Nem lelkesedik a "Bajnai-sztoriért" Dopeman, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) egyesület korábbi szavazásán alternatív köztársasági elnöknek választott rapper. Ahogy arról a hvg.hu korábban beszámolt, Bajnai Gordon volt kormányfő várhatóan a Milla október 23-i demonstrációján jelenti be a politikába való visszatérését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Dopeman képviselőként kíván indulni, szóltak a hírek. Lefogadom, hogy 1 évnél tovább nem fogja bírni a légkört. Nem az ő gyomrának való a politika.
Bajnai megtehetné, hogy inkább valami jól fizető üzletbe vág bele, ahol többet kereshetne, mint miniszterelnökként és nem is baszgatná a sajtó és a jobb oldal. De felelősséget érez az országért és tenni akar. Tenni akarok én is, de ez max annyi lehet, hogy fizetem az adóm és október 23-án Pestre megyek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ja, ez dópmenről szól? Ő meg egy hülye pöcs, tényleg politikusnak való.
kerék
Mit akar ez a cigány amúgy?

www.youtube.com/watch?v=punVs2gvyAQ

"...leszophat az egész ország..." mindezt trágár ótvar stílusban, bedrogozva...ez a szarjankó akar köztársasági elnök lenni??
Palásti Gizella
Csalódtam a millában,mert ők szerintem az Orbán szekerét tolják,csak ők szeretnék megszerezni a hatalmat.Csalódtam Bajnaiba,mert ha az országért szeretne tenni valamit, azt rossz oldalon teszi.Értékelem dopmen művészetét,még akkor is ha nem az én világom,a tudását sem vonom kétségbe,na de mint politikust..ez valami vicc??Valami mással szórakozhatnának.Ez nem összefogás,sőt inkább káoszt csinálnak,hogy meggátolják.A számomra az összefogás azt jelenti,hogy mindegy milyen elveket vall,,,EGYÜTT..Ezért nem utazom Pestre személy szerint új hatalomra vágyókat nem támogatok.
lbs
Nem tetszik a hülye-gyereknek a libatolvaj?
És ez miért hírértékű?
Pilóta
@Ibs: Nem hát! Fél, hogy elnyomja a hangját a gágogás!:-)
lbs
Ami azt illeti legfeljebb kiegyenlíti. Ez a kretén olyan hangvételben óbégat, hadar és ajvékol, aminél még a libagágogás is vonzóbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.