Döbbenetes adatokat közölt a Randstad Workmonitor. A friss felmérés szerint a magyar lakosság fele költözne külföldre egy jó állásért. Ezzel megbukott a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Mert milyen rendszer az, amiben együttműködés helyett az ország elhagyásában gondolkodik minden második ember? - teszi fel az kérdést Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja. A felmérés másik részéből kiderül, a magyarok 93 százaléka úgy gondolja, az országban nem létezik munkahelyi biztonság. Magyarországról többen költöznének külföldre egy jó állásért, mint a közép-európai régió többi országából. Ilyen országot teremtett Orbán Viktor. Építés helyett mindenütt csak rombolás. Menekülésre készteti a fiatalokat, a családokat, a munkaképeseket, a szakmunkásokat és az értelmiséget. Mindenkit, aki teremteni tudna, aki az ország jövőjét reménytelibb útra terelhetné. Az MSZP ezzel szemben mindenki számára elérhető, színvonalas oktatást, a képzettségének megfelelő munkalehetőséget, tisztességes bért, a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
"Menjen az értelmes,mert veszélyes!!! A maradókkal pedig leszámolunk!!" Ez orban ideológiája!! Még 250 napig!!
lajospapa
A ciklus végére egymillió új munkahelyet ígért. Két dolgot nem tett hozzá. Nem Magyarországon lesznek a munkahelyek és meddig tart a ciklus. Ja, meg azt sem mondta, hogy hány szűnik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.