Labanc Ferenc volt főnyomozó banálisnak és felháborítónak nevezte, hogy annak ellenére mentették fel Jozef Rohácot, hogy egy bombaszerkezeten megtalálták az ujjlenyomatát. A szerkezettel egyébként Seres Zoltán vállalkozót akarták megölni 16 évvel ezelőtt. Labanc Ferenc úgy fogalmazott: a bíró hibás döntést hozott és úgy tűnik, nem véletlenül. Labanc szerint az ítélet hátterében Jozef Rohác védőügyvédjének esetleges alvilági kötődései is lehetnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Vajon Rohác ügyvédje, dr. Fülöp Tamás beperli-e Labanc Ferencet a nyilatkozata miatt?
És a bíróságok vajon kikérik-e maguknak Labanc Ferenc mondatait?
Anonymus77
Ez egy blőd marhaság. - ahogy Labanc Ferenc mondaná.

„Nem hiszem, hogy van még egy ország a földkerekségen, ahol egy bombát gyártó embernek az ujjlenyomatával ellátott korpusza nem elég ahhoz, hogy minimális szinten emberölés előkészületében ne tudjanak valakit elítélni. Ez egy blőd marhaság. Ez csak Magyarországon és az ilyen rendszerben képzelhető el.” – mondta Labanc Ferenc egykori főnyomozó.

Valóban blőd marhaság Labanc Ferenc Főnyomozó Úr részéről két dolog is:

1. Meggyanúsítani bárkit is azzal, hogy bármilyen ország bűnszervezetének a jelképét viseli a kezén vagy bármelyik testrészén, tetoválás vagy bármilyen egyéb jel formájában. Nem tudom, hogy Labanc Úrnak vajon van-e bizonyítéka erre és ha igen, pontosan mi az? Ha pedig nem (Ahogy egyébként nem is lehet...) , akkor pontosan mire alapozza ezt a gyanúsítást? Azt a gyanúsítást, ami mégcsak nem is feltételes módban vagy egy "esetleg"-gel a szövegkörnyezetében hangzott el... Tehát még egyszer kérdezem, a nyomatékosítás végett: Vajon mire alapozza azt a gyanúsítást, ami egyébként egy igen jól kitalált aljas rágalom és igaztalan vád..?! Aljas rágalom, igaztalan, alaptalan vádaskodás és "egy blőd marhaság". Fülöp Tamás semmiféle dróttal körbetekert keresztet nem visel sem a kezén, sem máshol, sem tetoválás, sem pedig semmi egyéb formájában.

Ezt többek között ebben az interjúban is megerősíti. Aki szeretné, nyugodtan nézze meg!

tv2.hu/musoraink/mokka/125227_felmentettek_jozef_rohacot.html

És talán a Lánchíd Rádió hallgatói is boldogabb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb emberek lennék, ha a mélyen tisztelt Főnyomozó Úr nem tömné a fejüket hasonló ostobaságokkal és nem kábítaná a magyar népet ilyen egetrengető "blőd marhaság"-okkal...

2. Arról már nem is beszélve, hogy összefüggésbe hozni egy védőügyvéd kezén egyébként nem is lévő - de tegyük fel most mégis, hogy van - tetoválást egy büntetőügy végkimenetelével, hát hadd ne írjam le megint, hogy méretét tekintve mekkora, de mekkora "BLŐD...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.