sajnos, mostanában magas, de igyekszem leszorítani. És a te hátad rendben?
Desischado
@division: Hát ez nem jó. Kíméld, ahogy tudod, és vigyázz! Azért próbálj meg javulni, ahogy lehet. A csipet csapatnak nagy puszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.