Illegálisan, fogyasztószerként árulnak egy Magyarországon tiltólistán lévő gyógyszert az interneten, a vásárlók közül többen súlyos rosszullétről panaszkodnak. Az egyik károsultat rohammentővel vitték kórházba, ám hiába tett feljelentést, a rendőrség megszüntette a nyomozást. A szerhez azóta is könnyűszerrel hozzá lehet jutni, az óvatlan fogyasztók akár életveszélybe is sodorhatják magukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Mert ők megérdemlik...ilyen szereket már régóta tudni, hogy veszélyesek és akinek van egy csöppnyi esze, az nem rendel a netről...akinek nincs, tetézi egy halálközeli élménnyel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Rengeteg méregdrága fogyasztószert árulnak a neten. A legújabb a divat a fogyasztó kávé. Megnéztem a honlapot, azt írja a nyitó oldalon, hogy nem egészen 300 ft a napi adag. Ehhez képest 7 napi adag 4990 ft az eredeti 9800 helyett. Már ezen érdemes elgondolkozni.Akikről hallottam, hogy vásároltak ilyen olyan fogyasztó csodaszereket egyikük sem fogyott...
wadnarancs
Pff

Akinek nincsen kitartása az meg is érdemli...

Én mindenféle vacak nélkül leadtam 30 at egy év alatt és vígan éldegélek...
csakegycsaj39
Nincs ilyen gondom, mert a betegség segített leadni. Ehetek bármit, akár mennyit, nem jön vissza egy kiló se.
Még a rendes patikai gyógyszert is nagyon meg kell nézni, hogy milyet szedek, már ha muszáj. Van mikor három, négy félét ki kell próbálni mire lesz egy olyan amit minden gond nélkül be tudok szedni.
Nem vennék meg a neten semilyen orvosságot se.
overdose
Mindennap jön egy fogyasztó reklám ,nem értem nem vagyok kövér:átlagos miért kellene fogynom .Hol egy faroknövelő(nő vagyok) hol egy fogyó reklám .végül is azonnal törlöm !
KöBüKi
@overdose: Elégedetlen vagy a mérettel.!!???
Egyébként évtizedek óta köztudott, hogy a testsúly karbantartásának egy módja van.! - ha nem esszük meg a plusszot!
Exsógornőm is lefogyott valami portól 26 kg-ot,azután visszament több mint 40 kg.!
Ma olyan mint egy kétbúbos kemence!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.