Két dolog örökre beleégett a memóriámba Farkas Flóriánnal kapcsolatban. Az egyik egy nemrég közreadott kép, amikor szolgai (sőt...!!!) vigyorral, döntött derékkal kezel az aktuális hatalmasságokkal. Mindent elmond róla, és szervezetéről. Ennél plasztikusabb fotót az elvtelen szervilizmus természetrajzáról tán még sosem láttam. (Köszönet érte a Népszabadság képriporterének, Móricz Simonnak - sajtó- és politikatörténeti kattintás volt!)

A másik kicsit régebbi eset. Amikor miniszterelnöki expozéjában Gyurcsány Ferenc lovári nyelven azt mondta: "Zhanav ke jekh Ungriko them si: le romengo thaj gazhengo them" (magyarul: "Egy Magyarország van: cigányok és magyarok közös országa"), minden szem Farkas Flóriánra szegeződött, akinek pulykavörös arcáról lerítt, hogy egy szót sem értett az egészből. Utóbb kikérte magának a "pr-fogást".

(...)

Most viszont Brüsszelbe utazik Farkas Flórián, hogy "elszámoltassa" Rui Tavarest. Vagyis, hogy hogy sajtótájékoztatón cáfolja a Tavares-jelentésben megfogalmazottakat.

(...)

A nyilván több nyelven tárgyalóképes Flórián után esetleg még Wittner Mária brüsszeli attakja következhet a parlamentből. (Felkészül: a vak komondor.) Mindenesetre az a tény, hogy a magyar miniszterelnök Farkas Flóriánban látta meg azt az intellektust, aki érveivel, vitakultúrájával padlóra küldi Európát, a 370 igennel megszavazott jelentés készítőjét, és porrá zúzza a "baloldali összeesküvést", arra utal, hogy végleg feladta. Mint háborús fél egy öreg hangárt, amiért már nem érdemes erőt, embert, pénzt fecsérelni. Flórián a beáldozott utóvéd. Mint mindig ebben az országban, végül megint a cigányok húzzák a rövidebbet.

Veress Jenő írása a Népszava Online-on >>>

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@kukac50: Nagyot tévedsz!!! Ha végignézte volna, akkor sem értette volna...:)
kukac50
Valami nagyot ígért Neki Orbán,a cigányok szavazatára is szüksége lenne Orbánnak.
Flórián sem nézte végig a Tavares jelentés megtárgyalását,mert ha égig nézte volna megértette volna miről volt szó. Csak a kormány munkáját kifogásolták.
A sok hülye vad barom ezt nem tudja felfogni és meg akarják minden áron magyarázni,még hazugság árán is!
coyote3
@kukac50: Nagyot tévedsz!!! Ha végignézte volna, akkor sem értette volna...:)
Dr plágium
Majd pont egy bűnöző fogja meggyőzni Brüsszelt :)))
Boszi27
@kukac50: Nem értette volna. Még képekkel együtt sem megy neki a szövegértés. Bayer Zs. híres cigányellenes cikkét sem értette, mert meg sem mukkant.
Pálinkafőző Rézüst
Ez de jó!!!
"A nyilván több nyelven tárgyalóképes Flórián után esetleg még Wittner Mária brüsszeli attakja következhet a parlamentből. (Felkészül: a vak komondor.) "
Egy itt is van...:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.