A gyártók nem tudják, kivel szerződjenek, a koncesszióért felelős összeírja azokat, akik nagyon megérdemelték volna a koncessziót, de mégsem kaptak, miközben összesen 45 nap maradt a rendszer indulására....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Ezek nem normálisak.Majd a fekete kereskedelem rugalmasan alkalmazkodik.
@Dr plágium: A kisboltokat a múlt évben vitték csődbe,amikor behozták a regisztrációs-az élelmiszerlánc felügyeleti- és a többi adót.Akik még nem húzták le a rolót,most megkapták a kegyelemdöfést.Egy év alatt kb,300000 munkanélküli lett ezekből az okos húzásokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@entero: Nem az alkoholistákra gondoltam... az is piás aki napi szinten iszik mennyiségtől függetlenül...
yazo64
@yazo64: Ja:) Engem nem érint a piaügy... csak azt nem értem miért kellett a kiskereskedőket tönkre vágni a dohányáru kivonásával... a mutyitrafikban meg szinte minden kapható lesz...
Arra gondoltam egyébként hogy a pia is szenvedélybetegségnek számít, annak az ára miért nem száll el? Fél a fidesz hogy túl sokba fog nekik kerülni a kocsmatöltelékek egész napos itatása 2014-ben az x-ért cserébe?
Hellcat
Magukkal basztak ki...Nem elég a hatalmas trafikmutyi meg a botrány körülötte, ha ezek után még ugye emelik is az árrést, hogy a haverok jóljárjanak, akkor csak a fekete kereskedelem lendül fel újra...Látszik értik a dolgukat...mint eddig minden intézkedésükön.
kkalman
Jól átgondolt törvényt alkottak trafik ügyben is, mint minden más ügyben is. Sikeresen erősítik a fekete piacot, és tesznek munkanélkülivé több ezer, vagy több tízezer embert.
Ilyen tehetségtelen, semmihez nem értő kormánya nem volt még az országnak.
sport50
nem tudnak ebből a mutyiból sehogy sem kijönni!!!ez a nevetséges,ahogy még rátesznek egy-egy lapáttal a saját hülyeségeikre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.