Amint arról a STOP elsőként beszámolt, a Jobbik szóvivőjéről, Király Andrásról a párt szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra. A fotókon a szóvivő transzvesztitákat ölelget és feltehetően kábítószert fogyaszt. Királynak mennie kellett.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
A férfiak nézzenek magukba és gondolkodjanak el!
Az egész kormányőrség - lehet - kevés lenne, ha az összes feleségeiket, csajaikat védeni kellene és őrizni.
Ennek a kis mitugrásznak is van néhány őrzött személye! Na ez is a mi pénzünk elherdálása! Ezért sem lábalunk ki a nyomorból!
kiscserkész
Archiválom…az eseményeket. Mindég jól jöhet valami belőlük. Mások is ezt teszik.
fülig jimmy
@bigyibogyo: LÉgy erős,a fene sem foglalkozik veled mig nem balhézol.
vukkocska
@barew7: érdekes volt számomra a cikk. Köszi, hogy felraktad.
vukkocska
@benhur: nehezemre esett végigolvasni. Nem hiszem az egészet. Olvasás közben arra gondoltam ha találok benne konkrétan olyat, ami nem igaz, akkor az első véleményem győzedelmeskedik rajtam, hogy ez nem lehet igaz, hazugság az egész: Gergényit nem Kuncze, hanem Lampert Mónika nevezte ki budapesti rendőrfőkapitánynak. Kuncze Gábor már régen nem is töltött be funkciót. Az ő idejében Gergényi Bács Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság vezetője volt. Le is voltak döbbenve nem csak a rendőrök, hanem akik ismerték Gergényit, mert a megye Fidesz megye volt, és annak a vezetésnek nagy híve volt Gergényi Péter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.