A kórházak rendelőintézetek tartoznak a legtöbbel szállítóiknak, a közintézmények közműtartozása már hét milliárd forintra rúg - derül ki a kincstár adataiból. A legnagyobb adósok között van kormányhivatal...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát a körbetartozás mindig az államtól indul el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
Mennyi adóssága van még ezen kívül is, amelyet csak akkor adnak az egyenleghez, ha az a sok éhező gyermek, több százezer rokkant nyugdíjas és munkanélküli is benyújtja számláját az elszenvedett sérelmekért. Nem a sok tájékoztató kampánylevél, meg magukat fényező plakát lett volna a legfontosabb, hanem az emberek életszínvonalának megtartása. A rezsicsökkentés semmire sem jó, a 33 ezer Ft-os számla összege 1500Ft-tal csökkent. Ez jó esetben is 5% alatti csökkenést jelent, ha éhségemben még tudok számolni !
buboska
@hallgatag: Az egész fideszi kormányhivatal-rendszer egy pénzzabáló,hitelfelhalmozó humbuk!! Adósság nem csak villanyban,vízben vagy ki nem fizetett sörben létezik.Ezer más fajta adósság létezik!!A fidesz önmaga is egy adósság!!A társadalom erkölcsi,morális,emberi adóssága!!
Bástya Elvtárs
1 Meg kell szüntetni a megyei önkormányzatokat, van helyette kormányhivatal!
2 Járások már működnek, csonkítani kell a települési önkormányzatokon, sokba kerülnek!
3 KIK Tankerületek élén 960 e Ft-os vezetői fizetések túl magasak, túl sok van belőlük!
4 stb.
buboska
@Bástya Elvtárs: Szerintem a vízfejű fideszes /parazita/ kormányhivatalokat kell megszüntetni!!Felmerül a gyanu a pénzmosás bűncselekményeire!!
buboska
@Mobil123: A fidesz pedig profi szinten műveli is!!
adsl70
mert kellett eltörölni a 300ft-ot most többet fizetünk, kellett egy kulcsos azt is mi fizetjük csak nem hivatalosan, nem hiszem amihez érnak az kaksi csigává válik a kezükben ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.