Még mindég Gyurcsány!

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Disznópofa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Ez a Néppárt rendesen el van látva elme roggyantakkal .
coyote3
Más lenne a véleménye, ha ő szenvedné el vekker és bandájának okos döntéseinek hatásait:)
Fater59
Wittner után , szabadon , mit ugat bele ,hazánk dolgaiba .
senkifia68
Mário David néppárti alelnök szerint nem szabad elfeledkezni Gyurcsány Ferenc hazugságairól sem. A politikus sajnálja, hogy azok a pártok, amelyek szerinte most annyira izgatottak, álszent módon csendben maradtak akkor, amikor Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy hazudott minden állampolgárnak és az európai partnereinek.
David felhívta a figyelmet, hogy Magyarország nehézségei nehézségei ezekből a hazugságokból erednek.
Az Európai Néppárt sokáig nem válaszolt a Fideszt a múlt héten érő éles bírálatokra, végül pénteken Wilfried Martens elnök és Joseph Daul frakcióvezető közös közleményben állt ki a kritizált magyar törvények, így az új alkotmány mellett, azzal a fenntartással, hogy ha az Európai Bizottság mégis ajánlásokat fogalmaz meg a jogszabályokkal kapcsolatban, az EPP ebben támogatni fogja (erről itt olvashat).
marlin2
@senkifia68: Csubika!! "Babapofa"!!
Ugye a képmutatás magasiskolája mégiscsak ez!!
www.youtube.com/watch?v=ruIK2_AXkhk&feature=related
Szerinted kinek kellene ezek után nagyon mélyen kussolni??
És valóban nem kellene a Néppárt díszhülyéinek állást foglalni olyan kérdésekben amikről - feltételezve, hogy bennük van még tisztesség (értsd. még nem sülyedtek orbáni mélységekbe) - halvány fogalmuk sincs!!
Te írtad: "állt ki a kritizált magyar törvények, így az új alkotmány mellett, azzal a fenntartással, hogy ha az Európai Bizottság mégis ajánlásokat fogalmaz meg a jogszabályokkal kapcsolatban, az EPP ebben támogatni fogja"
Szerintem meg a parasztvakítás maximuma azt írni, hogy olyan "dolog" mellett(?) áll ki valaki amivel szemben eleve és deklaráltan fenntartásai vannak!!
Szóval lenne, min elgondolkodni és nem folytatólagosan az ökörköri hülyeségekkel szórakoztatni a Propeller olvasóit!!
Dr. Felipe
Mário kiafaszez Dávid néppárti alelnök szerint. Idézem "Nem szabad elfeledkezni Gyurcsány Ferenc hazugságairól sem" Ezzel elismerte hogy a zorbánc (aki ugyebár még sohasem) is hazudik. Köszönjük néked Mario.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.