Ebben a szocialista pártban nem kívánok elnök lenni - mondta Gyurcsány Ferenc az InfoRádió Aréna című műsorában. A volt kormányfő szerint ma egyetlen baloldali politikus sem tudná legyőzni Orbán Viktort, ha a következő választás előtt úgy tűnik majd, hogy vele "lemossák" a mostani kormánypártot, akkor kész harcba indulni a baloldal élén.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovacspapa58
Hát jó lenne mert előbb utóbb elszabadul a pokol,ha így folytatja tovább.Itt a második nagy tüntetés.Első:a médiatörvény miatt,most pedig a korkedvezményes nyugdíj eltörlése.Nekem már most elegem van a fityeszből és Orbánból.
Dr. Akula
Fefe, Te inkább liberális vagy, mint baloldali. Alakíts egy új liberális pártot, ha gondolod. A baloldalnak meg alulról építkezve kellene megújulnia, az eddigi lecsúszásban, és korrupciókban résztvevők teljes kizárásával. Minden országban szükség van egy tisztességes(!) baloldali pártra, mintegy kontroll csoportként is.
Ami ma nálunk folyik mostanság politika címszó alatt, azt még a Dél-Amerikai országok is csettintve nézik.
orogordog
Két elme bajnoknak már nem hisz senki, a holdudvarukon kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.