Egy árva szó sem igaz Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke szerint Regőczi Miklós, a BKV korábbi kommunikációs igazgatója nyilatkozatából. Regőczi - aki gyanúsított a BKV-ügyben - azt állította, Lendvai egy ismerősét akarta a BKV-nál álláshoz juttatni, de az ismerős alkalmatlannak bizonyult, ezért egy cég szerződéséhez csapták a fizetését. Regőczi több MSZP-s politikusról is kényes dolgokat állított, ezekre a párt délután reagál.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@petmail13: ahogy mondod.:) Mint a többi.
szaboria
Mennyi ember van akik mind a rokonok ismerősők révén kerültek munkahelyekre. A Regőczi is csak kavarni akar holnap már a pápa rokonának is munkát biztositott.De a lényeg ö kiknek adott husus állást?
inkvi
@kevijeni: Barátom! Miért nem tudsz egyértelműen állást foglalni! Nem a "mind a többiről" volt szó! Az "MSZP becsületes párt", igen és itt a pont! Ebben értsünk már egyet!
inkvi
A cikkhez szólva: Lendvai, ha akarná sem tudná benyomni, mint pártelnök.
igazmondó
@inkvi: Ha Te komolyan gondolod hogy az mszp, becsületes párt akkor ideje felébredned ! Amíg nem késő.
Major Betty
Lendvai mikor mondot igazat csak sipákol és nem veszi észre milyen baromságot mond sokan vannak ? hol otthon a fürdöszobában . tagadni könnyü mentelmi joggal visszaélnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.