Gázszerelőből lett milliárdos vállalkozó, nagybirtokos és Orbán Viktor kedvenc pihenőhelye, Felcsút polgármestere Mészáros Lőrinc. Közel tizenöt évig kerülte a politikát, cégeivel és komoly hobbiként a focival foglalkozott, aztán szép lassan egyre ismertebb lett. A nyilvánosságot nem szereti, és sok felcsúti szerint sokat dobott a karrierjén, hogy mindent elintéz, amit a miniszterelnök kitalál. "Nézze meg, ebben a házban is ő vezette be a gázt a két kezével, meg a faluban majdnem az összesben" - emeli fel a hangját a felcsúti ház kis konyhájában minket vendégül látó asszony, hogy elnyomja a főúton járó kamionok hangját. Az 1800 fős falu végén milliárdos költségű stadion épül, a kamionok oda mennek, és a volt gázszerelő, Mészáros Lőrinc cégének a járművei. Az egykor a falu egyik legszegényebb családjában élő, saját erőből vállalkozást építő Mészáros ma a kormányfő bizalmasa, polgármester, földbirtokos és nagyvállalkozó.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Van egy gázszerelő ismerősünk, nálunk dolgozott. Fiatal ember, 2 kiskorú gyermeke van. Hogy lehetne ő is milliárdos? Elég, ha milliomos lenne, vagy százezres, vagy tízezres, ugyanis alig van munkája, pedig nagyon jól, gyorsan, szépen, tisztán dolgozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Na ez "Gáz " Gázszerelő meg nincs ! sok belsőzseb karrierista az van akik elfelejtették honnan jöttek ! Ott a fotón kettő is van éppen :-((((((((((((((((((((((((((((((((((
coni
Jó kép. Döbrögi szotyizik, újfent..
human
Felcsút pógármestere (szotyizóstól balra) mondat földügyekkel kapcsolatban: "Jól kell pályázni!". Orbán házától 15 m-re épül a 3500 fős felcsúti falusi stadion miközben a gazdaság recesszióban van. Biztos erre a kormányzásra várta a szavazók 2010-ben?
Dr. Felipe
Hát ennek a felcsuti happeningnek jövőre véget kell vetni.
kkalman
Mészárosnak végérvényesen megbarnult a nyelve, miközben a fényességes hátsót nyalta.
kukac50
Hogy lesz valaki elmebeteg !

A vagyonszerzés miatt uralkodni akarnak, De nem ismerik fel saját betegségeiket.
A személyiségzavarok kialakulásában a kora gyermekkori lelki fejlődési zavarok, különböző negatív családi tapasztalatok, elhanyagolás, bántalmazás és traumák a legfontosabbak, de nem elhanyagolhatók a biológiai, genetikai tényezők sem. A Győri önkormányzat és az autós bandák között van-e kapcsolat.
Megfigyeltem hogy az egyik tényező a kábítószer, de a vagyonok gyarapodásából is lehet látni.
A hatóságok ellenőrzik a vagyonokat és elrendelnek drogvizsgálatot kiderül hogy ki a bűnőző.
De a háttérben van egy olyan tényező amit nem lehet ellenőrizni. Mert egy elektromos alkatrész amit nem igen lehet bizonyítani hogy fegyvernek számít. Egyesült Államok és Oroszország a hidegháború után rájöttek hogy be kell tiltani az elme manipulációs fegyvereket. Mert fen áll a terrorista veszély is hogy lehet valakit irányítani.
A Győri Önkormányzat és az autós bandák között létezik egy szövetség, mivel használnak manipulációs fegyvereket.
Aki használ törvényen kívül bármilyen fegyvert. Be lehet jelenteni az Alkotmányvédelmi hivatalnak mert titkosszolgálati eszköz, haditechnikai terméknek minősül. Rendőrségnél is lehet feljelentést tenni. Visszaélés haditechnikai termékkel és szolgáltatással Btk 263/B §-sa tartalmazza. A jogszabály miatt igaszságügyi szakértővel lehet bizonyítani.
A bűntény miatt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyitó Intézet-be lehetne rakni őket. És elmebeteg minősítést kell kapniuk az ilyen betegeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.