A Liberálisok azt kérik Tarlós István főpolgármestertől, hogy tűzze ki a meleg közösség zászlaját a Városházára, ahogyan az autonómiájukért küzdő székelyek zászlaját már kitűzte hivatalára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ha ebben az van benne, hogy Sarlós Pista meleg, akkor egyetértek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@csa-csa: @vakvillám: Nem a politika a lényeg, hanem hogy az is egy gesztus volt egy embercsoport felé. Emez is lehetne egy gesztus, egy másik embercsoport felé. Mert ha tetszik ha nem, a melegek is emberek, csak ezt nálunk itt a penészes félázsiai szittyavidéken még sokan nem így gondolják. De szerencsére a világon még soha nem volt olyan, hogy végül a tudatlanok győztek volna, úgyhogy csak idő kérdése... Hamarosan kihal már ez a gyűlölködő, kirekesztő generáció.
vakvillám
@leszúrt rittberger: Elég durvának tartom kommentedet,Nem igazán értem,miért nekem postáztad,hiszen,kommentjeim tartalmazzák ,hogy én is emberként kezelem őket(Melegek),és odaírtam azt is ,mi az miket kifogásolok.Utolsó,mondatod pedig :hogy is mondjam nem értem kristálytisztán---behatárolnád azt a korosztályt kinek pusztulnia kell-mondjuk tól ig.köszi.
csa-csa
@leszúrt rittberger: "ha tetszik ha nem, a melegek is emberek,.."

Ha "találkozunk már" melegekkel kapcsolatban láthattad, hogy mindig is hangsúlyozom, hogy ugyanolyan emberek mint bárki kis génhibával és ezért nem kellene Őket kirekesztés mellé még beledöngölni a betonba. Azt is szoktam mondani, hogy nem kötelező Őket szeretni nem is kell szóba állni velük ha nem akarnak, de hagyják Őket élni. DE egy EU és más nemzetiségi zászló mellé nem kéne az Övéknek is ott lengedezni pl. a városháza homlokzatán. Tűzzék ki egy semleges épületre.
Betaloc
@leszúrt rittberger: És a cigányokét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.