Közel három nap alatt majdnem 20 százalékkal zuhantak a legnagyobb hazai kereskedelmi bank részvényei a tőzsdén. Nem volt jó üzenet, hogy az elnök-vezérigazgató majdnem 8 milliárd forintért adott el tulajdonrészt, ennek valódi okát egyelőre a piac is csak találgatja. Vannak arra utaló jelek, ma is folytatódik a kiszállás.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
@sport50: A 2/3 egypárt rendszert jelent, tehát most is az van. De sajnos hülyeségekre és pazarlásra használják a lehetőséget.
Januárnak igaza van, az élelmiszer éppen olyan stratégiai elem mint a víz,föld,gáz,villany stb. Csányi pedig efelé lépett,mert a bankok leírták magukat a devizahitelükkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@radios45: Ajjaj, ha én hülye vagyok, akkor vajon te mi lehetsz?? :-)
Tootsy
@nemkati: Megirtad a valaszt: CSAK orban tudja, hogy mit akar csinalni, es igen, o akar a legnagyobb tulajdonosa lenni MINDEN banknak, mert akkor ove a bevetel is...

Csanyi ur, mint az egyik eddigi legnagyobb bennfentes (Demjannal egyutt) szivhattak volna a legnagyobbat, ha nem lepnek valamit. Ok anyagilag sosem fognak tonkremenni, mert mint lathato, Csanyi ur egy pok nyolc labaval all a foldon: kajalni, agrarkodni, uzleti tanacsot adni ilyen idokben is kell, SOT,...

A lenyeg, hogy a kisemberek igy is, ugyis megszivjak, mert a bankok nem szivnajosak: mindent atharitanak meg akkor is, ha a vitya nem ugy gondolta...
Tootsy
@lovacka: 19., 16.49-re: Nem akarsz a vityaval egy cellaban uldogelni, ugye-ugye?...A legnagyobb remhireket o okozza, o kelti es a hulye sajtoja meg terjeszti...:o))
Dr.luigilongo60
A léptek gyorsulni látszanak a szakadék felé, melyet Qrbán robbantott saját magának.
A baj csak az,hogy nekünk is.
világlátó
Bizony előfordulhat itt minden. Lehet hogy valóban csípi OV.szemét ez a néhány hazai multimilliárdos. Ezeket most lenullázni az évszázad belpolitikai eseménye lenne. Ha a vagyonukat a devizahitelesek rendezésére fordítja, akkor pedik odaítélhetjük neki a vörös csillag érdemrendet annak összes fityegőjével együtt. Ha még maradna is valami mondjuk a pedagógusoknak, nincs az az égi és földi hatalom, ami kimozdíthatná a székéből.
karaj
Bárcsak próféta lennék és tudnám a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.