A bankok úgy döntöttek, hogy a továbbiakban nem adnak hitelt a városoknak a működési költségeire - mondta a Népszabadságnak Kósa Lajos debreceni polgármester. Ha nem változik valami, a politikus szerint jövő januárban a hazai önkormányzati rendszer egyszerűen megáll.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Mire kapnátok még hitelt lala ,hisz a temetőn is jelzálog van.!!!
nyanya001
A Fideszes vezetések eladósították a településeket, aminek ez lett a következménye !
soljanka
Mivel eddig nem igazán fizették vissza, érthető és várható lépés volt.
Az elmúlt nyolc év városatyái úgy szórták a pénzt, mint ha az a földön teremne.
Debrecen, Hódmezővásárhely, Esztergom - mind fantasztikus hozzáértő (pénzköltéshez) polgármester.
bundi
mondom ez tavaly óta borítékolható volt. akkor sokan sípoltak emiatt, hogy ez fog történni, de a bennfentesek leoltottak mindenkit, hogy ez csak pánikkeltés (mint a manyup pénz, a nemmegszorítások, a rokkantnyugdíjak esetén). és csak az gondol ilyenre, aki rosszat akar a nemzetnek. na hát most itt a vége a mesének. csak nem lett a lajcsihuszár is pánikkeltő?
egyébként mit gondoltak? az árfolyamgát, a különadók, stb majd arra sarkalja a bankokat, hogy mosolyogva finanszírozzák azokat, akiken már látszik, hogy nem fogják tudni a hiteleiket fizetni (pécs, debrecen, hódmezővásárhely...) . hát ahogy a gíro szász is mondta túl jók vagyunk mi az imf-nek (meg a bankoknak) nem érdemlik meg, hogy tőlük vegyünk fel hiteleket. majd a hülye állampolgár vesz kincstárjegyet, meg devizakötvényt a maradék pénzéből, és jónapot. csak tudnám hogy ezt ki hiszi még el nahát-on, és társain kívül. esetleg senkifia, vagy entero elmondhatná, hogy mit gondolok rosszul.
coyote3
Mi a jó anyádat akarsz Lajcsika??? Annyi hitelt vettetek fel, hogy nem bírjátok fizetni és simán elumuldáltátok. Tudod nagyon balf@sz kiskö..csög a hitelt illene visszafizetni és nem sírni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.