A reggeli műszak már megkapta az értesítést arról, hogy az összesen 2300 fős leépítés második hullámában tőlük is megválik a mobiltelefonokat gyártó cég. Úgy tudjuk, hogy akit ma értesítenek, annak nem is kell már dolgoznia.

Forrás: kemma.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Szrintem félre lett értelmezve!Nem teremtünk 1 Millio munkahelyet,hanem a végtelenségig csökkentjük és tönkre teszünk mindenkit :(
marlin2
Igaz, hogy tegnap történt, de ez ne zavarjon senkit!!
Zolee75
@marlin2: Teljesen mind1.A lényeg a leépitésen van.Sajnos :(
marlin2
@Zolee75: " . . . a vállalat a törvényben előírt összegen túl háromhavi átlagkeresetnek megfelelő juttatást és legalább két hónapig a keresetnek megfelelő álláskeresési támogatást fizet az elbocsátott dolgozóknak."
Az elbocsátások ténye valóban sajnos!! A Nokia rákényszerült(!), hogy kihúzza a dolgozók alól a padot, de legalább alájuk tesz egy kispárnát, de mit kapnak azok, akiket a "nem multi kis és középvállalkozók" rúgnak ki!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.