Ön szerint korrekt-e, annak a „korkedvezményes nyugdíjnak a felvétele”, melyet az Ön számára folyósítanak? - ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést Pintér Sándor belügyminiszterhez az LMP szakpolitikusa. Dorosz Dávid emlékezteti a fideszes kormánytagot, hogy a napokban – a parlamenti plenáris ülés egyik azonnali kérdések órájában – azt nyilatkozta, hogy „korkedvezményes nyugdíjba kényszerítették”, azaz nyugdíjba küldték és nem önként távozott. „Tudja miniszter úr, ezzel több ezren vannak így Önön kívül. A különbség csak az, hogy Ön mögött ott áll egy milliárdos birodalom (ezt az információt az Ön vagyonnyilatkozaatiból vettem), melyet gondolom a százharminc-száznegyvenezres (2011-2012-es adat) korkedvezményes nyugdíjából sikerült felépítenie” - fogalmaz levelében Dorosz, majd arra kér választ a belügyminisztertől, hogy vagyoni helyzetére tekintettel korrektnek érzi-e, hogy felveszi a számára törvényileg megítélt nyugellátás összegét.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ez a tetű még nyugdíjat is kap???!! Így könnyű pofázni, hogy meglehet élni 47000,- Ft-ból. Dögöljetek meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@kukac50: a Nemzetgazdasági Minisztérium egyik államtitkára a sok közül: Fónagy János is hetven éves. És hányan vannak...!!! :(
bosszants
Nem azt nézem milyen színben lopja napot a parlamentben, de a srác kérdése roppant helyénvaló!
Maximalizálnám 62, különleges tudás birtokosánál (Akadémiai tag) 65 évben a korhatárt.
A felett senki ne lehessen képviselő, kormány tag sem semmilyen államapparátusban dolgozó, de még csak bújtatott tanácsadó sem!
lenhardtibolya
Az volna igazságos, hogyha a nyugdíjasok megélnének a nyugdíjból és nem kellene még mellette dolgozniuk. Sajnos az átlagos nyugdíj nem elég ehhez, így mindenki kénytelen valamit még hozzá dolgozni. Pintért nem sorolom az átlag-nyugdíjasok közé, ő nyugodtan megélhetne a nyugdíjából! Egyébként 65 év felett már nem képes még az országgyűlési képviselő sem normálisan teljesíteni, ott szunyókálnak a parlamenti padsorokban... Kegyetlenség ezeket az idős embereket "dolgoztatni"...Jobb lenne nekik otthon, a kandalló mellett bóbiskolni...
mariaberta
Hát neki is választania kell!
Vagy a munka, vagy a nyugdíj.
Vagy nem? Az újabb megszorítás csak az orvosokra vonatkozik?
Bár szerintem inkább válassza csak a nyugdíjat, sokszor eltelt már a "két hét alatti rendcsinálás, tehát a munkára alkalmatlan!
ga-bika
vannak nemesek,akik a királytól kiváltságokat kapnak.Tessék jókor jó helyen lenni és a királlyal barátkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.