Béremelést akarnak, a legkisebbeknek nagyot, a nagyobbaknak kicsit. Lajtár József rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság gazdasági főigazgatója a bejelentést tudomásul vette, de nem kecsegtette a szakszervezetet, azt mondta: a követelés az ország gazdasági helyzete miatt nem indokolt. A szakszervezeti szövetség ezt az álláspontot nem tudja elfogadni, ezért a béremelés érdekében minden törvényes nyomásgyakorló eszközt igénybe kíván venni.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
@marlin: Majd a hátára kötnek egy székelykaput útravalóként, aztán szépen haza küldik a mamához szopni még egy kicsit, hagy izmosodjon...agyilag.
Orbánt egy elv vezérli:Oszd meg és uralkodj elve, hiszen a zavarosban lehet halászni, az anarchiában hatalmon maradni a káoszban megtéveszteni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
Turul-tojta Fősámánunk és és társai még tanultak Marxizmust.
Tudniuk, ismerniük kéne ezt a már klasszikus definiciót: "Az állam erőszak szervezet, mely az uralkodó osztály érdekeit szolgálja!"
Ennek elsődleges testülete a rendőrség.
Milyen állam az, amelyik saját erőszakát fenntartó testületét nem fizeti meg kiváltságosan?
Azokét, akik a törvényeket betarttatják, ezért közútálatnak "örvendenek"!
diktátor
@marlin: Amelyik rendőr túl közel kerül a tűzhöz az hallgat vagy "balesetet szenved" esetleg öngyilkos lesz.

magyarnarancs.hu/belpol/kuzma_mihaly_alezredes_halala_farkasok_kozt-61988
kerék
@SwordFish: Féljen is...ha okosak lennénk akkor a rendőröket meggyőznénk és a kormánynak annyi volt.
Darthon1
@Levendula: ez nálad a reggeli rosszindulat lehet csak, menj el wc-re és add ki magadból. Formázz egy kedves vezetőt!
Én már csak egy dolgon csodálkozok, hogy van egyáltalán rendőr még. Ugye öt éve nem kaptak fizetés emelést, le kádár huszározták őket úgy kollektíven, a mai napig droidozzák őket, Orbán folyamatosan keresztbe tesz nekik, a 2006-os események folytán Bíróság mondta ki, hogy egyik sem szavahihető. Szerintem csak a máshova nem kellő emberek maradtak ott, az értelmesebbje már régen lelépett. A maradék pedig megérdemli a sorsát, ha hagyja ezt. A Fidesz mocskos megosztó politikája kialakít majd egy olyan rendőri réteget, akiknek mindegy, hogy ki áll vele szemben, mind ellenség lesz.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/repassy-beszolt-az-oreg-zsaruknak-2053494
lacika1ö
Okos és bátor legény,/csaj /: nem megy rendőrnek !!! A pisisek az iskolában a wc-be bújok ,,véznák,genetikai hulladék ment rendőrnek,,,Milyen büszkeség hogy 10-rendőr üt 1 civilt.Csak koporsót kérjenek !!!
diktátor
Mindig meglep, amikor egy őstulokembrió hozzászólását olvasom valahol.
Hogy tudott ez ide belépni?
...rejtély...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.