Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége csütörtökön este találkozott a magyar emberekkel. A találkozás az Orbán-Lévai házaspár Cinege utcai háza előtt zajlott, miután a Kúria döntésében csalódott devizahitelesek közül többen a miniszterelnök háza elé vonultak. Orbán Viktor nem volt otthon: a miniszterelnök ekkor már a Videoton- Mladoszt Podgorica meccsen (2-1) drukkolt, Garancsi István klubelnök társaságában. Lévai Anikóról az átlagember leginkább annyit tud, hogy ő Orbán Viktor felesége, és öt gyereket nevel. Kapcsolatáról férjével viszonylag keveset tudunk, bár mindenféle mendemondák keringenek azzal kapcsolatban, hogy ennek a jólelkű asszonynak az élete nem mindig fenékig tejföl. Az ura ugyanis igazi keménykezű magyar ember, sokak számára az sem lenne meglepő, ha még egy vak komondort is tartanának odahaza, minden eshetőségre készen, sose lehet tudni. Ilyen és ehhez hasonló történetek keringenek a nép ajakán, ezek igazságát persze lehetetlen bizonyítani, így azután ezeknek a...

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Lévai Anikó azt mondta az embereknek, hogy panaszukat továbbítani fogja a férjének. Az emberek erre megtapsolták Lévai Anikót, majd békében elvonultak."

Hihetetlen. Ennyivel beertek? Nemhiaba mondjak a magyarrol, hogy birkaturelmu egy nep.
1/ orban inditotta be a deviza alapu hitelezest 2001-ben
2/ orban mentette ki a gazdagokat es tehetoseket, illetve slepjet a devizahitel csapdajabol, magukra hagyva es elarulva azokat, akiknek nem volt eleg penze kivaltani a hitelt.
3/ a birosagok amelyek elkaszaltak a deviza hitelesek peret orban kezeben vannak, ergo orban utasitasara nyertek a bankok.

Es ezek utan megtapsoljak a diktator asszonyat, mert azt mondja na jo majd beszel az uraval? Es akkor mi lesz? Csak nem kepzelik hogy barmi valtozni fog?
Ha szetvertek volt orban hazat akkor talan elgondolkodna az elnok elvtars. Igy azonban csak rohog egy jot, majd megy meccset nezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
"Az ura ugyanis igazi keménykezű magyar ember, sokak számára az sem lenne meglepő, ha még egy vak komondort is tartanának odahaza, minden eshetőségre készen, sose lehet tudni"...csak nem arra céloznak,hogy néha megveri? :)
coni
Nem tudja még, de nem sokára rendszeres elfoglaltsága lesz, mert a férje a társadalom olyan széles rétegének okozott kárt, hogy a választásokig minden napra fog jutni egy jelenés. Nem fogja győzni továbbítani az üzeneteket..
JAJMÁR
Százszor inkább a szabadság, mint a bezárt jólét.
Szegény nő.
mátmar
Nagyon sokaknak az a véleménye, hogy Ő sokkal okosabb mint a Diktátor. Azért szült annyi gyereket, mivel ezzel is távol tartotta a nyilvánosságtól.
nemkati
@scandináv: Ez nem annyira célzás, mint inkább találat.

Sajnálom ezt a szomorú asszonyt, hogy mit kénytelen elviselni elmeháborodott, erőszakos férjétől. Még mutyizásra is rákényszeríti. De bátran megmondta a tüntetőknek, hogy szólni fog a férjének, ez igazán derék tett, nem csoda, hogy tapsot kapott, és a tüntetők megnyugodva hazamentek. Bár, nem értem a tüntetőket. Aki 0rbán házánál akar tüntetni, az előbb tájékozódjon, nincs-e valahol éppen akkor valamilyen meccs. Igaz, valahol, valamilyen meccs mindig van.
mariaberta
Ahogy néztem Anikó asszonyt, elfogott a sajnálat. Csak rá kell nézni, az arc mindent elárul. Nem hiszem,hogy a boldogságtól vannak a karikák a szeme alatt.
Amúgy pedig nagyon ügyesen csinálja az adás-vételeket, és sikeresen gyarapítja a családi vagyont.
Ezért még egy ilyen férjet is el lehet viselni. /vagy nem? hiszen kedves párja olyan ritkán van otthon./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.