Férfiszemnek igen kedves látványt osztott meg követőivel.

Ez már kínzás! Baukó Éva mellei kiugranak a fürdőruhából

Feszegeti a közösségi oldal határait Baukó Éva, a Való Világ által ismertté vált celeb. Most azzal szórakozott, hogy szinte elővette hatalmas kebleit, de persze egy határon belül maradt. A követők meg hadd őrüljenek meg.

A kép itt tekinthető meg >>

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
hallom, már nincs vállalkozó a megdugására. nem csodálom
wagabund
@namihami: bingóóóó!! az meg izzad kínjában..
RonaGyuri
ti tényleg nagyon kiéhezettek lehettek! =))
Eladott Ország
@ittott: Nincs aki pénzért megdugná, mert mindent kipofázna. A melleit az "aktus" óta még nem rendezte, azért lógnak ki.
colibri
A követői -ha tényleg vannak - már megőrültek. Biztos, hogy azok sem normálisak. (akárcsak bunkó Éva)
csipetke
Ki akarnak ugrani a fürdőruhából a mellei?Hápersze.A műanyagnak van ilyen tulajdonsága,hogy csak úgy ugrál.Valami kóbor féltökű milliomos felfigyelhetne már erre a ribire,oszt elvihetné innen a rossznyavalyába,mert senki se kiváncsi rá.
SystemError
Egy kibaszott nagy disznószaros lapáttal kéne motiválni
papa.49
Az a baja már mindenki leszarja a rüfkét ))))))))
cikicakk55
13 hozzászólás volt.Még ha gerinces vagyok,és fele-fele alapon próbálok írni( én vagyok a 14. és nő) akkor kb 7 férfi biztos írt. Valahogy nekem egyik hozzászólásból sem az jött le a fiúkat olvasva, hogy kínozná Őket Baukó éva kiugró mellei. Azt még megértem,hogy engem mint heteroszexuális nőt,hidegen hagy,de hogy a férfiakat is! Lehet,hogy még sem mindegy ki hordja azokat a csöcsöket?
lópicigáspár
@cikicakk55: Én meg vagyok elégedve a feleségemével! 105F!!! :)))
cikicakk55
@lópicigáspár: Ilyen mérettel nem csoda ha elégedett vagy. Ráadásul biztos nem rideg szilikon. Nem tudom mi az izgató egy műmellben. Lehet,hogy fotón nem zavaró,sőt még vonzó is lehet,de néha pont a feltűnően tökéletes a riasztó.Ráadásul már abban a korban van,mikor a bőr már nem tudja megtartani a szilikon súlyát. Nem véletlen,hogy 30 körül már ülve nem vállalják a szilikon Macák a fényképezést. A bőrt lehúzza a szilikon súlya,ezért kellenek a félig fekvő képek,ami azt imitálja,hogy a mell kibuggyan,miközben csak emgedelmeskedik a gravitációnak. A fürdőruha is azért kell hogy ne húzza le az egész mellet.
lópicigáspár
@cikicakk55: Az itthoni gyári! :) Igaz a gravitáció már észrevehető, de nekem tökéletes!
juttka
@lópicigáspár: Végre egy rendes pasi, aki a felesége idomaiért van még oda!
lópicigáspár
@juttka: Na ezt se mondták rám mostanában! :)))))))
Yoda69
@lópicigáspár: En is meg vagyok vele elegedve :)
Dr plágium
@Szeparepa2: Manapság a seggük is szilikonból készül :) :) Lehet csalódnál egy nagyot...
Grafix69
Mikor bement a villába ( a ház na ,mindegy ) ott gyakran lehetett félmeztelen testtel látni . Nos nem tudom ki emlékszik rá de a nő imitátornak akkoriban akkora melle volt ,hogy ha borogatta volna minden bizonnyal elmúlott volna neki .
papa.49
@cikicakk55: a 21.45. re én is elégedett vagyok azzal ami itthon van, nem vágyakozom a bunkóévi tejeszacskóira )))))))))))))))))
kisrigó
Teszi mindezt a "szűzies" viselkedés jegyében, amit a gonosz férfiak sorra félreértenek! Olyan ez, mint ha valaki kiáll a sarokra, és csodálkozik, hogy előbb-utóbb megdugják!
cikicakk55
@Szeparepa2: Teljesen igazad van. Nekem nem is egy férfi kollégám mondta,hogy neki jobban be jön a kis hegyke mell,mint az,amelyik ha végig akarná símogatni,akkor izomláza lenne. Ráadásul a kis hetyke mell még a 60 év körüli nöknél 3-4 gyerek születése után sem a köldökét veri a nőnek. A szilikon csöcsök meg olyanok ,hogy az idő múlásával egyre gyakrabban és egyre bonyolultabb műtetekkel tartható csak szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.