Sztrájk lehet a BKV-nál, ha nem születik megegyezés a korkedvezményes nyugdíjról. Az akció tervezett időpontját ma jelentik be.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: feketeözvegy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
@Csizmás Kond: Nem haragszom, még akkor sem ha lehetnék értelmesebb (ahogy írtad korábban). Szóval az okosságod szerény. Eljutottunk odáig hogy igazságokat is tudsz mondani. Már ezért megérte kicsit értekezni veled. Szép dolog az igazság....
Továbbá én nem szeretném hogy levonjanak a béredből mert nem volt meg a mai kötözködés adagod, továbbá azt sem szeretem ha tiéd az utolsó szó. Mert a végén még azt hiszed hogy igazad van.

Dolgozz csak meg a pénzedért. Ha adsz számlaszámot utalok neked borravalót (megérdemled, jó bértollnok vagy), azt tovább utalhatod az adósságkezelő alapba, mert gondolom szeretnél bele fizetni. Tudod, hivatástudat, meg pártérdek meg miegymás.

Van Gyurcsányos cikk, szerintem ott kellene jobban belehúznod, mert mit fognak szólni a központban, hogy csak itt röhögcsélsz, mikor sokkal nagyobb szükség van rád ott.

Nem venném szívemre ha kirúgnának, tudod milyen nehéz állást találni. Bár szerintem Te biztos találnál, eszed a helyén, nyelved gyors (több funkcióra is használható), gyorsan felveszed a munkaruhát (csak fordítasz egyet a köpönyegen) és azonnal hadra fogható vagy.
Csizmás Kond
@sasi1115: Már nem tudom milyen régóta vagy itt, nem tudom emlékszel-e a vörös féltéglákra....na azok a fizetettek.
... a többi meg hogy is mondjam, mintha téged fizetnének karakterek után....:)
sasi1115
@nyanya001: Teljesen igazad van, neked is szép napot...
sasi1115
@Csizmás Kond: Én szabin vagyok, csak szórakozom....
Megtetszett amit Te pénzért csinálsz, így amikor időm engedi én is véleményt nyilvánítok....
Remélem idegesít, mert én nagyon élvezem....:)

Csizmás Kond
@sasi1115: Dehogy, soha semmit nem csináltam amit nem akartam...szóval amikor itt vagyok akkor írogatok ha tetszik az másoknak ha nem, de most azt hiszem abbahagyom, már érzik a szemeim...tiéd az utólsó szó...:))
majd máskor folytatjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.