Baukó Éva azt írta Facebook-posztjában, hogy egy ismert ember szexuálisan zaklatta.  Később meg is nevezte az illetőt: Havas Henrikről állította ezt.

Baukó Éva könnyek között mesélte, mi volt a legdurvább, amire Havas állítólag rá akarta venni
Fotó: Facebook/Baukó Éva

A Mokkának adott exkluzív interjút Baukó Éva, ahol a valóságshow-hős sírva mesélt arról, hogy milyen perverz dolgokra akarta őt rávenni Havas Henrik. Legalábbis emlékei szerint.

VV Éva pár hónapig dolgozott Havasnak, és ez idő alatt állítása szerint számos alkalommal kapott főnökétől durva "ajánlatokat".

A legdurvább az volt – mondja Éva, amikor Havas anális szexre akarta rávenni. Mivel a tanár úr nagyon kedveli a testi szerelem e válfaját.

Csalódtam egy olyan emberben, akire felnéztem

- kesergett Éva, aki a szüleitől konzervatív neveltetést kapott.

Közölte velem, hogy mi lenne, ha a barátnője lennék, cserébe fizetné az albérletemet és szponzorálná a tanulmányaimat

- mesélte Baukó.

Az elutasítások után Havas állítólag megfenyegette Évát, hogy elintézi, soha ne kapjon állást a médiában. 

Havas Henrik csak annyit reagált a vádakra, ő nem minősíti ezt az egészet, és sz**ik bele.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért hitelesebb lett volna egy nem VV szereplő! Ott aztán röptében a legyet, ha lehet kamerák előtt. Vadászeb legyek, ha értem, hogy egy szóbeli ajánlattól alkoholista, és depressziós lesz valaki, aki megjárta a VV villát. Ha viszont ennyire érzékeny, miért nem dobta be az első mondat után a törölközőt, és hagyta ott Havast?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Teszek rá, hogy mit nyilatkozik a Bukó Éva, kit mivel vádol, DE és mégegyszer DE! A pökhendi stílusu tanár úr, igenis egyeduralkodó volt a maga nemében, sok hallgatóval próbálkozott.Volt, akinél sikerrel járt, akinél nem, az mehetett u.v.ra, de ez volt a legkisebb bűntetése. Ahol érte, megalázta és belerúgott akibe csak lehetett.
SystemError
Terry Éva csak nem a Vona utáni könyv után jött rá a TV2-ben...:)
peterkelemen
Retkes fidesz által lepénzelt büdös kurva!
Katalina62
@Veleda: Igazad lehet, csak az a baj, hogy senkit nem az vezérel, hogy Havas bűnös-e vagy sem! Buknia kell!
Pálinkás Pál
Ó...hát ez marha hiteles ha egy versenyprosti nyilatkozik az anális szexről...
Nessy
Azért hitelesebb lett volna egy nem VV szereplő! Ott aztán röptében a legyet, ha lehet kamerák előtt. Vadászeb legyek, ha értem, hogy egy szóbeli ajánlattól alkoholista, és depressziós lesz valaki, aki megjárta a VV villát. Ha viszont ennyire érzékeny, miért nem dobta be az első mondat után a törölközőt, és hagyta ott Havast?
Cicamama55
A múltkoriban ezen az oldalon jelent meg, hogy azt nyilatkozta, sajnos őt senki nem zaklatta...Rágalmazásért pert akasztanék úgy a nyakába, hogy attól kolduljon!!! R.banc!
ittott
várok. sajnos hátul vagyok a nemzeti névsorban, akik már megdugták. Évikét a ribanc kurvát
Katalina62
@Mirabilis: te is tudod, hogy Havas ebbe belebukhat!. Akkor is, ha nem zaklatta ezt a nőt.
egyvandor
@Nessy: Valahogy nem attól függ mi történt mit feltételezünk Baukóról. Nem tudjuk. Hacas is megéri a pénzét és nem impotens. Sokszor forgolódott könnyűvérű lányok társaságában.
Qqberci
Aki kurvának áll, ne sírjon, ha megb@sszák...
nezelodo
@Qqberci: Nem lehet, hogy ez esetben szárazon maradt?
Katalina62
@Mirabilis: Mondjuk úgy is lehet bepróbálkozni, az ne legyen zaklató, és bántó! Havas azért bántó tud lenni!
1magyar
Én biztosan felvettem volna telefonommal az ajánlatait. Minden nőnek ezt kellene tennie.Pontosabban a zsarolás a szemét dolog, hogy ha nem akkor kirúgja és ellehetetleníti.
Az, hogy mit zagyvál össze egy önelégült pasas az senkit nem érdekel.
Levendula
baunkó! Miért hazudsz???
Kinek az érdeke Havas Henrik elhallgattatása?
Mennyit kaptál ezért?
mackoka46
Ugyan, ezt a széltyúkot az oroszlán is sírva enné meg.
simmering73
Igen. Valaki ki akarja csinálni a Havast. Valaki(k)nek nagyon a bögyében van. De pont egy ilyennel akarják elvégeztetni a piszkos munkát? Eléggé nevetséges. Attól mert a kurvát apácának sminkelik a képen, attól az még kurva marad.
Nessy
@simmering73: Érdekes, hogy Krapancsák Hugó közmunkás senkit nem zaklatott, senkinek nem tett ajánlatot! Vagy egyrészt nincs hírértéke, másrészt senkinek nem kell a státusza, ergo nem érdemes kirúgatni, meghurcolni.
nezelodo
@mackoka46: "Ugyan, ezt a széltyúkot az oroszlán is sírva enné meg."
Ja aztán amikor megérezte mit zabált fel, rögtön kihányná...
GONZO 410
Havas anális szexre akarta rávenni. Na ne már,nem kell Évát arra rávenni!
wagabund
..."Csalódtam egy olyan emberben, akire felnéztem"...

havas meg lenézte...

..."Az elutasítások után Havas állítólag megfenyegette Évát, hogy elintézi, soha ne kapjon állást a médiában. "...

ez havasra is ráférne.

...bár hiányozna a makogós stílusa..
vadnarancs
Évike vaze! Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha baszogatják!
mariaberta
Havas Henriket, -hogy finoman fejezem ki magam-nem kedvelem,soha nem is kedveltem, pökhendi, másokat lekicsinylő stb.ember. De még ennyire sem tartom VV BÉvát. Láttam egy két videót, hát,,, ott aztán minden volt, igaz, azt nem nevezte "szexszuális zaklatásnak, sőt, ha jól tudom harmadikként nyerte meg azt a mocskot. Szerepléséről készült videót csak ha "elmúltál 18 éves" nézhetted meg./Persze ez is egy marhaság, mert mindenki megnyomhatja ezt a gombot, és máris elmúlt 18 éves"/
mégállnekem
Ettől még a rokkant szekeremet is eldobtam, nemcsak az agyam...
Slepamis
Aki malomba megy az tuti, hogy lisztes lesz... Nem tudom mért nyávog az Évike, ahelyett örült volna az ajánlatnak... Különben meg Havasnak az ért nem csorbult annyira az ízlése, hogy szóba álljon Évikével... szerintem...
csipetke
Kevés nő lehet,akinek így,vagy úgy,nem tettek ajánlatot.Szerintem nem csinál belőle senki ügyet,ameddig pl egy autóban farkat dugnak az orra elé,vagy nem teperik le valahol,és nem erőszakolják meg.Baukó ezekre a szóbeli ajánlatokra fogja,hogy ettől vannak rémálmai,és ezért alkoholizált?Szánalmas.Még az is lehet,hogy Havas megmondta neki,hogy tehetségtelen,és nincs keresnivalója a médiában,és ez lenne a bosszú.
Aki Én
Annyira mély sebet hagyott benne, hogy három hete már nem is emlékezett a borzalmakra, amik az életét is megváltoztatták. Akkor még egész más jutott eszébe a zaklatási ügyekről:

,,Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki"
Cicamama55
Már bent a villában gátlástalanul részegen fetrengett! Miről beszél ez a nőimitátor?!
mariaberta
@mariaberta: @Aki Én: A való világban megmutatta mire képes néhány nap alatt! Havas nyilván erre emlékezett, csak talán elfelejtette megmondani az ő tevékenysége mennyit ér.
Nessy
Kurtizánból lesz a legnagyobb erénycsősz!
SystemError
@durbincs: Ebből látszik a legjobban, hogy "Terry Black" ügyről van szó, hogy retardált itt Havasozik..:)
KisGenyo2
Kicsikét keverik a kurválkodást a szexuális zaklatással ezek a "lányok". Csodálom, hogy kannácska még nem panaszkodik. Vagy az okosabb annyival, hogy nem sz@rik a saját étkező asztalára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.