Simor András elnöknek és a Magyar Nemzeti Bank távozó alelnökeinek sem jár végkielégítés, más juttatást sem kapnak – írja a Népszabadság az MNB sajtóosztályától kapott tájékoztatást alapján. Simor András mandátumának lejárta után fél évig nem vállalhat munkát itthoni pénzintézetnél a vonatkozó jogszabályok szerint, és az erre az időszakra járó pénzének nagy részét is elvonják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@lbs: az miért van hogy ha konkrét dologra kérdez bárki , lazán kussoltok??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@Don Quijote: Hogy tudsz ilyen mélyre lehjolni ehhez
a baromhoz ( Manno)...nem fáj a derekad ???
hallgatag
@Don Quijote: A föld nem eladó !!! Csak ellopható !!!
hallgatag
@Manno István: Fogalmazásátlót nyeltél , Te barom !!!???
nehogymá
nem érdekel ,hogy áll anyagilag az elnök.hitelt felvenni kétféleképp lehet.herdálni,vagy,hosszu távra befektetni.a mostani kormány a saját fenntartására vette veszi fel.na ez herdálás.ugyanolyan mint az a sznob akárki ,aki medencét meg hasonlo baromságokat csinált magának ugy,hogy se szellemi se gazdasági teljesitmény nem volt mögötte.felvette a deviza hitelt,most meg néz.az ilyen hülyék miatt irják,hogy felelötlenek voltak a hitel felvevök.van egy réteg ,pont az amelyik egyébként is magamutogato ök látszanak ,sirnak hogy átlettek verve.viszont sokan voltak olyanok akik nem a hitelt vették fel hanem pénzt fektettek be igaz kölcsönböl azért,hogy csökkenjen a rezsi vagy mert rávoltak kényszeritve a panel felujitási programra.ebben az országban semmi nem ugy müködik mint máshol.remélem manno ur nem voltam bonyolult
Don Quijote
@hallgatag: azért csak sikerül befogatni a száját a marhájának:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.