A Varánusz blogot ihlette meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nagy közterületfoglalása 2013. március 12. és 19. között.

"Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek, hanem kivételes csak hallgassátok amit mondok. Én. Mert a mások hazudnak. Azt, hogy félünk. Pedig nem. Hogy félnénk már? Gőgös Gúnárral a párna alatt?

Mindössze egy apró és jelentéktelen tévedésről van szó. A KIM és Navra Tibusz igazminiszter összekeverte a tavalyi brossúrát az idei terveinkkel. De ne hibáztassátok, az ilyen előfordul, mert a tavalyi melléfogás évfordulóját ünnepeltük éppen, és az irathalom kint maradt buli után az asztalon. Tibi meg beadta. Megint. Pedig azt már úgy meghaladta a kor, mint Selmeczi Gabika képességeit a befelé nyíló szolárium ajtó. Hallhattátok, Gulyás Gergőce is megmondta még a diáktüntetések idején, hogy : „Örömmel vesszük, hogy ma azok tüntethetnek a kormány ellen az Astoriánál, akik amikor kormányon voltak, ugyanezen helyszín kiválasztása miatt elmarasztalták a Fideszt". Az meg könnyen belátható, hogy örömünkben eszünk ágában nincs kiszorítani az ellenzéket március 15-én a belvárosból, hülyét csinálni magunkból, hisz lubickolunk a boldogságban, hogy a gyülekezési jog Orbániában ekkora szabadsággal és ilyen széles körben gyakorolható."

A Varánusz blogon a folytatást is elolvashatod >>>

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Szánalmas gyáva csűrhe!! Már most lefoglalják az egész várost. RESZKETNEK !!! GYÁVÁK !!! BUKNI FOGNAK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
guszty
@bosszants: Ő mondta. Ehhez tartsuk magunkat!
Pisti271
Apró félreértés- Tibikém, gyere be!
- Miniszterelnök úr!
- Tessék fogd azt a széket, húzd ide az asztalhoz és helyezd le rá a hátsó feledet! Most miért nézel ilyen értetlenül?
- Elég lett volna, ha csak azt mondod: ülj le!
- Nézd, pontosan kell fogalmaznom, mert még egy félreértés és le nem mossák rólunk, hogy totál be vagyunk szarva attól, akinek a nevét megtiltottam, hogy kimondjátok. Fogadok, hogy a mocskos kis blogjaikon most is rajtunk röhögnek!
- Mi történt megint?
- Hogy mi? Tibi! Bejöttél a múltkor, megkérdezted mi lesz március 15-én...
- ...emlékszem, erre csak annyit válaszoltál, miniszterelnök úr: „Még nem tudom. Foglalj helyet, kérlek!"

kepzeltriposzt.blog.hu/2013/01/22/apro_felreertes_268
kkalman
Turulban született vezérünk helyében elintézném, hogy március 15-t csak felkent fityiszhívők ünnepelhetnék narancsba öltözve.
keresztapa
Most a közterületek a fontosak?, vagy a pártok?, vagy maga az ünnep?, amely nem lehet a pártok ünnepe. De a Nemzetnek kellene egy ünnepnek lennie, a hatalomért mindent elkövető pártok az ünneplést is pártünneppé akarják silányítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.